X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کنکور اردیبهشت یا تیر

سلام ارادت رفقا یه داستانی تو فضای مجازی هست که میگه کنکور اردیبهشت نسبت به کنکور تیر راحت تره و تراز خیلی بالا تری میده
      من خودم احساس میکنم این حرف چرت باشه و در کل کنکور هیچ وقت اسون نمیشه شاید مثلا اردیبهشت نسبت به تیر یه کم مثلا سئوالاتش راحت تر باشه که اونم تاثیر زیادی نداره
      اما نظر شما عزیزان هم مهمه نظرتونو بهم بگید

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پارسال من خودم کنکور اردیبهشت حتی یه سری سوالارو نخوندم و تنها واسه تجربه سر جلسه بودن رفته بودم اما به نظرم کاملا اشتباه بوده چون همون سیاهی لشکر بودن باعث شد تراز اردیبهشت بیاد بالا ولی امسال دیگه همه گوشی اومده دستشون و فکر نکنم کسی بخواد بره سر جلسه وقت تلف کنه بعد به ضرر تراز خودش تو کنکور تیر بشه یه چیز دیگه هم متوجه شدم اینکه تعداد شرکت کننده ها ظاهرا پارسال تو تیر و اردیبهشت خیلی فرق داشته امسال اما هر دو ۸۰۰ هزار نفره البته شاید اون سایتی که من دیدم عددهاش دقیق نبوده که این تعداد شرکت کننده هم تو تراز قطعا تاثیر داره

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تا تیر وقت بیشتری برای درس خوندن هست بنابراین تیر درصدها بالاتره. من فکر نمی کنم کیفیت سوالات تفاوتی داشته باشه.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تا اونجایی که من فهمیدم کنکور اردیبهشت بیشتر به نفعه ولی خب فکر نمی‌کنم زیادم آنچنان فرقی داشته باشه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      پارسال حدود 400 تا سقف تراز کنکور تیر پایین تر بود و دلیلشون هم گفتن امادگی دانش اموزا بیش تر بوده

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      تراز اردیبهشت بالاتره...
      البت یه نکته ای که با توجه به پارسال الان همه این نکته رو میدونن شایدم اینبار برعکس شد
      در کل برا هر دو اماده باشین
      Legends Never Die

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      علیرضا کریمیان افزود آمار ثبت‌نام داوطلبان در نوبت دوم آزمون سراسری امسال را بیش از ۸۲۳ هزار نفر ذکر کرد و گفت: بیش از ۲۰۰ هزار نفر از متقاضیان نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۴ که اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود برای نوبت دوم این آزمون ثبت‌نام نکرده‌اند، به این ترتیب، مجموع متقاضیان آزمون سراسری ۱۴۰۴ (در نوبت اول و دوم) به بیش از یک میلیون نفر می‌رسد.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن