X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

صرفا جهت غر 2

خب اردیبهشتم که گذروندی و تموم شد
      حالا مونده نصف بیشتر راه
      میدونم خسته ای
      دیگه مغزت نمیکشه
      مثل لیوانی شدی که داره از حجم مطالب و درسا سر ریز میشه ولی بازم باید مطلب جدید بخونی
      میدونم حالت از درسای تکراری بهم میخوره دیگه
      حفظ کردن برات مشکل شده
      ولی نگاه...دو سال تمام خوندی براش
      کنکور اولت که موفقیت آمیز نبود برات تو اوج خستگی دوباره شروع کردی
      دوباره خوندی آزمون دادی حرص خوردی کنکور دادی...
      این یه ماهو تحمل کن
      یه ماه دیگه تحمل کن و نتیجه ی تلاشاتو بگیر
      نزار آسون اینهمهههه تلاشت بی ثمر بشه
      یه ماه بجنگ
      یه ماه شب بیداری بکش
      یه ماه تا جون داری بخون
      که دیگه مدیون خودت و تلاشات و خانوادت نباشی

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حالم جوریه که با دیدن اسم تاپیک هم میتونستم گریه کنم. تصور تکرار دوباره این مسیر برام وحشتناکه ولی مغزم داره سرریز میشه. از همه چی. درس فکر غر رویا و ..
      کاش تموم شه. کاش زودتر تموم شه ...
      "You don't know what's lost till you find it"

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Baby_shark نمایش پست ها
      خب اردیبهشتم که گذروندی و تموم شد
      حالا مونده نصف بیشتر راه
      میدونم خسته ای
      دیگه مغزت نمیکشه
      مثل لیوانی شدی که داره از حجم مطالب و درسا سر ریز میشه ولی بازم باید مطلب جدید بخونی
      میدونم حالت از درسای تکراری بهم میخوره دیگه
      حفظ کردن برات مشکل شده
      ولی نگاه...دو سال تمام خوندی براش
      کنکور اولت که موفقیت آمیز نبود برات تو اوج خستگی دوباره شروع کردی
      دوباره خوندی آزمون دادی حرص خوردی کنکور دادی...
      این یه ماهو تحمل کن
      یه ماه دیگه تحمل کن و نتیجه ی تلاشاتو بگیر
      نزار آسون اینهمهههه تلاشت بی ثمر بشه
      یه ماه بجنگ
      یه ماه شب بیداری بکش
      یه ماه تا جون داری بخون
      که دیگه مدیون خودت و تلاشات و خانوادت نباشی
      مگه تو معدن زغال سنگ داری کار میکنی؟ اگر الان سرباز توی جنگ روسیه اوکراین بودی از یه لحظه بعدت خبر نداشتی روحیه ات چطور بود؟
      تو باید احساس خوش شانس بودن بکنی میتونی با فراغت درس بخونی. درس خوندن سخت هست ولی دیگه تو هم اینقدر دردناکش نکن. با روحیه مثبت از درس خوندن لذت ببر.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      مگه تو معدن زغال سنگ داری کار میکنی؟ اگر الان سرباز توی جنگ روسیه اوکراین بودی از یه لحظه بعدت خبر نداشتی روحیه ات چطور بود؟
      تو باید احساس خوش شانس بودن بکنی میتونی با فراغت درس بخونی. درس خوندن سخت هست ولی دیگه تو هم اینقدر دردناکش نکن. با روحیه مثبت از درس خوندن لذت ببر.
      ببخشید البته هاااااااا از آدمایی مثل شما متنفرم که فقط میگین وااااااییی مگه داری کوه می‌کنی وااااای درس که راحته
      منم تو دوره متوسطه اولم میگفتم درس خوندن که خیلی راحته چیزی آسون تر از این نیس که !! ولی الان که یازدهم هستم و تموم مسیرها و هدفامو مشخص کردم میبینم که من خیلی خوش خیال بودم و الان که من درگیر خوندن برای نهایی شدم و یک کنکوری محسوب میشم حال کنکوریهارو میفهمم): از یه جایی به بعد دیگه واقعا بخوای هم نمیتونی بکشی و دقیقا همه رسیدیم به همین نقطه
      حرفاشو قبول دارم آخه کیه که درک کنه../:
      اگر شد که هیچ؛ اما اگر نشد،
      بند کفش هایم را محکم تر می بندم و انجامش می دهم
      این بار با موهای سفید بیشتر؛
      چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست؛ پایداری است..
      _آلبر کامو
      ویرایش توسط Rozali : 23 اردیبهشت 1404 در ساعت 15:07

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      ببخشید البته هاااااااا از آدمایی مثل شما متنفرم که فقط میگین وااااااییی مگه داری کوه می‌کنی وااااای درس که راحته
      منم تو دوره متوسطه اولم میگفتم درس خوندن که خیلی راحته چیزی آسون تر از این نیس که !! ولی الان که یازدهم هستم و تموم مسیرها و هدفامو مشخص کردم میبینم که من خیلی خوش خیال بودم و الان که من درگیر خوندن برای نهایی شدم و یک کنکوری محسوب میشم حال کنکوریهارو میفهمم): از یه جایی به بعد دیگه واقعا بخوای هم نمیتونی بکشی و دقیقا همه رسیدیم به همین نقطه
      حرفاشو قبول دارم آخه کیه که درک کنه../:
      کیه که درک کنه؟ یعنی فقط تو درس میخونی و هدف داری؟ من کجا گفتم درس راحته؟ به من نشون بده تا معذرت خواهی کنم. من دقیقا گفتم "درس خوندن سخت هست" بحث من روی مصیبت نامه نوشتن است. دلیلی نداره روحیه ادم اینقدر خراب باشه. زحمت بکش نشد فدای سرت. استارتر احتمالا حدود 20 سالشه یه رشته دیگه یه دانشگاه دیگه. اصلا یه هدف دیگه. مگه همه باید دکتر مهندس بشن؟ خودتو و خانواده ات رو به گروگان نگرفتن که اگه قبول نشی همه رو میکشیم. پدرومادر هم در نهایت خوشحالی تو رو میخوان. ذهن انسان بی جهت مسائل رو بزرگ میکنه چون باعث میشه انسان احساس با اهمیت بودن کنه. بعدهم اینقدر راحت از کلمه تنفر استفاده نکنید. ادما دیدگاه های مختلف دارن. اول یاد بگیرید درست دیدگاه مقابل رو بفهمید و حرفاش رو تحریف نکنید بعد هم مودبانه نقد کنید. والسلام.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کیه که درک کنه؟ یعنی فقط تو درس میخونی و هدف داری؟ من کجا گفتم درس راحته؟ به من نشون بده تا معذرت خواهی کنم. من دقیقا گفتم "درس خوندن سخت هست" بحث من روی مصیبت نامه نوشتن است. دلیلی نداره روحیه ادم اینقدر خراب باشه. زحمت بکش نشد فدای سرت. استارتر احتمالا حدود 20 سالشه یه رشته دیگه یه دانشگاه دیگه. اصلا یه هدف دیگه. مگه همه باید دکتر مهندس بشن؟ خودتو و خانواده ات رو به گروگان نگرفتن که اگه قبول نشی همه رو میکشیم. پدرومادر هم در نهایت خوشحالی تو رو میخوان. ذهن انسان بی جهت مسائل رو بزرگ میکنه چون باعث میشه انسان احساس با اهمیت بودن کنه. بعدهم اینقدر راحت از کلمه تنفر استفاده نکنید. ادما دیدگاه های مختلف دارن. اول یاد بگیرید درست دیدگاه مقابل رو بفهمید و حرفاش رو تحریف نکنید بعد هم مودبانه نقد کنید. والسلام.
      الان دقیقا کجا گفتم فقط من هدف دارم و فقط من میخونم؟؟؟
      من درمورد درس میگم، میگم خیلیا فکر میکنن که درس خوندن راحته و اگه بگی خیلی خستم شده درکت نمیکنن و مسخرت میکنن میگن تو داری آسون ترین کار رو انجام میدی پس ناشکر نباش اگه دقت کنی ذهنیت خیلیا همینه که درس آسون ترین کاری هست میشه انجام داد.
      ادب خودمم حفظ کردم جناب
      _آلبر کامو

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rozali نمایش پست ها
      الان دقیقا کجا گفتم فقط من هدف دارم و فقط من میخونم؟؟؟
      من درمورد درس میگم، میگم خیلیا فکر میکنن که درس خوندن راحته و اگه بگی خیلی خستم شده درکت نمیکنن و مسخرت میکنن میگن تو داری آسون ترین کار رو انجام میدی پس ناشکر نباش اگه دقت کنی ذهنیت خیلیا همینه که درس آسون ترین کاری هست میشه انجام داد.
      ادب خودمم حفظ کردم جناب
      "کیه که درک کنه" یعنی چی؟ یعنی هیچ کسی درک نمی کنه. مگه فقط شما برای درس خوندن زحمت می کشید که بقیه درک نکنند؟ همه افرادی که اینجا هستند هدف دارن و زحمت می کشند برای هدفشون. ذهنیت خیلیا به خودشون مربوطه. پست من رو نقل قول نکن و حرفای بقیه رو به من نسبت نده. اگر من این حرفا رو زدم پست من رو نقل قول کن.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      "کیه که درک کنه" یعنی چی؟ یعنی هیچ کسی درک نمی کنه. مگه فقط شما برای درس خوندن زحمت می کشید که بقیه درک نکنند؟ همه افرادی که اینجا هستند هدف دارن و زحمت می کشند برای هدفشون. ذهنیت خیلیا به خودشون مربوطه. پست من رو نقل قول نکن و حرفای بقیه رو به من نسبت نده. اگر من این حرفا رو زدم پست من رو نقل قول کن.
      حالا منم کشته مرده صحبت کردن با ادم مثلا محترمی چون شما نیستم..
      _آلبر کامو

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن