X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: ترمیم معدل

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

ترمیم معدل

سلام
      من پارسال چهار تا درس ترمیم زدم که فیزیک شدم ۱۸.۵ از ۱۹ خودم پایین تر بود ولی شیمی ‌ووزیست نمره ام خیلی خوبه و اگه بخوام فیزیک رو ترمیم بزنم باید همه رو ترمیم کنم عمومی ها اولین ترمیمم با ریاضی به نظرتون دوباره ترمیم بزنم از زیست و شیمی می ترسم پایین تر بشم؟ و مثلاً بهداشت بیست شدم دیگه امتحان ندم ولی فک کنم فیزیک خیلی ترازم رو پایین بیاره
      @Mazaheri

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pariaa نمایش پست ها
      سلام
      من پارسال چهار تا درس ترمیم زدم که فیزیک شدم ۱۸.۵ از ۱۹ خودم پایین تر بود ولی شیمی ‌ووزیست نمره ام خیلی خوبه و اگه بخوام فیزیک رو ترمیم بزنم باید همه رو ترمیم کنم عمومی ها اولین ترمیمم با ریاضی به نظرتون دوباره ترمیم بزنم از زیست و شیمی می ترسم پایین تر بشم؟ و مثلاً بهداشت بیست شدم دیگه امتحان ندم ولی فک کنم فیزیک خیلی ترازم رو پایین بیاره
      @Mazaheri
      تراز ۱۸.۵ فیزیک پایینه ولی با تراز ۱۹.۲۵ فیزیک فقط حدود ۷۰۰ تا اختلاف داره. کلا ماکس تراز اختصاصی ها بجز زیست، پایینه چون برای کنکور خونده شده و نمرات بقیه داوطلبا بالاست.
      اینکه فیزیک رو ترمیم کنید یا نه، کاملا بستگی به خودتون داره و عواقبش با خودتونه.

من اگر برای خودم بود، فشار ترمیم همه‌ی دروس رو تحمل میکردم تا احتمالا تراز بالاتر بگیرم ولی ریسکش کم نیست. اگر امسال کلا تراز بدتر بده (که البته بعیده)، متضرر میشدم.
      اگر نمیخواین ریسک کنین، دروس ترمیم اول رو فقط بزنید ولی یه جوری که نمرات خیلی عالی بگیرید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      تراز ۱۸.۵ فیزیک پایینه ولی با تراز ۱۹.۲۵ فیزیک فقط حدود ۷۰۰ تا اختلاف داره. کلا ماکس تراز اختصاصی ها بجز زیست، پایینه چون برای کنکور خونده شده و نمرات بقیه داوطلبا بالاست.
      اینکه فیزیک رو ترمیم کنید یا نه، کاملا بستگی به خودتون داره و عواقبش با خودتونه.

من اگر برای خودم بود، فشار ترمیم همه‌ی دروس رو تحمل میکردم تا احتمالا تراز بالاتر بگیرم ولی ریسکش کم نیست. اگر امسال کلا تراز بدتر بده (که البته بعیده)، متضرر میشدم.
      اگر نمیخواین ریسک کنین، دروس ترمیم اول رو فقط بزنید ولی یه جوری که نمرات خیلی عالی بگیرید.
      سلام وقتتون بخیر
      جناب مظاهری نمرات نهایی امسال، سال آینده هم باقی میمونن؟

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.EN نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر
      جناب مظاهری نمرات نهایی امسال، سال آینده هم باقی میمونن؟
      اگر ترمیم نکنید، باقی می‌مونه.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن