احتمالا ۱۸ و نیم
هنوزم نباید به پشت فکر کنم واقعا؟؟؟اصلا من شانس واسه امسال دارم
ریاضی ۱۷.۷۵ شاید ۱۸
زیست هم که ۱۸.۲۵ شایدم نیم
فیزیک ۱۸.۷۵ شایدم ۱۹
ادبیات ۱۶ونیم شاید ۱۷
عربی ۱۸
هویت ۱۹.۲۵
سلامتم ۱۹
احتمالا ۱۸ و نیم
هنوزم نباید به پشت فکر کنم واقعا؟؟؟اصلا من شانس واسه امسال دارم
ریاضی ۱۷.۷۵ شاید ۱۸
زیست هم که ۱۸.۲۵ شایدم نیم
فیزیک ۱۸.۷۵ شایدم ۱۹
ادبیات ۱۶ونیم شاید ۱۷
عربی ۱۸
هویت ۱۹.۲۵
سلامتم ۱۹
حالا اونقدرهم حرف بقیه رو گوش نده یه شیمی مونده و یه کنکور فعلا رو اون دوتا تمرکز کن البته من خودمم نا امیدم تازه پشت کنکورم هستم ولی دگه چاره ای جز ادامه دادن نداریم
موقع اعلام رتبه، به پشت موندن فکر کنید. وقتش الان نیست.
شیمی رو بترکونید، شاید امسال به هدف برسید.
آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
پیامرسان بله: @konkur_expert
یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آرومتر بشه.
سلام حقیقتش دیدم جواب بچه هارو میدید داخل انجمن بنظرتون این نمره ها با یه کنکور متوسط
شلنسی برای پزشکی پردیس جنوب داره؟
منطقه ۳د
من پارسال همین موقع همینجا میگفتم فارسی پونزده میشم شد ۱۸.۲۵ البته به جز سلامت که ۱۷ شدم بدترین نمره همین فارسی بود بقیه رو هم همینطور بعد معدلم ۱۹.۱۱ شد در حالی که خودم فکر میکردم به ۱۸ هم نمیرسه الان به آرن چیزا فک نکن یه فرصت واسه شیمی مونده و البته کنکور تیر که یه سریا اصلا به هوای تراز پایین پارسال اصلا ثبت نام نکردن الان مثل چی پشیمونن بچسب به تیر
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
ویرایش توسط Loneman : 19 خرداد 1404 در ساعت 09:24
شما از الان که دارید به پشت کنکوری بودن فکر میکنید ناخودآگاه کمتر تلاش میکنید و از درس خوندن و یا کنکور دورتر میشید چون میگید من که میخوام پشت بمونم چرا بخونم ؟؟ پس الان موقع به فکر کردن به پشت کنکور موندن نیست باید کار خودتو یه سره کنی که همین امسال بری دانشگاه این افکار منفی هم از خودت دور کن نمراتت هم خیلی خوبه کاری به اطرافیانت هم نداشته باش که میگن ما ۱۹.۷۵یا ۲۰ گرفتیم نمراتت خیلی کمه امسال چیزی نمیاری، کنکور تیر هست پس از الان بخون و شل نکن
اگر شد که هیچ؛ اما اگر نشد،
بند کفش هایم را محکم تر می بندم و انجامش می دهم
این بار با موهای سفید بیشتر؛
چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست؛ پایداری است..
_آلبر کامو
نه حقیقتش ساعت مطالعه ام خوبه
واقعا نمره هام خوبه؟؟؟
به پشت موندن زیاد هم فکر نمیکنم
چون شاید واقعا بتونم برسونم هم همین امسال
بله نمراتت واقعا بخوام بگم خوبه الکی امید واهی هم دوست ندارم به کسی بدم ولی اینو بدون که نصف بیشتر بچه های تجربی سیاهی لشکر هستن یه سریا مثلا بخاطر شرایط بد خانوادگی نتونستن بخونن الکی کنکور میدن در کل خیلی شرایط های مختلفی هست، زیاد فکر نکردن رو باید تبدیل به هیچ فکر نمیکنم کنی![]()
اگه از زمانی داری درست حسابی استفاده کنی واقعا میرسونی تحت تاثیر آدمای اطرافت هم قرار نگیر اونا حرف زیاد میزنناگه گفتن ما ۱۹.۷۵ گرفتیم توام بگو من ۲۱ گرفتم بابا کی به کیه
مثلا خود بچه های کلاس ما برای نهایی ها میگفتن ما کلا ۲۰ یا ۱۹ گرفتیم حالا چند روز بعدش مدیر اومد تو کلاس گفت واقعا نمراتتون افتضاح بود باور نکن همه اینو میگن.![]()
موفق باشی
اگر شد که هیچ؛ اما اگر نشد،
بند کفش هایم را محکم تر می بندم و انجامش می دهم
این بار با موهای سفید بیشتر؛
چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست؛ پایداری است..
_آلبر کامو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)