سلااااام
دوستان من چندین سال از درس دور بودم...
الان میام مثلا درس میخونم مثل زیست و شیمی (فعلا دهم) با اینکه مثلا ۶ دور زیست دهم خوندم ولی حس میکنم یادم نمیمونه..
البته من چون یادم نمیمونه سراغ تست فعلا نرفتم حس میکنم اگه الان برم تستا میسوزن....
سلااااام
دوستان من چندین سال از درس دور بودم...
الان میام مثلا درس میخونم مثل زیست و شیمی (فعلا دهم) با اینکه مثلا ۶ دور زیست دهم خوندم ولی حس میکنم یادم نمیمونه..
البته من چون یادم نمیمونه سراغ تست فعلا نرفتم حس میکنم اگه الان برم تستا میسوزن....
ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
به هر چیز، خواهی کماهی رسید
شیمی رو از مبتکران زوج و فرد میزنم...
ولی الان که ۲ هفته گذشته حس میکنم چیزی یادم نیست.
نظام قدیم که بودیم حدودا ۶۰ دور تمام زیست ها رو خوندیم....
اون موقع چون خودم تو جو کنکور و مدرسه بودم، همه چیز دستم بود...
متوجه شرایطم بودم.
ولی الان کلا گیج شدم
الان چطوره ؟
وقتی یه درسی رو میخونی باید مرور منظم داشته باشی من خودم اینطوریم که مثلا میرم یه فصل زیست رو خوب میخونم یا هر درسی بعدش هر چند وقت یکبار یه نگاه میکنم همه چی یادم میمونه مثلا یه نکته ای یادم رفته با همین نگاه کردن و ورق زدن صفحات میاد تو ذهنم وباید تست بزنی تست میزنی مطالب به مرور برات جا میفتن تست زدن باعث میشه مطلب مدام تو ذهنت دوره بشه اگه چیزی بلد نبودی دوباره برمیگردی میخونیش اینطوری یادت نمیره کلا باید فعال باشی فقط بخونی و ولش کنی نیس یه درسی بخونی دوهفته نه تست بزنی نه مرور کنی خب یادت میره طبیعیه
ویرایش توسط dr.eliot : 19 فروردین 1404 در ساعت 16:03
نه این خیلییی اشتباهه هیچ وقت صد در صد یاد نمیگیرید نه با کتاب نه با درسنامه نه با فیلم نه هیچی باید حتما توی تست ها انقدر نکات تکرار بشه براتون که دیگه ملکه ذهنتون بشه. من خودم سال دهم فکر میکردم با درسنامه و اینا میتونم درصد خوب بگیرم همیشه هم درصدام داغون بود دو روزه هم یادم میرفت ولی بعدش فهمیدم باید صرفا یه دید کلی روی درس داشته باشم و تست ها رو بزنم و نکات رو یاد داشت کنم و بعد اگر جایی رو حفظ نشدم یا یادنگرفتم متن کتاب رو حفظ کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)