سلام
این حس کاملا عادیه، من وقتی تازه رفتم دوازدهم سردرگم بود، معدل و کنکور و سوابق و...، ولی خب اگه بتونی روزای مدرسه ۵ تا ۶ ساعت و روزای تعطیل نهایت ۹ ساعت مطالعه کنی میرسونی بخوبی زیاد بیش از حد فشار نیار به خودت. ولی خب دلیل این استرس چیه؟ کم میخونید؟ چیزی ذهنتونو درگیر کرده، مدرسه وقتتونو میگیره؟ محیط مناسب ندارید؟ برنامه ندارید یا... هم شما و هم خیلی از کنکوریهای عزیز این مشکلات رو دارن واقعیتش
اصلا نگران این چیزا نباشید، فقط با اصول و برنامهریزی درس بخونید و پیش برید تا موفق بشید. این استرس کاملا طبیعیه، چون اگه نبود شما نگران کنکور و درس و آینده و... نمیشدید، هیچی نمیخوندین، پس مثبتگرا باش. قانون سوم نیوتون رو یادت رفت؟ هر عمل عکس العمل داره؟ مطمئنا فردی که زحمت میکشه نتیجه تلاشاش رو میبینه. با دیدن نتایج خوب میتونی استرست رو کم کنی، اگرم دیدی نمیتونی مشکل استرس رو درست کنی برو پیش یه روانشناس شاید تونست کمکت کنه، حواست باشه همین یه سال رو داری و سعی کن هر مشکلیو در کوتاهترین زمان ممکن از سر راه برداری. قهوه هم بد نیست واسه استرست.
یه برنامه بلند مدت و اصولی برا خودت آماده کن که مسیرت تا کنکور مشخص بشه به نظرم میتونه از استرست کم کنه، چون اگه اون برنامه رو درست انجام بدی موفق میشی و در ضمن یادت باشه هر چی خدا بخواد میشه و تا کنکور توکلت به خدا باشه.
من خودم یه هفته مونده کنکور استرس گرفتم فقط
.gif)
بعدش هیچی فیلم، سریال، موسیقی و... درست میشه، مطمئنا تلاش کنید به نتیجه دلخواهتون میرسید
موفق باشید