X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      Asy
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Unhappy توروخدا بیااید. آیا ممکنه برسم؟:(

سلام بچه‌ها. بچه‌ها من دوازدهمی‌ام. تو طول سال خیلی ناامید بودم امسال کلا از کنکور غول ساخته‌بودماین باعث شد نتونم خوب بخونم. نصف وقتم می‌رفت به مدرسه نصف وقتم دوباره بیرون کلاس. خودم اصلا نمیخوندم حتی تکالیف رو انجام نمیدادم و تست نمی‌زدم. چون سمپاد بودیم سطح معلما خوب بودوالان مفاهیم رو بلدم.
      ولی تست نه. این ۲ماه هم هز بس ناامیدی دستم به کتاب نمی‌رفت.😭😢. ترازم طول سال میشد حدود ۵۲۰۰ و الان این جامع‌ها حدود ۴۵۰۰!😢
      میخوام بدونم اگه الان شروع کنم خیلیی بخونم ممکنه امسال به تراز کل ۹۵۰۰ برسم یا باید بمونم سال بعد؟ بدبختی اینه مامانم اجازه نمیده بمونم پشت کنکور😭😭
      میخوام بشینم بقچه‌‌ای دوپینگ‌هارو بزنم تا کنکور اردیبهشت تموم شن.
      خدایی استعداد هم دارم تو امتحانای مدرسه فقط با یکمی خوندن نمره‌م خوب میشد یا سال پیش کلااا ۲روز برای اولین و آخرین بار تاریخ مدرسه رو خوندم و ۱۸ شدم با اینکه حجم تاریخ خیلییی زیاد بود.
      لطفا کمکم کنین❤️🙏😭😭

2. Top | #2
      Asy
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همه‌ش ناامیدم.همه‌ش دارم افسوس میخورم که چرا امسال درس نخوندم. دارم به فنا میرم. کلمات تو ذهنم رقص مرگ می‌کنند. اینکه چرا نخوندم. هی یادگذشته می‌افتم همه‌ش یه حال منفی داشتم که نمیشه. نه درس میخوندم نه تفریح میکردم. همه موهام ریخته. امسال از دست خودم هزارسال پیر شدم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Asy نمایش پست ها
      همه‌ش ناامیدم.همه‌ش دارم افسوس میخورم که چرا امسال درس نخوندم. دارم به فنا میرم. کلمات تو ذهنم رقص مرگ می‌کنند. اینکه چرا نخوندم. هی یادگذشته می‌افتم همه‌ش یه حال منفی داشتم که نمیشه. نه درس میخوندم نه تفریح میکردم. همه موهام ریخته. امسال از دست خودم هزارسال پیر شدم
      ببین کاریه که شده
      دیگه بهش فکر نکن
      مطمئن باش از اون چیزی که فکر میکنی بهتری

کتاب شیمی جمع بندی خیلی سبز و فیزیک جمع بندی خیلی سبز رو که فقط سوالای کنکور تفکیک شده است بخر بشین کار کن
      برای ریاضی و زیست هم فقط سوالات کنکور رو کار کن
      متن کتابم چند دور سریع بخون
      به نظرم با توجه به تایم باقی مونده این بهینه ترین کاریه که میتونی بکنی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رو نهایی هم خوب تمرکز کن
      نهایی خیلی خوب بالا میکشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن