X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: خیلی خستم

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

خیلی خستم

استرس دارم .. احساس میکنم امسال اصلا درست درس نخوندم مدرسه امون میخواد شبه نهایی بگیره و من خیلی میترسم که کم بشم یعنی تو امتحان های مستمر انقدر بچه هایی داشتیم که تو دروس خصوصی تک شدن یه فهرست از درسایی رو تهیه کردم که میتونم توشون بیست بگیرم

دروس عمومی و درس زیست شیمی و فیزیک.. و اما ریاضی و با اینکه عاشقشم ولی امسال نشد درست و حسابی بهش عشق بورزم اخه احتمالا مدارس دبیرستان دانشگاه دخترانه و پسرانه مثل یه رقابتیه آزمونمیدن که از طرف دبیرستان دانشگاه پسرانه است و اونا واقعا به شدت سخت میگیرن نمیدونم چیکار کنم.. اگه نمره یکی از درسامو تو ترم دو کمتر از ۱۴ باشه اخراجم وقتی به سال بالاییام گفتم گفتن اینا فقط بهونس و مقصر خودتی پدر و مادرم خیلی فشار روم میزارن مخصوصا پدرم الان مطمئنم برم یازدهم هیچ کدوم از اشتباه های دهمم نمیکنم و خیلی میترسم که نشه که بشه و نتونم
      واسه ریاضی خودم فکر میکنم الان بهتره فقط نمونه سوال امتحانی حل کنم نظرتون چیه؟
      ویرایش توسط sailormoon : 07 اردیبهشت 1404 در ساعت 18:23

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sailormoon نمایش پست ها
      استرس دارم .. احساس میکنم امسال اصلا درست درس نخوندم مدرسه امون میخواد شبه نهایی بگیره و من خیلی میترسم که کم بشم یعنی تو امتحان های مستمر انقدر بچه هایی داشتیم که تو دروس خصوصی تک شدن یه فهرست از درسایی رو تهیه کردم که میتونم توشون بیست بگیرم

دروس عمومی و درس زیست شیمی و فیزیک.. و اما ریاضی و با اینکه عاشقشم ولی امسال نشد درست و حسابی بهش عشق بورزم اخه احتمالا مدارس دبیرستان دانشگاه دخترانه و پسرانه مثل یه رقابتیه آزمونمیدن که از طرف دبیرستان دانشگاه پسرانه است و اونا واقعا به شدت سخت میگیرن نمیدونم چیکار کنم.. اگه نمره یکی از درسامو تو ترم دو کمتر از ۱۴ باشه اخراجم وقتی به سال بالاییام گفتم گفتن اینا فقط بهونس و مقصر خودتی پدر و مادرم خیلی فشار روم میزارن مخصوصا پدرم الان مطمئنم برم یازدهم هیچ کدوم از اشتباه های دهمم نمیکنم و خیلی میترسم که نشه که بشه و نتونم
      واسه ریاضی خودم فکر میکنم الان بهتره فقط نمونه سوال امتحانی حل کنم نظرتون چیه؟
      آروم باش
      الان بهترین کار اینه که فقط شروع کنی
      اضطراب نمیذاره شروع کنی درسارو
      نگران نباش اردیبهشت تایم خوبیه
      هر جایی هم نمی‌فهمی برو سایت آلا یاد بگیر
      نمونه سوال هم که بله فراوون حل کن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن