مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

وقتی نتیجه نهایی ها بیاد خیلی وحشتناکه

خیلی استرسشو دارم خصوصا که الان درصدام اوکی شد
      همش میگم اگه بد شه موندی پشت

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      امیدوارم برگه های شمارو مثل برگه های ما صحیح نکرده باشن
      به کسایی که میوفتادن ۱۹ یا ۲۰ دادن به کسایی که ۱۹ به بالا میگرفتن ۱۰ دادن اصلا فکر نکنم که برگه های مارو صحیح کرده باشن/:::::
      طبق گفته مدیرمون
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      به کسایی که میوفتادن ۱۹ یا ۲۰ دادن به کسایی که ۱۹ به بالا میگرفتن ۱۰ دادن اصلا فکر نکنم که برگه های مارو صحیح کرده باشن/:::::
      طبق گفته مدیرمون
      یعنی چی ؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      طبق گفته مدیرمون
      ما نظام قدیم بودیم...ولی مدرسه‌مون در سطح استان معروف بود!
      معلمون یادمه میگفتن بچه ها خودتون اذیت نکنید شما بخونید ...
      ولی کنارش دعا کنید مصحح اون روز حالش میزون باشه...میگفتن ننمرتون ارتباط مستقیم با حال روحی طرف داره!
      راستم میگفتن دقیقا ! من یادمه درسی که 20 میشدم 18.75 داده بودن منتها چون تاثیر مثبت بود من تا تهش نرفتم !
      به کی بگی فامیل نزدیک تو آموزش پرورش پست کلیدی داشته باشه ...و تو اون قدر خر باشی که ذره استفاده نکنی...
      یادمه ی خنگی هم بود که از ی آشنا استفاده کرد و 20 شد.
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pariaa نمایش پست ها
      یعنی چی ؟
      یعنی اینکه برگه های مارو اصلا تصحیح نکردن طرف چند فصل زیستو نخونده و نتونستن جواب بده اومده تا ۱۹ گرفته بعد منی که کل سال خونده بودم کلی تست و سوال امتحان رو در حد ۲۰ داده بودم اومدن.... گذاشتن جلو نمره هام، مدیرمون گفت اصلا تصحیح نکردن‌ آخه عدالت کو کجاست من با هزار و یک پاسخنامه کل برگه هامو صحیح کردم با کلی سخت گرفتن و دست پایین گرفتن تا تمومشو ۱۹.۵ این چیزا میشدم ولی برام استیکر قهوه ای گذاشتن،
      برگه هام معلوم نی کدوم گوریه وگرنه..
      دل و جرعت اعتراض زدن هم نداشتم ..
      ویرایش توسط Rozali : 09 تیر 1404 در ساعت 23:34

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      یعنی اینکه برگه های مارو اصلا تصحیح نکردن طرف چند فصل زیستو نخونده و نتونستن جواب بده اومده تا ۱۹ گرفته بعد منی که کل سال خونده بودم کلی تست و سوال امتحان رو در حد ۲۰ داده بودم اومدن.... گذاشتن جلو نمره هام، مدیرمون گفت اصلا تصحیح نکردن‌ آخه عدالت کو کجاست من با هزار و یک پاسخنامه کل برگه هامو صحیح کردم با کلی سخت گرفتن و دست پایین گرفتن تا تمومشو ۱۹.۵ این چیزا میشدم ولی برام استیکر قهوه ای گذاشتن،
      برگه هام معلوم نی کدوم گوریه وگرنه..
      دل و جرعت اعتراض زدن هم نداشتم ..
      پارسال برای ماهم همین بود به خدا. هیچ جوره تو کتم نمیره وقتی یکی تصحیح میکنه میشه 17 چجوری نمره ها میاد میشه 20. حالا باز بیاد بگن امتحان نهایی منصفانه ست. باز شما یازدهمید جای جبران دارید ما که 60 درصد اینده مون به حال روحی مصحح بستگی داره چی بگیم. رسما اینده و سرنوشت بچه ها رو به بازی گرفتن حق چندین هزار نفر این وسط خورده میشه. فقط میخوام بدونم کدوم عقلی قبول میکنه که با امتحان تشریحی بخوای این همه ادم رو از هم تفکیک کنی. بگذریم از حجم فشار و استرسی که هر روز باید تحمل میکردیم. تهشم میگن وااااااا ما کنکوری های سال 98 به قبل خیلی میخوندیم شما اصن کاری ندارید که. اخ اخ خیلیییی دلم پرههههه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      ما نظام قدیم بودیم...ولی مدرسه‌مون در سطح استان معروف بود!
      معلمون یادمه میگفتن بچه ها خودتون اذیت نکنید شما بخونید ...
      ولی کنارش دعا کنید مصحح اون روز حالش میزون باشه...میگفتن ننمرتون ارتباط مستقیم با حال روحی طرف داره!
      راستم میگفتن دقیقا ! من یادمه درسی که 20 میشدم 18.75 داده بودن منتها چون تاثیر مثبت بود من تا تهش نرفتم !
      به کی بگی فامیل نزدیک تو آموزش پرورش پست کلیدی داشته باشه ...و تو اون قدر خر باشی که ذره استفاده نکنی...
      یادمه ی خنگی هم بود که از ی آشنا استفاده کرد و 20 شد.

