مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      hly
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات

چندتا سوال داشتم

سلام می گم کسی هست واقعا از عمکردش تا به اینجا تو امتحانات راضی باشه ؟ مثلا همه رو بالای 19 یا تهش 18 شده باشه ؟من خیلی زحمت کشیدم ولی همه امتحان ها رو فقط نزدیک یک نمره به خاطر استرس و بی دقتی غلط دارم نمونه سوال هم زیاد کار کردم ولی بیشتر مشکلم سر امتحانه وگرنه سطح علمی پایینی ندارم قبل امتحان هم کتاب رو زیر رو می کنم و اینکه به نظرتون امسال نهایی تراز بالاتری میده واقعا یا همش جو الکیه؟البته بگم هیچ امتحانی رو زیر 17 نمی شم ولی خب برای 20 و بالا 19 خونده بودم

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hly نمایش پست ها
      سلام می گم کسی هست واقعا از عمکردش تا به اینجا تو امتحانات راضی باشه ؟ مثلا همه رو بالای 19 یا تهش 18 شده باشه ؟من خیلی زحمت کشیدم ولی همه امتحان ها رو فقط نزدیک یک نمره به خاطر استرس و بی دقتی غلط دارم نمونه سوال هم زیاد کار کردم ولی بیشتر مشکلم سر امتحانه وگرنه سطح علمی پایینی ندارم قبل امتحان هم کتاب رو زیر رو می کنم و اینکه به نظرتون امسال نهایی تراز بالاتری میده واقعا یا همش جو الکیه؟البته بگم هیچ امتحانی رو زیر 17 نمی شم ولی خب برای 20 و بالا 19 خونده بودم
      سلام عزیزم والا من نمیخوام کسی رو نا امید کنم تا الانم کلا تو فاز “ نه بچه ها اصلا غمتون نباشه امسال ترازا نسبت به پارسال خیلییی بالاتره” بودم ولی خب….. فکر کنم با دیدن نتایج کنکور ادریبهشت به همه ثابت شد اشتباه میکردن. ترازای کنکور اردیبهشت با اون سطحش حتی از تیر پارسال هم کمتره پس به نظرم جای تعجبی نداره اگر امسال تراز معدل هم پایین بشه.
      برای کنکور همه میگفتن سخت بوده چمیدونم شیمی بالای ۶۰ ۷۰ نمیشه زد ریاضی بالای ۵۰ ۶۰ نمیشه زد حالا که نتایج اومده کلی ادم هستن که در حد ۹۰ به بالا زدن من حتی فکر میکنم درصدای رتبه های تک رقمی امسال از درصد های رتبه های تک رقمی پارسال بالاتر باشه
      من تمام این مدت خودمو گول زدم که چون کنکور سخت بوده امسال با درصدای مشابه تراز بهتر میده بعدش که نتیجه اومد با کله خوردم زمین پس به نظرم شما هم خیلی دلتو خوش نکن به حرف بچه ها هم گوش نده درسته که امتحانا سخته ولی خب مطمین باش امسال معدل های بچه ها بالاتر از پارسال نباشه پایین تر نیست. همینایی که میگن سخت بود هم همشون تهش بیست میشن. فقط بذار نتیجه بیاد
      هنوز دو تا امتحان دیگه موندع که به شدت هم مهمن. این دو تا رو تلاش کن نمره بالا بگیری یه سری از نمره های پایینت جبران میشه. هر کاری که به نظرت میرسه انجام بده سر جلسع هم ارامشتو حفظ کن انشالله که موفق باشی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم هستن ببین ناامید نشو این دو تا امتحان می تونن تراز خوبی بهت اضافه کنن ولی هستن من کسی رو می شناسم که نمره بدش فارسی که شده ۱۹.۵ شده تو این سایتم هستن ولی اونا رتبه بالا هستن سطح متوسط رو باید بسنجید خودتو باید داشته باشه در کل من خودم حتی نمی دونم امتحان آخر رو شرکت کنم یا نه ولی سعی کن بهترین خودت باشی منم خیلی گیج بازی در میارم یه بخش هم کنکور هم نهایی هم اینکه آرامش داشته باشی که من ندارم خیلی بچه ها شبیه ما هستن در کل الان به اینکه بقیه چکار کردن فک نکن به اینکه خودت چکار کردی فک کن

4. Top | #4
      hly
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      خب اونا چیکار کردن که من نکردم ؟فقط می خواهم همینو بدونم مثلاً روش خوندنشون چقدر متفاوت بود مگه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب اونا چیکار کردن که من نکردم ؟فقط می خواهم همینو بدونم مثلاً روش خوندنشون چقدر متفاوت بود مگه
      من پشت کنکوری م ولی بازم امتحان رو شب امتحان خووندم نمونه سوال حل کردن خیلی مهمه که وقتی می بینی برات آشنا باشه مثلاً دام سوال ها آدم کم کم یاد می گیره من خودم چون کم خواندم می گم نمونه سوال حل کردن زیاد

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      خیر احتمالا به خاطر وجود من در پشت کنکور تراز ها بسیار پایین و رتبه ها بسیار ضربدر سه بیاید
      اینطور که معلومه از وقتی ما خوردیم به کنکور ، کنکور چپه شده کلا تراز بد میده رتبه بد میده نهایی بد میده
      بنظرم از کنکور بکشم کنار همه چی درست بشه
      (نتیجه‌گیری مسخره )
      بیخیال تا کنکورو‌ ندوشم کره نگیرم ازش ول کن نیستم شوخی کردم بالایی ها رو
      هیچی معلوم نیست واقعا که چی بشه ، فعلا که کنکور فاک اپ بوده ، نهایی رو نمیدونم
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بدشانسی آوردن سر جلسه
      غیر از این نیست
      الکی الکی غلط مینویسی چیزیو که بلدی و خوندی
      همین والسلام
      منم نفهمیدم چطور کار می‌کنه
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
      تو رفتی، ما وایسادیم…تو خوندی، ما نخوندیم…ته جفتشم که بگیری یعنی زرشک
      به تیغ علی رسوایت میکنم کنکورستم ! از زندگی بیرونت میکنم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن