سلام
راستش من تازه توی انجن عضو شدم ولی خیلی از مطالب و تاپیک های انجمن و خوندم گفتم امروز منم بیام مشکلم و بگم من سال دهم تجربی مدرسمم یه مدرسه خاص هستش نمیدونم واقعا چجوری قبول شدم من تمام سالهای راهنمایی با اینکه توی مدرسه ای با نوع و شیوه ی مدرسه الانم بودم اما معدل سه سالم بیست بود با کلی امید وارد دبیرستان شدم اما خیلی افت کردم یعنی به طرز وحشتناکی افت کردم که خودم هم باورم نمیشه باورم نمیشه که پایین ترین نمره کلاس و گرفتم امتحانای نوبت اول و گند زدم به طوری که اصلا امید ندارم بتونم. ترم دوم هم توی این مدرسه درس بخونم تمام زندگیم و آیندم به گند کشیده شده همه امتحانا رو با گریه گذروندم طوری که همه تعجب کرده بودن من توی این ۳ ماه دقیقا چه غلطی میکردم
خیلی وقت خودم و سر انتخاب کتاب بهتر کلاس بهتر هدر دادم منی که از تابستون پیش خوانی رو شروع کردم این حقم نیست پدر و مادرم بیچاره ها همش میگن اشکال نداره حالا دیگه گذشته . اصلا تغییر کردم افکارم رفتارم اون آدم قبل نیستم انگار کسی که که سر نیم نمره بیست و پنج صدم خون گریه میکرد حالا انگار اصلا براش مهم نیست دارم داغون میشم وقتی میبینم کسایی که یه روزی از من پایین تر بودن حالا دیگه من و آدمم حساب نمیکنن 😭 نمیدونم باید چکار کنم
م