X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 49
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات

چطوری از عید شروع کردم و پزشکی قبول شدم

همه چیز از یک تصمیم ساده شروع شد. درست لحظه‌ای که بقیه داشتن خودشون رو برای تعطیلات عید آماده می‌کردن، من یه تصمیم جدی گرفتم. کنکور سال قبل رو داده بودم و نتیجه اون چیزی نبود که می‌خواستم. راستش رو بخواین، انگیزه زیادی هم نداشتم. ولی یه چیزی ته دلم می‌گفت که هنوز فرصت هست.
      روز اول عید، همه مشغول دید و بازدید و خوش‌گذرونی بودن. من اما، پشت میز مطالعه نشسته بودم. اولش خیلی سخت بود. ذهنم پر از فکرهای مختلف بود. وسوسه می‌شدم که بلند شم و برم پیش بقیه. اما یه تصویر تو ذهنم بود: خودم با روپوش سفید پزشکی. همین تصویر باعث می‌شد که دوباره به درس برگردم.

برنامه‌ریزی کرده بودم. یه برنامه فشرده ولی واقع‌بینانه. روزی چند ساعت مشخص درس می‌خوندم و سعی می‌کردم از وقتم بهترین استفاده رو ببرم. اوایلش خیلی کند پیش می‌رفتم، ولی کم‌کم سرعت و تمرکزم بیشتر شد.

به خودم قول داده بودم که تسلیم نشم. حتی وقتی خسته و ناامید می‌شدم، به خودم یادآوری می‌کردم که چرا این راه رو انتخاب کردم. به خودم می‌گفتم که این فقط یه دوره کوتاهه و بعدش به همه آرزوهام می‌رسم.

به تدریج، عید تبدیل شد به یه دوره تمرکز و خودسازی. از تفریحات گذشتم، ولی احساس قربانی شدن نداشتم. حس می‌کردم دارم برای آینده‌ام سرمایه‌گذاری می‌کنم.

روزهای آخر منتهی به کنکور، استرس زیادی داشتم. اما دیگه می‌دونستم که هر چی در توانم بوده انجام دادم. سر جلسه کنکور، تمام تلاشم رو کردم. با آرامش و تمرکز به سوالات جواب دادم.

وقتی نتیجه‌ها اومد، باورم نمی‌شد. رتبه 1800 منطقه 3. اشکم سرازیر شد. اون لحظه، تمام سختی‌ها و فداکاری‌هام به ثمر نشسته بود.

پیام من به هرکسی که تو شرایط من بود و اینو میخونه

الان داری این داستان رو می‌خونی، شاید تو هم تو شرایط مشابهی باشی. شاید فکر کنی که دیگه خیلی دیره یا اینکه توانایی رسیدن به هدفت رو نداری. اما من بهت می‌گم که اینطور نیست. تو می‌تونی. فقط کافیه یه تصمیم جدی بگیری و با تمام وجودت تلاش کنی.

عید یه فرصت طلاییه. یه فرصت برای شروع دوباره، برای تغییر و برای رسیدن به آرزوها. از این فرصت استفاده کن و یه داستان موفقیت جدید برای خودت بنویس. ✨
      ویرایش توسط Saeideh.heydari : 07 فروردین 1404 در ساعت 10:44

2. Top | #2
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      انقدر ناامیدم که نمیدونم باید باور کنم و انگیزه بگیرم یا نه
      با اینکه حتی صفرم نیستم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      انقدر ناامیدم که نمیدونم باید باور کنم و انگیزه بگیرم یا نه
      با اینکه حتی صفرم نیستم
      اینکه میگی ناامیدی فقط تو نیستی و نبودی که همچین حسی داری.. هرکنکوری از رتبه یکش بگیر تا هرکس دیگه ایی همچین حسی رو تجربخ کرده

من تقریبا از 27 اسفند اینا تصمیم جدی گرفتم. اولین کاری که کردم ثبت نام قلم چی بود

تو اون یه هفته ی مونده به آزمون... روزی تا 15 ساعت میخوندم... یادمه اون یه هفته تا 100 ساعت هم درس خوندم
      روزی سیصدتا تست میزدم... تا خودم رو برای آزمون 7 فروردین
      فکر میکنی نتیجه آزمون 7 فروردینم چی شد؟!
      زیست 25 درصد
      فیزیک 30 درصد
      شیمی 20 درصد
      ریاضی 5 درصد
      ترازم هم فکر کنم بزور به پنج هزار میرسید
      انقدر ناامید شده بودم که حد نداشت. عمومیا هارو صفر صفر بودم.. خودم رو با بقیه که زودتر شروع کردن مقایسه میکردم
      با خودم میگفتم با این وضع رتبه کنکورم حتی به ده هزار هم نمیرسه... بعد دیدن کارنامه آزمونم تا ساعت 2 شب گریه کردم...یادمه یکی از دوستام همون آزمون شد 6800 ترازش
      نفر اول شهرمون شد
      با اینمه تو اوج ناامیدیم بودم ساعت 5 صبح همون روز با سه ساعت خواب پاشدم
      گفتم فکر و خیال و ناامیدی واسه من نون و آب نمیشه.. دفترچه آزمونم برداشتم شروع کردم به تحلیل زیست... نکات تک تک سوالا رو تو کتاب زیستم نوشتم
      یه کاغذ برداشتم.. فصلایی که توشون بیشتر گیر بودم رو علامت زدم تا بیشتر روشون تمرکز کنم...
      اینم بگم اون دوستم که خودم رو باهاش مقایسه میکردم... حتی پزشکی تعهدی هم قبول نشد
      ویرایش توسط Saeideh.heydari : 07 فروردین 1404 در ساعت 11:26

4. Top | #4
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeideh.heydari نمایش پست ها
      اینکه میگی ناامیدی فقط تو نیستی و نبودی که همچین حسی داری.. هرکنکوری از رتبه یکش بگیر تا هرکس دیگه ایی همچین حسی رو تجربخ کرده

من تقریبا از 27 اسفند اینا تصمیم جدی گرفتم. اولین کاری که کردم ثبت نام قلم چی بود

تو اون یه هفته ی مونده به آزمون... روزی تا 15 ساعت میخوندم... یادمه اون یه هفته تا 100 ساعت هم درس خوندم
      روزی سیصدتا تست میزدم... تا خودم رو برای آزمون 7 فروردین
      فکر میکنی نتیجه آزمون 7 فروردینم چی شد؟!
      زیست 25 درصد
      فیزیک 30 درصد
      شیمی 20 درصد
      ریاضی 5 درصد
      ترازم هم فکر کنم بزور به پنج هزار میرسید
      انقدر ناامید شده بودم که حد نداشت. عمومیا هارو صفر صفر بودم.. خودم رو با بقیه که زودتر شروع کردن مقایسه میکردم
      با خودم میگفتم با این وضع رتبه کنکورم حتی به ده هزار هم نمیرسه... بعد دیدن کارنامه آزمونم تا ساعت 2 شب گریه کردم...یادمه یکی از دوستام همون آزمون شد 6800 ترازش
      نفر اول شهرمون شد
      با اینمه تو اوج ناامیدیم بودم ساعت 5 صبح همون روز با سه ساعت خواب پاشدم
      گفتم فکر و خیال و ناامیدی واسه من نون و آب نمیشه.. دفترچه آزمونم برداشتم شروع کردم به تحلیل زیست... نکات تک تک سوالا رو تو کتاب زیستم نوشتم
      یه کاغذ برداشتم.. فصلایی که توشون بیشتر گیر بودم رو علامت زدم تا بیشتر روشون تمرکز کنم...
      اینم بگم اون دوستم که خودم رو باهاش مقایسه میکردم... حتی پزشکی تعهدی هم قبول نشد
      حق با توعه ولی من هی خودمو با خوده قبلیم مقایسه میکنم که چقدر افت کردم و نمیتونم ادامه بدم
      بازدهی و تمرکز ندارم اصلا انقدر بی حواس شدم و استرس کل وحودمو گرفته که منی که با یبار خوندن سریع میفهمیدم الان واسه مروز بایذ صدبار یه کلمه رو بخونم
      کمالگراییمو تقریبا شکست داده بودم الان تو اوج نا امیدیم با شدت بیشتزی برگشته
      از اینکه حتی واسه عمومیای دوازدهم اماده نیستم چه برسه یازدهم بیشتر از همه میترسم
      از همه چی فراریم فکر کنم ده بار تاپیکتو خوندم ولی من تو خودم نمیبینم
      خوشحالم موفق شدی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      حق با توعه ولی من هی خودمو با خوده قبلیم مقایسه میکنم که چقدر افت کردم و نمیتونم ادامه بدم
      بازدهی و تمرکز ندارم اصلا انقدر بی حواس شدم و استرس کل وحودمو گرفته که منی که با یبار خوندن سریع میفهمیدم الان واسه مروز بایذ صدبار یه کلمه رو بخونم
      کمالگراییمو تقریبا شکست داده بودم الان تو اوج نا امیدیم با شدت بیشتزی برگشته
      از اینکه حتی واسه عمومیای دوازدهم اماده نیستم چه برسه یازدهم بیشتر از همه میترسم
      از همه چی فراریم فکر کنم ده بار تاپیکتو خوندم ولی من تو خودم نمیبینم
      خوشحالم موفق شدی
      یه نوبت دکتر بگیر
      ازش بخواه برای این چند ماه بهت آرام بخش بده
      بعد کنکورم تحت نظر همون دکتر ریز ریز دارو تو قطع کن
      خودمم خوشم نمیاد از این کارا
      اما اگر استرست انقدر شدیده
      خب آدم مجبوره
      یا مثلا میتونی عرق بهارنارنج ، اسطوخودوس و گلاب هم مصرف کنی
      ساعت مطالعه هم حساب نکن
      فقط برنامه بریز و اجرا کن ( اینطوری دیگه خودت رو با خود قبلیت مقایسه نمیکنی)
      پ.ن : این صرفا یه پیشنهاد .

#پست موقت

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      استارتر رتبه سال قبل ات چند بود ؟
      آیا قبل عید کلا نخونده بودی ؟ و فقط سه ماه آخر خوندی ؟
      برنامه اون ۳ ماه پایانی چجوری ریخته بودی ؟

فکر کنم جواب این سوالا بیشتر به درد بچه ها بخوره
      البته خودم اصلا دنبال پزشکی و ... نیستم
      دنبال یه رشته دیگه ام

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      اول از همه بهتون تبریک میگم واقعاا مسیر سختی رو پشت سر گذاشتید..افرین به همتتون. و ممنون بابت تاپیکی که زدین.انگیزه میشه قطعاا
      چندتا سوال ذهنمو درگیر کردم خوشحال میشم به هرکدوم که دوست داشتید جواب بدینن شاید سوال کس دیگه ای هم باشه
      شما پایتون صفر بوده؟ یعنی با پایه صفر یا ضعیف روزی سیصدتا تست میزدین..چجوری؟از کجا شروع کردین به خوندن؟ چجوری 15 ساعت میخوندین یعنی با کرنومتر خالص 15 ساعتو پر میکردی؟ چندساعت میخوابیدین؟
      و درموردد دوستتون همینجوریی سوال شد برام..کلید نمیزدن؟
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaittoon6 نمایش پست ها
      آیا قبل عید کلا نخونده بودی ؟ و فقط سه ماه آخر خوندی ؟

فکر کنم جواب این سوالا بیشتر به درد بچه ها بخوره
      البته خودم اصلا دنبال پزشکی و ... نیستم
      دنبال یه رشته دیگه ام
      رتبه سال 402 ام 19600 منطقه سه بود

آیا قبل عید کلا نخونده بودی
      ؟
      اینکه هیچی نخونده باشم که نه ولی میشه گفت تقریبا صفر بودم
      مهر ماه شروع کردم به خوندن تا دوماه ‌میانین ساعت مطالعه روزانه ام بزور سه یا چهار ساعت میشد...
      بعدش دیگه ناامید شدم ولش کردم...بخاطر یکسری مشکلاتی شخصی و سلامتی که برام پیش اومد از اواخر آبان تا اواخر اسفند ساعت مطالعه ام صفر

فقط سه ماه آخر خوندی ؟

تقریبا میشه گفت 4 ماه مفید مطالعه داشتم
      چون کنکور ما عقب افتاد و فکر کنم 21 تیر برگزار شد بیشتر از سه ماه وقت داشتم

من همیشه عادت داشتم به برنامه صفر تا صدی و غیر واقعی بریزم
      اینبار سعی کردم متفاوت عمل کنم.. از 27 اسفند تا 6 فروردین گفتم تمام زورم رو میزارم... پیش خودم آزمون 7 فروردین رو در حد کنکور فرض میکردم... میگفتم فکر کن 7 فروردین کنکور دارب برنامه اینا بودن واسه اون تایم.... به صورت کلی توضیح دادم حالا سر فرصت اینکه هر کدوم دقیق چطوری خوندم و از چه منابع، فیلم ها و آزمونهایی استفاده میکردم هم توضیح میدم
      زیست رو بخاطر ضریب بالاش تو الویت گذاشتم.. گیاهی ها رو تو این نه روز حذف کردم و فقط زیست انسانی رو خوندم که روهم رفته میشدن 12 فصل
      برای فیزیک هم یازدهم فقط مغناطیس رو خوندم... دهم اندازه گیری، کارو انرژی و گرما

برای شیمی دهم همه اش رو خوندم بجز فصل آخر شیمی دهم انحلال پذیری و اینارو حذف کردم سعی کردم بیشتر تمرکزم بزارم رو مفاهیم و تمرینهای خود کتاب و نمودار های کتاب.
      برای شیمی یازدهم... بخش زیادی از شیمی یازدهم رو شیمی آلی تشکیل میده من سعی کردم رو قسمت های حفظی و مفهومیش بیشتر تمرکز کنم...کلا تمام مفاهیم شبمی یازدهم رو خوندم به مسائل مربوط به فصل سوم و مسائل شیمی آلی
      ولی مسائل فصل اول که مربوط به خلوص و سینتیک بود رو تا اونجایی که تایم داشتم خوندم... کلا مفاهیم تو الویتم بود.. ‌‌ الویت بعدیم مسائل فصل 1 و2 بود و مسائل شیمی آلی رو کلا حذف کردم
      ریاضی فقط آمار و توان های گویا و عبارت های جبری و معادله نامعادله خوندم
      ...
      با اینکه نتیجه آزمون 7 فرودین ام خیلی بد بود ولی به من به نقشه راه داد که باید چیکار کنم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      پایه ام صفر نبود ضعیف بود...سعی میکردم بیشتر مطالعه ام تست محور باشه... اصلا درسنامه اصلی من پاسخنامه زیست ماز بود... کتاب سریع در حد روزنامه وار میخوندن... خیلی از جاهاش هم متوجه نمیشدما... ولی علامت میزدم و سعی میکردم وسواس به خرج ندم... سعی میکردم تست هاییه میزنم از آزمون های آزمایشی باشه نه کتاب تست.. چون نظرم این بود که هر آزمون حالا گاج ماز قلم چی یا هرچی... میان از جاهای مهم سوال درمیارن... نه جاهایی پرت
      اون 15 ساعت و سیصد تست مال 9 روز اول بود که واسه خودم چالش گذاشته بودم..
      بعدش خسته شدم ساعت مطالعه ام کمتر شد... ولی خب زیر 12 نیومد
      تو اون مدت 6 ساعت میخوابیدم ولی بعدش خوابم بیشتر شد...

آره 15 ساعت خالص رو پر میکردم...
      دوستم هم نه... کلید نمیزد... اواخر شل کرده بود.. بنظر من از عید به بعد هر روزش به اندازه ی دوهفته قبل عید ارزش داره... چون این تایم به آزمون نزدیک تره و مطالب بیشتر تو حافظه میمونه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      درمورد تبریک هم خیلی ممنون
      انشالله تلاش های شما هم امسال میسر بشه و به چیزی که میخواید برسید

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeideh.heydari نمایش پست ها
      رتبه سال 402 ام 19600 منطقه سه بود

آیا قبل عید کلا نخونده بودی
      ؟
      اینکه هیچی نخونده باشم که نه ولی میشه گفت تقریبا صفر بودم
      مهر ماه شروع کردم به خوندن تا دوماه ‌میانین ساعت مطالعه روزانه ام بزور سه یا چهار ساعت میشد...
      بعدش دیگه ناامید شدم ولش کردم...بخاطر یکسری مشکلاتی شخصی و سلامتی که برام پیش اومد از اواخر آبان تا اواخر اسفند ساعت مطالعه ام صفر

فقط سه ماه آخر خوندی ؟

تقریبا میشه گفت 4 ماه مفید مطالعه داشتم
      چون کنکور ما عقب افتاد و فکر کنم 21 تیر برگزار شد بیشتر از سه ماه وقت داشتم

من همیشه عادت داشتم به برنامه صفر تا صدی و غیر واقعی بریزم
      اینبار سعی کردم متفاوت عمل کنم.. از 27 اسفند تا 6 فروردین گفتم تمام زورم رو میزارم... پیش خودم آزمون 7 فروردین رو در حد کنکور فرض میکردم... میگفتم فکر کن 7 فروردین کنکور دارب برنامه اینا بودن واسه اون تایم.... به صورت کلی توضیح دادم حالا سر فرصت اینکه هر کدوم دقیق چطوری خوندم و از چه منابع، فیلم ها و آزمونهایی استفاده میکردم هم توضیح میدم ������
      زیست رو بخاطر ضریب بالاش تو الویت گذاشتم.. گیاهی ها رو تو این نه روز حذف کردم و فقط زیست انسانی رو خوندم که روهم رفته میشدن 12 فصل
      برای فیزیک هم یازدهم فقط مغناطیس رو خوندم... دهم اندازه گیری، کارو انرژی و گرما

برای شیمی دهم همه اش رو خوندم بجز فصل آخر شیمی دهم انحلال پذیری و اینارو حذف کردم سعی کردم بیشتر تمرکزم بزارم رو مفاهیم و تمرینهای خود کتاب و نمودار های کتاب.
      برای شیمی یازدهم... بخش زیادی از شیمی یازدهم رو شیمی آلی تشکیل میده من سعی کردم رو قسمت های حفظی و مفهومیش بیشتر تمرکز کنم...کلا تمام مفاهیم شبمی یازدهم رو خوندم به مسائل مربوط به فصل سوم و مسائل شیمی آلی
      ولی مسائل فصل اول که مربوط به خلوص و سینتیک بود رو تا اونجایی که تایم داشتم خوندم... کلا مفاهیم تو الویتم بود.. ‌‌ الویت بعدیم مسائل فصل 1 و2 بود و مسائل شیمی آلی رو کلا حذف کردم
      ریاضی فقط آمار و توان های گویا و عبارت های جبری و معادله نامعادله خوندم
      ...
      با اینکه نتیجه آزمون 7 فرودین ام خیلی بد بود ولی به من به نقشه راه داد که باید چیکار کنم
      دمت گرم ترکوندی
      ممنون بابت تو ضیحات
      فقط یه سوال دیگه ، درصد هات داخل کنکور و نمرات نهایی ات هم بگو لطفا ؟

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      لطفا کارنامه کنکور و نمرات نهایی تون رو بزارید

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه درصداتم بگییی❤

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام تبریک میگم بهتون
      میشه بگید توی تایم باقی مونده چطور برای نهایی ها خوندید و استراتژیتون چی بود ؟

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ممنون بابت توضیحات
      میشه لطف کنی بگی واسه شیمی مفاهیم و..که میگی بیشترتمرکزت روش بود از چه منبعی استفاده کردی!کتاب درسی؟

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن