من شیمی رو خوب نخوندم هدفمم کنکور تیره پایه دوازدهم رو در حد نهایی خوندم بنظرتون چه فصل های دیگه ای بخونم که حداقل بتونم درصد ۵۰ بگیرم ؟
من شیمی رو خوب نخوندم هدفمم کنکور تیره پایه دوازدهم رو در حد نهایی خوندم بنظرتون چه فصل های دیگه ای بخونم که حداقل بتونم درصد ۵۰ بگیرم ؟
اینکه چی برای تو زدنش راحت تره یا نه تا حدودی سلیقه اییه من به شخصه اگه به جای تو بودم این کارا رو میکردم
برای دوازدهم چون نهایی خوندی و این فصل رو تازهتر بلدی، مرورش رو ادامه بده (فصلهای شیمی دوازدهم معمولاً سادهتر و قابل امتیازتری هستن).
پایه دهم رو حتما بخون بجز مسائل انحلال پذیری فصل سه... یا حداقل تو مسائل مولاریته رو بخون.... از شکل ها و نمودارها و فعالیت ها و تمرین های کتاب اصلا غافل نشو
فصل 1 بخون شیمی آلیش رو ولی خب خیلیییی روش وقت نذار... ولی چون شیمی سوالای چندموردی زیادداره ممکنه تو همه موارد بلد باشی بخاطر یکیش که بلد نیستی سوال الکی از دستت بره... زیاد درگیر سوالات پیچیده و مسائل شیمی آلی فصل 1 نشو ولی بخون مفاهیمش
مسائل درصد خلوص اینا از فصل یکم بخون ولی باز میگم خودتو درگیر سوالات سختش نکن...
فصل دو همه مفاهیمش بخونن... بجز مسائل ترمو شیمی و سینتیک... یکم سخته با این وقت کم بنظرم بیخیال ایناشو... وقتت بذاری رو همون دوازدهم بیشتر میصرفه...
فصل سه یازدهم هم حفظیات زیاد داره ولی اصلا سمت مسائلش نرو
از کتاب های مینی جمع بندی مثل لقمه و خیلی سبز یا مهرو ماه استفاده کن....مهرو ماه جمع بندی در 24 ساعت بهتره تست هم داره... جمع و جوره...
کتاب درسی منبع اول و آخر برای حفظیاتت باشه
هرروز ۱۵ تست زماندار از شیمیهای کنکور سالهای اخیر بزن
روتین تو شیمی خیلی مهمه
من اگه جای تو بودم تو این یکماه روزی دوتا سه ساعت از الان وقت میذاشتم
دو هفته اول فوکوس بیشتر رو دوازدهم بجز مسائل سخت اسید و باز و فصل 1 و 2 دهم
هفته سوم و چهارم یازدهم میخوندم با یسری از قسمت های دوازدهم که بنظرم نیاز به مرور داره
درسنامه بهمن بازرگان هم فقط واسه جاهایی بدرد. میخوره که واقعا نمیفهمی و چاره ایی نداری... و بنظرم الان زیاد وفت فیلم دیدن نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)