من خودم مطمئنم بودم که نمراتم عالی میشه به هر حال هرکسی که پاسخنامه رو هم چک نکنه می‌دونه در حد چند میشه، من عربی رو در حد یک نمره خراب کردم اومدن تا ۱۶ دادن!!!!!!!!! ۱۶ باورت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      آفرین مصحح عشقی کار میکنه عشقییییی به هرکی عشقش برسه ۲۰ میده به هرکی هم نرسه ۱۰ میده
      امتحان نهایی عدالت نداره حداقل کنکور یکمی بهتر از اینه..
      نهایت حق خوری توی امتحان نهاییه، مثلا من نمیدونم برکه های منو چجوری صحیح کردن تا این نمره هارو گرفته بودم؟ درحالی که من سر جلسه برگه کم میاوردم از بس می‌نوشتم!!!! شیمی این همه تست زدم و رفتم سر جلسه میشه گفت بهترین امتحانم امتحان شیمی بود! ولی نمره هم
      یه جای کار میلنگه بدجایی هم میلنگه.. فردا پس فردا هم میان میگن تأثیر یازدهم مثبت شده!!!!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mahta- نمایش پست ها
      پارسال برای ماهم همین بود به خدا. هیچ جوره تو کتم نمیره وقتی یکی تصحیح میکنه میشه 17 چجوری نمره ها میاد میشه 20. حالا باز بیاد بگن امتحان نهایی منصفانه ست. باز شما یازدهمید جای جبران دارید ما که 60 درصد اینده مون به حال روحی مصحح بستگی داره چی بگیم. رسما اینده و سرنوشت بچه ها رو به بازی گرفتن حق چندین هزار نفر این وسط خورده میشه. فقط میخوام بدونم کدوم عقلی قبول میکنه که با امتحان تشریحی بخوای این همه ادم رو از هم تفکیک کنی. بگذریم از حجم فشار و استرسی که هر روز باید تحمل میکردیم. تهشم میگن وااااااا ما کنکوری های سال 98 به قبل خیلی میخوندیم شما اصن کاری ندارید که. اخ اخ خیلیییی دلم پرههههه
      امیدوارم با ما این کاری که کردن رو با شما نکرده باشن... البته نمیتونن هم کنن چون شما شرتیطتون فرق داره نمیتونن که الکی الکی نمره بدن
      آره مثلا کارنامه یک نفر رو دیدم کلا ۲۰ بود تازه خودشم میگفت که من باید این دوتا درس رو میوفتادم
      حالا قیافه منی که امتحانامو عالی داده بودم ولی نمره هام ریدمانی بود

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

من خودم مطمئنم بودم که نمراتم عالی میشه به هر حال هرکسی که پاسخنامه رو هم چک نکنه می‌دونه در حد چند میشه، من عربی رو در حد یک نمره خراب کردم اومدن تا ۱۶ دادن!!!!!!!!! ۱۶ باورت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      آفرین مصحح عشقی کار میکنه عشقییییی به هرکی عشقش برسه ۲۰ میده به هرکی هم نرسه ۱۰ میده
      نهایت حق خوری توی امتحان نهاییه، مثلا من نمیدونم برکه های منو چجوری صحیح کردن تا این نمره هارو گرفته بودم؟ درحالی که من سر جلسه برگه کم میاوردم از بس می‌نوشتم!!!! شیمی این همه تست زدم و رفتم سر جلسه میشه گفت بهترین امتحانم امتحان شیمی بود! ولی نمره هم
      یه جای کار میلنگه بدجایی هم میلنگه.. فردا پس فردا هم میان میگن تأثیر یازدهم مثبت شده!!!!
      به نظرم اگر انقدر اختلاف نمره زیاده اعتراض بزن. تهش بدتر میشه سال بعد میخونی ترمیم میکنی. احتمال پایین تر شدنش ولی خیلی کمه
      والا ماهم پارسال پدرمونو دراوردن تهش مثبت شد اتازه درسامون هم دو برابر بود. لبته من اعتراضی ندارم شاید ختی امسال همون نمرات پارسال کمکم کنن. نمیدونم ولی واقعا کنکور صدبرابر بهتره حداقلش غیر از سهمیه که به شدت نامردیه سوالای کنکور کمتر لو میره. تصحیحش اشتباع نمیشه. حالا من کنکورم هم گند زدم اونم به خاطر خراب کاری ای که قبل کنکور کردم. ولی حداقل میدونم تقصیر خودم بوده نه اینکه کسی حقمو خورده باشه

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      امیدوارم با ما این کاری که کردن رو با شما نکرده باشن... البته نمیتونن هم کنن چون شما شرتیطتون فرق داره نمیتونن که الکی الکی نمره بدن
      آره مثلا کارنامه یک نفر رو دیدم کلا ۲۰ بود تازه خودشم میگفت که من باید این دوتا درس رو میوفتادم
      حالا قیافه منی که امتحانامو عالی داده بودم ولی نمره هام ریدمانی بود
      نمیتونننن؟؟؟ چرا نتونن عزیزم. معلم شیمی ما مصحح چهارمه. میگه پارسال برای دوازدهمی ها رو که تصحیح میکرد از 100 درصد فرض کن 90 درصد نمره هاشون کمتر میشد مثلا طرف 12 شده اعتراض زده نمره اش شده 6 حالا حساب کن ببین چند نفر هستن تو کشور که اینطوری باشن. اصن فرقی نمیکنه کدوم پایه معلمی که کسی به کارش ارزش نمیده خب حق داره بد تصحیح کنه.
      معلم فیزیک ما خودش بیچاره اعتراف میکرد میگفت دادم دخترم تصحیح کنه ( دخترش 9 سالشه) میگفت تابستون کل سریال جیران و زخم کاری رو دیدم همراه برگه تصحیح کردن
      خدا به دادمون برسع فقط امیدوارم هرکس زحمت کشیده جوابش رو دیر یا زود بگیره

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وایی من شما هم واسه پارسال بودید؟؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

خب چیز کن اعتراض بزن...اصلا هم کوتاه نیا!
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)