X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

معدل ۱۹ به بالا!:)

دهمم تجربی بهترین کار الان برای معدل بالا به نظرتون چیه؟ سال بالایی ها میشه کمکم کنید الان نمونه سوال بیشتر حل کنم چیکار کنم تخصصی ها رو چه کنم امتحان فیزیک سطحش چقدره؟ شیمی چی؟؟ ریاضی چییی؟ پلیز سام بادی هلپ می 🙂❤❤ ترم اول معدلم ۱۸ بوده..

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام کمکت میکنم ولی حداقل یه جوابی بهم بده نه فقط لایک بدم میاد
      آفرین خوب نگه داشتی خودتو در کل برای رشته تجربی معدل ۱۸ به بالا خوبه جزو دانش اموزای خوب هستی یعنی.
      تنها راه موفقیتت تو تجربی اینه که تو باید روزانه درس بخونی نه فقط شب امتحانی بخونی اگه توانایی اینو داری که خودت برای خودت برنامه ریزی کنی که خودت بکن ولی اگه نداری مشاور بگیر!! من برگردم دهم حتما مشاور میگیرم امسال که مشاور دارم یکی از مهم ترین دلایلی که تو درسام پیشرفت فوق العاده ای داشتم همین مشاور بوده
      زیستو بفهم حفظ نکن همزمان که متن میخونی شکلاهم بخون بهت قول میدم با یه بار خوندن زیست بره تو ذهنت و بعدش سوال حل کن هرچی که نکته هاشو نمیدونستی بنویس تو کتابت تا جلو چشمت باشن
      شیمی و فیزیک و ریاضی هم باید فقط نمونه سوال کار کنی یعنی روزانه نمونه سوال کار کنی تا میتونی حل کن و در نهایت تو معدلت ۱۹ نمیشه ۲۰ میشه،، از همین الان شروع به خوندن کن اگه شرایطشو هم داری برای سال بعدت مشاور بگیر از اول سال دیگه باهاش پیش برو
      اگر شد که هیچ؛ اما اگر نشد،
      بند کفش هایم را محکم تر می بندم و انجامش می دهم
      این بار با موهای سفید بیشتر؛
      چون آنچه اهمیت دارد پیروزی نیست؛ پایداری است..
      _آلبر کامو

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      و یه چیز دیگه تو باید در هر شرایطت درس بخونی موقعی که ناراحتی موقعی که حالت خوب نیست خلاصه باید تلاش کنی و استمرار داشته باشی چون موفقیت بدون تلاش بدست نمیاد با تلاش و سختی های فراوان به دست میاد،، و خودتو با دوستات مقایسه نکن که چرا اون ۱۹ شد من ۱۸ به جاش بیشتر تلاش کن اگه مشکل دیگه ای داشتی بهم بگو تا هرجا که از دستم بر بیاد کمکت میکنم
      _آلبر کامو

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام مرسی عزیزم بیشتر مشکل من تو زیست حل شد ممنون امروز همینجوری که گفتی خوندم ولی من چرا گفتم ۱۹ چون من تو دبیرستان دانشگاه درس میخونم یعنی من که انقدر خر خون قبل ترم اول شدم ۱۸ بعد معاون برگشت گفت نمرت پاییته خانومم کارنامه نمیدم دستت به مامانت بگو بیاد مدرسه بعد من با گریه رفتم خونه به مامانم گفتم مامان بابام کلا ازم نا امید شد ولی خب من نه زیست خودمو فیزیک امو ریاضی مو کشوندم بالا ولی هنوز با شیمی مشکل دارم و اما مشاور... مشاور ماز و تام لند که گرفتم فقط میگفتن روزانه ۸ ساعت درس بخون در حالی که الان من با کم کردن ساعت مطالعه و فهم مطالب به جای حفظ بهترین نمره ها رو دارم میگیرم در حدی که مشاوره مدرسه بهم گفت آفرین تو واقعا هوش و استعدادشو داری ولی بشتر تلاش کن
      قبل ترم اول من هی زیست و حفظ میکردم بعد چهار ساعت مطالعه زیست میشدم شیش از ده!!! بعد تازه بعد از چهار ساعت مطالعه میرفتم سراغ دروس عمومی ام انقدر خسته بودم که هیچی نمیفهمیدم و گند میزدم توی پرسش های کلاسی!!(البته فقط جغرافیا چون بقیه دروس عمومی رو دوست دارم و با نیم ساعت جمع میکنم) ولی اون موقع دبیر جغرافیا امون فکر میکرد من خنگم الان نمره هامو میبینه مخش سوت میکشه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بعد یه چیزی سنپای (یعنی سال بالایی) الان من شروع کردم برای امتحانات خرداد با اینکه تو طول سال تموم تلاشمو کردم احساس میکنم کم تلاش کردم حالا میشه موفق شم تو امتحانات؟؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sailormoon نمایش پست ها
      سلام مرسی عزیزم بیشتر مشکل من تو زیست حل شد ممنون امروز همینجوری که گفتی خوندم ولی من چرا گفتم ۱۹ چون من تو دبیرستان دانشگاه درس میخونم یعنی من که انقدر خر خون قبل ترم اول شدم ۱۸ بعد معاون برگشت گفت نمرت پاییته خانومم کارنامه نمیدم دستت به مامانت بگو بیاد مدرسه بعد من با گریه رفتم خونه به مامانم گفتم مامان بابام کلا ازم نا امید شد ولی خب من نه زیست خودمو فیزیک امو ریاضی مو کشوندم بالا ولی هنوز با شیمی مشکل دارم و اما مشاور... مشاور ماز و تام لند که گرفتم فقط میگفتن روزانه ۸ ساعت درس بخون در حالی که الان من با کم کردن ساعت مطالعه و فهم مطالب به جای حفظ بهترین نمره ها رو دارم میگیرم در حدی که مشاوره مدرسه بهم گفت آفرین تو واقعا هوش و استعدادشو داری ولی بشتر تلاش کن
      قبل ترم اول من هی زیست و حفظ میکردم بعد چهار ساعت مطالعه زیست میشدم شیش از ده!!! بعد تازه بعد از چهار ساعت مطالعه میرفتم سراغ دروس عمومی ام انقدر خسته بودم که هیچی نمیفهمیدم و گند میزدم توی پرسش های کلاسی!!(البته فقط جغرافیا چون بقیه دروس عمومی رو دوست دارم و با نیم ساعت جمع میکنم) ولی اون موقع دبیر جغرافیا امون فکر میکرد من خنگم������������ الان نمره هامو میبینه مخش سوت میکشه������������
      من مدرسم در حد تیزهوشان هست یعنی خیلی سخت میگیرن بیش از حد ولی معدل ۱۸ به بالا خوبه جای بهتر شدنم هست
      هر مشاوری خوب نیست تو باید تحقیق کنی که مشاور بگیری نه اینکه مشاورای تام لند و ماز الان مشاور من از ساعت مطالعه کم شروع کرد تا الان که روزانه ۸ ساعت میخونم ولی این ۸ ساعت بازدهی خیلی زیادی داره
      _آلبر کامو

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بعد یه چیزی سنپای (یعنی سال بالایی) الان من شروع کردم برای امتحانات خرداد با اینکه تو طول سال تموم تلاشمو کردم احساس میکنم کم تلاش کردم حالا میشه موفق شم تو امتحانات؟؟
      درس خوندنت همراه با یادگیریه یا همینطور الکی الکی میخونی؟؟ اگه که همراه با یادگیری هست که آره همه این حسو دارن ولی اگه الکی میخونی که آره یه جای کار میلنگه
      _آلبر کامو

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      قبل ترم اول من هی زیست و حفظ میکردم بعد چهار ساعت مطالعه زیست میشدم شیش از ده!!! بعد تازه بعد از چهار ساعت مطالعه میرفتم سراغ دروس عمومی ام انقدر خسته بودم که هیچی نمیفهمیدم و گند میزدم توی پرسش های کلاسی!!(البته فقط جغرافیا چون بقیه دروس عمومی رو دوست دارم و با نیم ساعت جمع میکنم) ولی اون موقع دبیر جغرافیا امون فکر میکرد من خنگم������������ الان نمره هامو میبینه مخش سوت میکشه������������
      شیمی دقیقا کجاشو مشکل داری؟؟ تو مفاهیم یا مسئله؟
      _آلبر کامو

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      روزای آخرتو بساز خودتو هم مقایسه نکن مقایسه کردن یعنی شکست ناامید هم نشوووو به هیچ عنوان
      شیمی هم فراهانی ببین خیلی عالیه مشکلت تو شیمی رفع میشه
      حواست به فارسی هم باشه تا میتونی بخونش نقش های دستوری رو یاد بگیر آرایه ها رو قلمرو هارو حتما بخون از اینا غافل نشو
      _آلبر کامو

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مثلا دبیرمون یه نکته هایی تو امتحانش میاره که بهمون نگفته!! به خدا چقدر سرش نمره کم شده ازم!

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      باشه باشه مرسی مطمئن باش موفق میشم بعد از امتحانات میام نتایج رو میگم امیدوارم موفق شم! بعد از صحبت کردن باهات خیالم راحت شد مرسی! ♡

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      باشه باشه مرسی مطمئن باش موفق میشم بعد از امتحانات میام نتایج رو میگم امیدوارم موفق شم! بعد از صحبت کردن باهات خیالم راحت شد مرسی! ♡
      عزیزم مطمئن باش موفق میشی نا امید نشو،، اون امتحانات هم که گفتی معلم نکات خارج از کتاب میاره خودت بشین برگه امتحانی رو تحلیل کن نکاتی که از سوالا در آوردی بنویس تو کتاب تا بار دیگه همچین چیزی دیدی غافلگیر نشی
      _آلبر کامو

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      مثلا دبیرمون یه نکته هایی تو امتحانش میاره که بهمون نگفته!! به خدا چقدر سرش نمره کم شده ازم!
      دا امتحان های مدرسه رو زیاد اهمیت ندین
      Legends Never Die

14. Top | #14
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      منفی چرا
      دبیرستان دانشگاه چه هست؟
      Legends Never Die
      ویرایش توسط N0body : 19 فروردین 1404 در ساعت 23:31

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مدارس خاص که زیر نظر دانشگاه هستن و آزمون ورودی و تو شهر ما بیشتر مردم به جای اینکه آزمون تیزهوشان بدن آزمون دبیرستان دانشگاه رو دادن یعنی مثلا اگه دو هزار نفر تیزهوشان ثبت نام کردن برای آزمونش تقریبا ۵۰۰۰ نفر برای دبیرستان دانشگاه ثبت نام کردن!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن