خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 37
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

بسيار مهم!!! انتخاب بهترين و حرفه اي ترين كتاب براي جمع بندي شيمي كنكور

با سلام خدمت دوستان،يك راست ميرم سر اصل موضوع بهترين منبع براي جمع بندي شيمي چيه؟ من خودم بين همايش دريافت و كتاب اخر مهروماه موندم.لازم به ذكر هستش كه در شيمي بسيارقوي هستم و به هيچ عنوان ضعفي در يادگيري هيچ مبحثي از شيمي ندارم،كتابي كه معرفي مي كنين هرچه قدر هم كه سطح بالا و حرفه اي باشه چه بهتر حقيقتش مهروماه رو خيلي نديدم ولي تعريفشو خيلي شنيدم ولي دريافتو كامل ديدم و كتاب خوبي بود براي كسي كه تسلط بالايي روي اين درس داره،حال منتظر نظرات خوب وارزشمندشما هستم.در ضمن اگر بازهم درشيمي از سطح متوسط يا خوبي برخورداريد بيايد ونظرتونو با تحليل ودلايل مستند ارايه كنيد و پيشنهاداتونو بديد من از هر پيشنهادي استقبال مي كنم و حتما بررسيش مي كنم.

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      Uppppppp

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من هنوز هیچی شیمی نخوندم جمع بندی ماله شبه کنکور مهروماه توی 24 ساعت قراره واسم جمعش کنه !

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات

من هر دو تا منبعی رو که گفتی رو داشتمه

ولی بازم میگم شرایط همه با هم فرق میکنه

ساختار کتاب همایش شیمی رو من یه جور خلاصه کتاب های شیمی خیلی سبز و مبترکران میدونم و همون نکته های کنکوری اونا رو تقریبا نه به طور کامل پوشش داده

ولی کتاب شیمی جمع بندی مهروماه برا همه خوبه اونایی که هیچی نخوندنه و اونایی که همه چیرو خوندنه و میخوان یه مروری رو مطالب خونده شدشون داشته باشن

اما بازم میگم شما اگه سطح خیلی بالایی تو شیمی دارین شاید یکم مهروماه خستتون کنه چون حس میکنید همه چیزو بلدید و اگه اینطور هستین از همون همایش استفاده کنید مخصوصا تست های پایانیشو حتما بزن چون الگوی طرح تست های کنکورای جدیدو در خودش داره و فوق العاده تست های خوبی ان!!!

فعلن ...!!!

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پاپا پوریا نمایش پست ها

من هر دو تا منبعی رو که گفتی رو داشتمه

ولی بازم میگم شرایط همه با هم فرق میکنه

ساختار کتاب همایش شیمی رو من یه جور خلاصه کتاب های شیمی خیلی سبز و مبترکران میدونم و همون نکته های کنکوری اونا رو تقریبا نه به طور کامل پوشش داده

ولی کتاب شیمی جمع بندی مهروماه برا همه خوبه اونایی که هیچی نخوندنه و اونایی که همه چیرو خوندنه و میخوان یه مروری رو مطالب خونده شدشون داشته باشن

اما بازم میگم شما اگه سطح خیلی بالایی تو شیمی دارین شاید یکم مهروماه خستتون کنه چون حس میکنید همه چیزو بلدید و اگه اینطور هستین از همون همایش استفاده کنید مخصوصا تست های پایانیشو حتما بزن چون الگوی طرح تست های کنکورای جدیدو در خودش داره و فوق العاده تست های خوبی ان!!!
      با تشكر از شما دوست خوب.حقيقتش درسته كه شيمي يه جورايي ملكه ي ذهنمه ولي كلا سروكارم به كتاباي جمع بندي نيفتاده بود تا به اين لحظه.كاملا از اين لحاظ با شما موافقم ولي ترسم از طرفي اينه كه نه از خلاصه بودن دريافت اسيب ببينم و نه از حجم زياد مهروماه كه تقريبا براي جمع بندي حجمش بالاست و از طرفي احساس مي كنم با دريافت جلو برم يسريم خودم بهش اضافه كنم.

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارين٩٣ نمایش پست ها
      با تشكر از شما دوست خوب.حقيقتش درسته كه شيمي يه جورايي ملكه ي ذهنمه ولي كلا سروكارم به كتاباي جمع بندي نيفتاده بود تا به اين لحظه.كاملا از اين لحاظ با شما موافقم ولي ترسم از طرفي اينه كه نه از خلاصه بودن دريافت اسيب ببينم و نه از حجم زياد مهروماه كه تقريبا براي جمع بندي حجمش بالاست و از طرفي احساس مي كنم با دريافت جلو برم يسريم خودم بهش اضافه كنم.

نه نه اصلا حجم مهروماه نترسونتت فکر نکن چون این کتاب 300 و خورده ای صفحه است نمیتونی از پسش بربیای و تمومش کنی!!!

تو اگه سطح خوبی تو شیمی داری مطالب این کتاب رو خیلی خیلی راحت جلو میری و همون جور که روجلد این کتاب هم نوشته میتونی تو 24 ساعت مفید((3روز 8 ساعته ))) کلشو بخونی ...پس از این بابت اصلا نگران نباش!!!

واسه اضافه کردن نکات به همایش
      اگه از منابع جامعی که استفاده میکردی حالا مبتکران و گاج و خیلی سبز و... خلاصه برداری یا حتی هایلات هم کردی میتونی همونا رو بخونی و با کتاب دریافت مرور کنی مطالب رو و دیگه نیاز به خرید منبع جدید مهروماه نداری

ولی یه چیزی رو همیشه یادت باشه مهروماه تو شیمی واسه جمع بندی تو کتاب های تک جلدی بهتـــــــــــــرینه!!!

شاد باشیـــ

فعلن ...!!!

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehran34 نمایش پست ها
      من هنوز هیچی شیمی نخوندم جمع بندی ماله شبه کنکور مهروماه توی 24 ساعت قراره واسم جمعش کنه !
      اصلا نفهميدم داريد تبليغ مي كنيد!!! ولي جداي از شوخي استوكيومتري و واكنش هاي حفظي مهروماه زياد باب ميل من نيست.

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان نظري نداريد؟

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      كتابي بهتر از اين ٢ تا كسي سراغ نداره؟

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      كتابي بهتر از اين ٢ تا كسي سراغ نداره؟
      تو این رنج کتاب های فیل شیمی مبتکران هم کتاب های خیلی خوبی ان حتما اونا رو هم یه نگاه بنداز!!

فعلن ...!!!

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تو این رنج کتاب های فیل شیمی مبتکران هم کتاب های خیلی خوبی ان حتما اونا رو هم یه نگاه بنداز!!
      ديدمشون،بيشتر براي افرادي خوبه كه وقت كافي براي خوندن خود كتاباي مبتكرانو ندارن ولي از حق نكذريم واقعا كامل هستن ولي خوب حجمشون طوري نيست كه بشه بهشون كفت جمع بندي.شما نظرتون ذر مورد زيب شيمي مبتكران جيه؟ جديدا داده بيرون بعده فيل.

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ديدمشون،بيشتر براي افرادي خوبه كه وقت كافي براي خوندن خود كتاباي مبتكرانو ندارن ولي از حق نكذريم واقعا كامل هستن ولي خوب حجمشون طوري نيست كه بشه بهشون كفت جمع بندي.شما نظرتون ذر مورد زيب شيمي مبتكران جيه؟ جديدا داده بيرون بعده فيل.

تا اونجایی که من میدونم زیپ شیمی همین کتاب های فیل هستن که فروردین امسال وارد بازار شدن و محصول مشترک انتشارت اندیشه فائق_مبتکران بودن و با توجه به سیاست های انتشارات این کتاب های زیپ شیمی کامل به انتشارات مبتکران واگذار شدن و با نام جدید فیل به فروش میرسن و دیگه زیپ شیمی که مولفش استاد بازرگانی باشه در انتشارات اندیشه فائق چاپ نمیشه!!!

فعلن ...!!!

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

تا اونجایی که من میدونم زیپ شیمی همین کتاب های فیل هستن که فروردین امسال وارد بازار شدن و محصول مشترک انتشارت اندیشه فائق_مبتکران بودن و با توجه به سیاست های انتشارات این کتاب های زیپ شیمی کامل به انتشارات مبتکران واگذار شدن و با نام جدید فیل به فروش میرسن و دیگه زیپ شیمی که مولفش استاد بازرگانی باشه در انتشارات اندیشه فائق چاپ نمیشه!!!

واو،جه جالب اصلا نمي دونستم ولي هميشه از خودم برسيدم جرا وقتي طيف فيل هست،زيب داده بيرون خوب بس قضيه اينه!!!

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان نظرتون راجع به بقيه جيه؟

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن