X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

راهکار برای فراموشی

سلااااام
      دوستان من چندین سال از درس دور بودم...
      الان میام مثلا درس میخونم مثل زیست و شیمی (فعلا دهم) با اینکه مثلا ۶ دور زیست دهم خوندم ولی حس میکنم یادم نمیمونه..
      البته من چون یادم نمیمونه سراغ تست فعلا نرفتم حس میکنم اگه الان برم تستا میسوزن....
      ز کوشش به هر چیز خواهی رسید
      به هر چیز، خواهی کماهی رسید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شیمی رو از مبتکران زوج و فرد میزنم...
      ولی الان که ۲ هفته گذشته حس میکنم چیزی یادم نیست.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نظام قدیم که بودیم حدودا ۶۰ دور تمام زیست ها رو خوندیم....
      اون موقع چون خودم تو جو کنکور و مدرسه بودم، همه چیز دستم بود...
      متوجه شرایطم بودم.
      ولی الان کلا گیج شدم
      الان چطوره ؟

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.arezou نمایش پست ها
      سلااااام
      دوستان من چندین سال از درس دور بودم...
      الان میام مثلا درس میخونم مثل زیست و شیمی (فعلا دهم) با اینکه مثلا ۶ دور زیست دهم خوندم ولی حس میکنم یادم نمیمونه..
      البته من چون یادم نمیمونه سراغ تست فعلا نرفتم حس میکنم اگه الان برم تستا میسوزن....
      با خوندن خالی یادتون نمیمونه مخصوصا الان کنکور نسبت به نظام قدیم سخت تره نکات رو باید توی تست ها پیدا کنید کتاب چیز خاصی نداره مخصوصا راجع به زیست چون خودم سال دهم فکر میکردم با زیاد خوندن یاد میگیرم میدونم که تا وقتی تست (زیاد) نزنید یاد نمیگیرید و یادتون میره سریع

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شیمی رو از مبتکران زوج و فرد میزنم...
      ولی الان که ۲ هفته گذشته حس میکنم چیزی یادم نیست.
      وقتی یه درسی رو میخونی باید مرور منظم داشته باشی من خودم اینطوریم که مثلا میرم یه فصل زیست رو خوب میخونم یا هر درسی بعدش هر چند وقت یکبار یه نگاه میکنم همه چی یادم میمونه مثلا یه نکته ای یادم رفته با همین نگاه کردن و ورق زدن صفحات میاد تو ذهنم وباید تست بزنی تست میزنی مطالب به مرور برات جا میفتن تست زدن باعث میشه مطلب مدام تو ذهنت دوره بشه اگه چیزی بلد نبودی دوباره برمیگردی میخونیش اینطوری یادت نمیره کلا باید فعال باشی فقط بخونی و ولش کنی نیس یه درسی بخونی دوهفته نه تست بزنی نه مرور کنی خب یادت میره طبیعیه
      ویرایش توسط dr.eliot : 19 فروردین 1404 در ساعت 16:03

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.eliot نمایش پست ها
      وقتی یه درسی رو میخونی باید مرور منظم داشته باشی من خودم اینطوریم که مثلا میرم یه فصل زیست رو خوب میخونم یا هر درسی بعدش هر چند وقت یکبار یه نگاه میکنم همه چی یادم میمونه مثلا یه نکته ای یادم رفته با همین نگاه کردن و ورق زدن صفحات میاد تو ذهنم وباید تست بزنی تست میزنی مطالب به مرور برات جا میفتن تست زدن باعث میشه مطلب مدام تو ذهنت دوره بشه اگه چیزی بلد نبودی دوباره برمیگردی میخونیش اینطوری یادت نمیره کلا باید فعال باشی فقط بخونی و ولش کنی نیس یه درسی بخونی دوهفته نه تست بزنی نه مرور کنی خب یادت میره طبیعیه
      پس طبیعی هست...
      من رسما فک میکردم خنگ شدم !
      مرسی بابت وقتی که گذاشتید.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mahta- نمایش پست ها
      با خوندن خالی یادتون نمیمونه مخصوصا الان کنکور نسبت به نظام قدیم سخت تره نکات رو باید توی تست ها پیدا کنید کتاب چیز خاصی نداره مخصوصا راجع به زیست چون خودم سال دهم فکر میکردم با زیاد خوندن یاد میگیرم میدونم که تا وقتی تست (زیاد) نزنید یاد نمیگیرید و یادتون میره سریع
      مرسی
      باشه پس باید برم سراغ تست...من متأسفانه از تست زیست قراری شدم...یعنی میخوام صد در صد فول شم بعدا !!!
      اینم مرض جدیده گرفتم ،یادم نمیاد قبلا اینطور بوده باشم...شایدم وسواس گرفتم.
      ممنونم بایت راهنمایی

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مرسی
      باشه پس باید برم سراغ تست...من متأسفانه از تست زیست قراری شدم...یعنی میخوام صد در صد فول شم بعدا !!!
      اینم مرض جدیده گرفتم ،یادم نمیاد قبلا اینطور بوده باشم...شایدم وسواس گرفتم.
      ممنونم بایت راهنمایی
      نه این خیلییی اشتباهه هیچ وقت صد در صد یاد نمیگیرید نه با کتاب نه با درسنامه نه با فیلم نه هیچی باید حتما توی تست ها انقدر نکات تکرار بشه براتون که دیگه ملکه ذهنتون بشه. من خودم سال دهم فکر میکردم با درسنامه و اینا میتونم درصد خوب بگیرم همیشه هم درصدام داغون بود دو روزه هم یادم میرفت ولی بعدش فهمیدم باید صرفا یه دید کلی روی درس داشته باشم و تست ها رو بزنم و نکات رو یاد داشت کنم و بعد اگر جایی رو حفظ نشدم یا یادنگرفتم متن کتاب رو حفظ کنم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mahta- نمایش پست ها
      نه این خیلییی اشتباهه هیچ وقت صد در صد یاد نمیگیرید نه با کتاب نه با درسنامه نه با فیلم نه هیچی باید حتما توی تست ها انقدر نکات تکرار بشه براتون که دیگه ملکه ذهنتون بشه. من خودم سال دهم فکر میکردم با درسنامه و اینا میتونم درصد خوب بگیرم همیشه هم درصدام داغون بود دو روزه هم یادم میرفت ولی بعدش فهمیدم باید صرفا یه دید کلی روی درس داشته باشم و تست ها رو بزنم و نکات رو یاد داشت کنم و بعد اگر جایی رو حفظ نشدم یا یادنگرفتم متن کتاب رو حفظ کنم
      سلام وقت بخیر
      امکانش هست بگید مثلا برای درس زیست چطوری تست بزنم؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن