خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کسی که میخواد از الان شروع کنه باید کنکور اردیبهشت رو مبنا بزاره یا تیر؟

برای کنکور تیر برنامه‌ریزی کنم یا اردیبهشت؟
      بنظرتون اینطوری خوبه ک از اول بهمن تا پایان فروردین فقط پیشروی باشه
      اردیبهشت کامل مرور + آزمون و ...
      خرداد هم ک امتحانای یازدهم و دوازدهم(پشت کنکوری‌ام و باید یازدهم رو ایجاد سابقه و دوازدهم رو ترمیم کنم)
      بعد هم ک کنکور تیر رو بدم(کنکور اردیبهشت هم فقط برای دستگرمی)
      ممنون میشم نظرتون رو بهم بگید @Mazaheri @queen of konkur
      ویرایش توسط sahelrd : 29 دی 1403 در ساعت 23:16

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      مرور باید در طی برنامه باشه. اگر تا اردیبهشت مرور نداشته باشید، تا اون موقع درسا فراموش شدن.

اگر صفر مطلق نیستید یعنی کنکور پارسال درصدهاتون حدود ۱۵-۲۰ به بالا بوده + اگر قصد دارید واقعا تلاش مستمر کنید (ادایی و ادعایی نباشه)، به نظرم بهتره هدفتون کنکور اردیبهشت باشه. کلاسهای نکته و تستی که از الان شروع کردن، حداکثر تا نیمه فروردین دروس رو تموم میکنن. شما لازم نیست ۱۰۰ درصد جلسات رو ببینید، فقط در حد ۷۰ درصد مباحثی که براتون راحت‌تره رو ببینید یا بخونید و روی همون‌ها مسلط بشید برای کنکور اردیبهشت.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      هدف رو بزارین رو اردیبهشت
      قطعن صفر مطلق ک نیستین ب هرحال سر کلاس رفتین تو مدرسه ی چیزایی یاد گرفتین
      ب نظر من هدف رو اردیبهشت باشه ولی ن با این نیت که ۱۰۰ درصد مطالب رو برسونین
      مباحثی ک هرسال بیشترین سوال ازش میاد رو توی اولویت قرار بدین
      از ریاضی ی چیزی مث تابع ‌و مشتق و حد چیزیه ک هرسال تعداد زیادی سوال داشته.
      شیمی اگ مسائلتون قوی هست روی استوکیومتری و غلظت و پی اچ کار کنین. و حفظیات شیمی هم راحته هم سریعتر سرجلسه میتونین جواب بدین بخونین
      فیزیک دوتا مبحث ساده مث گرما و مغناطیس رو حتمن داشته باشین و دو تا مبحث پرسوال مث نیرو و حرکت شناسی رو کارکنین. ی مبحث سنگین مث نوسان رو بزارین در اولویت اخر. البته بستگی ب خودتون داره کدوم مبحث براتون راحتتره. فیزیک هسته ای هم معمولن سوالاش خیلی راحتن یکی اینم اگ بخونین یکی دوتا سوال رو دارین توی کنکور ولی خب فرمولای زیادی داره این فصل
      زیست هم ب نظرم چیزی حذف نکنین. اگ خیلی دیگه وقتتون کم بود فصل ۵ و ۶ دوازدهم رو حذف کنین چون معمولن انقد تستای این دوفصل پیچیده ان ک جواب دادنشون وقت زیادی میبره سر جلسه.
      زمین هم ک ب صورت روتین شبی یک یا دوصفحه ازش بخونین. هفته قبل کنکور ی دور مرور کنین . خیلی هم لازم نیس ازش تست کار کنین اگ حفظیاتتون خوب باشه و مطالبش تو ذهنتون بمونه کارتون راحته
      قید کنکور اردیبهشت رو نزن
      من خودم برا اردیبهشت اماده نبودم اما اردیبهشت خیلی تراز بهتری داد نسبت ب تیر. امسالم امکانش هس دوباره این نحوه ترازدهی وجود داشته باشه بنابراین شانستونو برا اردیبهشت از دست ندین. ۹۹ درصد داوطلبا ۱۰۰ درصد مباحث رو بلد نیستن و میان سر جلسه. پس لازم نیس ب خاطر اینکه ۱۰۰ درصد مباحث رو نمیرسی بخونی قید اردیبهشت رو بزنی. با همونایی ک خوندی برو سر جلسه شاید انقد راحت بود ک خیلی سوالا رو جواب دادی کسی از کار سنجش خبرنداره نمیدونیم چی میشه ولی هیچ وقت قیدشو نزن
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

4. Top | #4
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahelrd نمایش پست ها
      برای کنکور تیر برنامه‌ریزی کنم یا اردیبهشت؟
      بنظرتون اینطوری خوبه ک از اول بهمن تا پایان فروردین فقط پیشروی باشه
      اردیبهشت کامل مرور + آزمون و ...
      خرداد هم ک امتحانای یازدهم و دوازدهم(پشت کنکوری‌ام و باید یازدهم رو ایجاد سابقه و دوازدهم رو ترمیم کنم)
      بعد هم ک کنکور تیر رو بدم(کنکور اردیبهشت هم فقط برای دستگرمی)
      ممنون میشم نظرتون رو بهم بگید @Mazaheri @queen of konkur
      بعد نهاییا دیگه نمیکشی درس بخونی
      یسری مطالب تستی و کنکوریم ممکنه فراموشت بشن تو این بازه
      حتما هدفت اردیبهشت باشه
      رو تستای کنکور مسلط شو بخصوص توی زیست

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کنکور اردیبهشت هم سوالاش بهتره هم اینکه تعداد افرادی ک شرکت میکنن کمتر از تیر بخاطر همین ممکن درصدات باهم تو دوتا کنکور تفاوت انچنانی نداشته باشه ولی تراز اردیبهشتت بهتر باشه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تراز اردیبهشت بهتر میاد ولی اگه دوازدهمی قید اردیبهشت رو بزن نمی‌رسی خوب جمش کنی ، تمام زورتو بزاری برای تیر تو دوازدهم بهتر از اینه که تخم مرغ نیم بند اردیبهشتو بخوری
      دوازدهمیا زورتونو بزارید برای تیر
      پشت کنکوریا برای اردیبهشت
      اینجوری کمتر ضرر میکنید
      جابجایی این فاجعه میشه
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حتما حتما اردیبهشت حتی اگه تمام مطالب هم نرسین تموم کنین بازم اردیبهشت من اگه پارسال این تجربه رو داشتم امسال مجبور نبودم دوباره شرکت کنم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن