X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16

موضوع: استرس

1. Top | #1
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

استرس

سلام میخواستم بدونم شما تایم کنکور استرس داشتید تونستید کمش کنید؟
      حقیقتا الان یک هفتس استرس خیلی زیادی گرفتم طوری که حتی نمیتونم بخونم بازدهیم خیلی اومده پایین و عملا فقط دارم سعی میکنم خودمو مجبور کنم در حد پنج ساعت بخونم ساعت مطالعم صفر نشه و این وضعیت حال روحیمو داره بدتر می‌کنه
      این استرس و فشار عصبی داره تاثیرشو رو همه چیزم میزاره و حالمو بد می‌کنه و من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم حتی من کلا آدمیم که کم میخوابم ولی الان فقط میخوام بخوابم که از درس و این اوضاع فرار کنم
      اگر راهکاری داشتید که ممنون میشم بگید هرچند میدونم خودم باید این وضعیتمو درست کنم ولی چجوریشو نمیدونم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      این حس کاملا عادیه، من وقتی تازه رفتم دوازدهم سردرگم بود، معدل و کنکور و سوابق و...، ولی خب اگه بتونی روزای مدرسه ۵ تا ۶ ساعت و روزای تعطیل نهایت ۹ ساعت مطالعه کنی می‌رسونی بخوبی زیاد بیش از حد فشار نیار به خودت. ولی خب دلیل این استرس چیه؟ کم می‌خونید؟ چیزی ذهنتونو درگیر کرده، مدرسه وقت‌تونو می‌گیره؟ محیط مناسب ندارید؟ برنامه ندارید یا... هم شما و هم خیلی از کنکوری‌های عزیز این مشکلات رو دارن ‌واقعیتش
      اصلا نگران این چیزا نباشید، فقط با اصول و برنامه‌ریزی درس بخونید و پیش برید تا موفق بشید. این استرس کاملا طبیعیه، چون اگه نبود شما نگران کنکور و درس و آینده و... نمی‌شدید، هیچی نمی‌خوندین، پس مثبت‌گرا باش. قانون سوم نیوتون رو یادت رفت؟ هر عمل عکس العمل داره؟ مطمئنا فردی که زحمت می‌کشه نتیجه تلاشاش رو می‌بینه. با دیدن نتایج خوب می‌تونی استرست رو کم کنی، اگرم دیدی نمی‌تونی مشکل استرس رو درست کنی برو پیش یه روانشناس شاید تونست کمکت کنه، حواست باشه همین یه سال رو داری و سعی کن هر مشکلیو در کوتاه‌ترین زمان ممکن از سر راه برداری. قهوه‌ هم بد نیست واسه استرست.
      یه برنامه بلند مدت و اصولی برا خودت آماده کن که مسیرت تا کنکور مشخص بشه به نظرم می‌تونه از استرست کم کنه، چون اگه اون برنامه رو درست انجام بدی موفق میشی و در ضمن یادت باشه هر چی خدا بخواد میشه و تا کنکور توکلت به خدا باشه.
      من خودم یه هفته مونده کنکور استرس گرفتم فقط بعدش هیچی فیلم، سریال، موسیقی و... درست میشه، مطمئنا تلاش کنید به نتیجه دلخواه‌تون می‌رسید
      موفق باشید
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      حقیقتا الان یک هفتس استرس خیلی زیادی گرفتم طوری که حتی نمیتونم بخونم بازدهیم خیلی اومده پایین و عملا فقط دارم سعی میکنم خودمو مجبور کنم در حد پنج ساعت بخونم ساعت مطالعم صفر نشه و این وضعیت حال روحیمو داره بدتر می‌کنه
      این استرس و فشار عصبی داره تاثیرشو رو همه چیزم میزاره و حالمو بد می‌کنه و من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم حتی من کلا آدمیم که کم میخوابم ولی الان فقط میخوام بخوابم که از درس و این اوضاع فرار کنم
      اگر راهکاری داشتید که ممنون میشم بگید هرچند میدونم خودم باید این وضعیتمو درست کنم ولی چجوریشو نمیدونم
      را استرس رو به باد بدی اینه که واست نتیجه اش مهم نباشه ، تو که کمتر از ما استرس باید داشته باشی چون سربازی نمیری اگه مردود بشی ، کنکورو جدی نگیر ولی به صورت پارادوکس عین خر براش بخون ولی مهم نباشه کنکور من استرسم برای اردیبهشت به حدی بود که نه تنها سوالارو ملتفت نبودم خیلی ، بلکه هر چی هم که میدنستم عملا پر زده بود ، اما تیر با یه همچین اعتماد به نفسی رفته بودم که انگار کل کنکورو بلدم الان صد میزنم اما حقیقتش همون سی تا چهل درصد میدونستم و به کمک اوس کریم نزدیک به پنجاه زدم بعضیا رو، حیقتش اینه که کنکورو تو تیر به ..... گرفته بودم رفته بودم لش بازی کنم عینهو کلاس یعنی هدفم کنکور نبود و این بود که بازدهی خوبی گرفتم
      الان هم به یه جایی رسیدی که منم همون جا رسیدم یه جور یاس و ناامیدی از آینده که تشدید شده ، خودمو با یه سری چیزها مثلا یه نصف روز برم گاراژ و یا فیلم ببینم یا گیم بزنم (ول کردم گیمو) یا برم کارگاه ماشین آلات قطعه بسازم و... تا انرژی و انگیزه بگیرم. خواب چیزیو عوض نمیکنه ولی حق داری چون یه دوره مریضی سنگین رو رد کردی بایدم استراحت کنی وگرنه تا خود تیر منگ و خسته میمانی
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تو این تایم زمستون دیماه و بهمن نمیدونم چه سریه نه تنها کنکوریا کلا همه ی ملت، یکم حالت دپرسیو اضطراب دارن منتها چون کنکوری نیستن میزنن بیرون گشتو گزارو دورهمی از این حالت در میان من خودم بارها تجربه ش کردم متاسفانه آدم محصل و کنکوری چون تو فضای خونه هست استرسو اضطرابش تشدید میشه من پیشنهاد میکنم یکم با کسایی ک حالتو خوب میکنن بیشتر حرف بزنی ویه موقعایی پیاده رویی کنی بهتر میشی کلا دیماه و بهمن اینجوریه میرسی ب اسفند میگی ای دادو بیداد چرا اینجوری کردم امیدوارم حالت خوب باشه.

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      استرس رو همه دارن موقع کنکور
      مدیتیشن برا من جواب داد. یوگا در حد 15 دیقه.گاهیذوقتا نیم ساعت پیاده روی. اون لحظه که خیلی ذهنتو درگیر میکنه ب جای اینکه بخوابی هرکاری که ارومت میکنه انجام بده ولی نخواب. موزیک اگ گوش میدی سعی کن از موزیکایی ک خیلی فاز منفی عجیب غریبی دارن دوری کنی. من با موزیک بی کلام اروم میشدم. یه پیانو و ویولون ملایم بود با پس زمینه صدای بارون خیلی ارامشبخش بود.
      فقط کاری رو بکن که آرومت میکنه بهت ارامش میده. از قرص ضداسترس و اینا دوری کن.
      دوستمون هم گفته قهوه خوبه. ولی قهوه برا من نتیجه عکس داشت. شبای امتحان نهایی ک میخوردم ضربان قلبم و استرسم بیشتر میشد انگار دلشوره داشتم همش ی حال بدی بودم ولی فقط بخاطر کافئینش مجبور بودم بخورم.
      اره خلاصه که به جز خوابیدن، کاری که ارومت میکنه انجام بده.
      با من برقص
      رو خاک و خون
      🩶✨️🕊

6. Top | #6
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      این حس کاملا عادیه، من وقتی تازه رفتم دوازدهم سردرگم بود، معدل و کنکور و سوابق و...، ولی خب اگه بتونی روزای مدرسه ۵ تا ۶ ساعت و روزای تعطیل نهایت ۹ ساعت مطالعه کنی می‌رسونی بخوبی زیاد بیش از حد فشار نیار به خودت. ولی خب دلیل این استرس چیه؟ کم می‌خونید؟ چیزی ذهنتونو درگیر کرده، مدرسه وقت‌تونو می‌گیره؟ محیط مناسب ندارید؟ برنامه ندارید یا... هم شما و هم خیلی از کنکوری‌های عزیز این مشکلات رو دارن ‌واقعیتش
      اصلا نگران این چیزا نباشید، فقط با اصول و برنامه‌ریزی درس بخونید و پیش برید تا موفق بشید. این استرس کاملا طبیعیه، چون اگه نبود شما نگران کنکور و درس و آینده و... نمی‌شدید، هیچی نمی‌خوندین، پس مثبت‌گرا باش. قانون سوم نیوتون رو یادت رفت؟ هر عمل عکس العمل داره؟ مطمئنا فردی که زحمت می‌کشه نتیجه تلاشاش رو می‌بینه. با دیدن نتایج خوب می‌تونی استرست رو کم کنی، اگرم دیدی نمی‌تونی مشکل استرس رو درست کنی برو پیش یه روانشناس شاید تونست کمکت کنه، حواست باشه همین یه سال رو داری و سعی کن هر مشکلیو در کوتاه‌ترین زمان ممکن از سر راه برداری. قهوه‌ هم بد نیست واسه استرست.
      یه برنامه بلند مدت و اصولی برا خودت آماده کن که مسیرت تا کنکور مشخص بشه به نظرم می‌تونه از استرست کم کنه، چون اگه اون برنامه رو درست انجام بدی موفق میشی و در ضمن یادت باشه هر چی خدا بخواد میشه و تا کنکور توکلت به خدا باشه.
      من خودم یه هفته مونده کنکور استرس گرفتم فقط بعدش هیچی فیلم، سریال، موسیقی و... درست میشه، مطمئنا تلاش کنید به نتیجه دلخواه‌تون می‌رسید
      موفق باشید
      حقیقتا من نه مشکل برنامه دارم نه مشکلم محیط درس خوندنمه نه مدرسه دارم
      همه چیزم خوبه و تنها مشکلم همین استرسست که الان ده روز شده من نتونستم بخونم

7. Top | #7
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Loneman نمایش پست ها
      را استرس رو به باد بدی اینه که واست نتیجه اش مهم نباشه ، تو که کمتر از ما استرس باید داشته باشی چون سربازی نمیری اگه مردود بشی ، کنکورو جدی نگیر ولی به صورت پارادوکس عین خر براش بخون ولی مهم نباشه کنکور من استرسم برای اردیبهشت به حدی بود که نه تنها سوالارو ملتفت نبودم خیلی ، بلکه هر چی هم که میدنستم عملا پر زده بود ، اما تیر با یه همچین اعتماد به نفسی رفته بودم که انگار کل کنکورو بلدم الان صد میزنم اما حقیقتش همون سی تا چهل درصد میدونستم و به کمک اوس کریم نزدیک به پنجاه زدم بعضیا رو، حیقتش اینه که کنکورو تو تیر به ..... گرفته بودم رفته بودم لش بازی کنم عینهو کلاس یعنی هدفم کنکور نبود و این بود که بازدهی خوبی گرفتم
      الان هم به یه جایی رسیدی که منم همون جا رسیدم یه جور یاس و ناامیدی از آینده که تشدید شده ، خودمو با یه سری چیزها مثلا یه نصف روز برم گاراژ و یا فیلم ببینم یا گیم بزنم (ول کردم گیمو) یا برم کارگاه ماشین آلات قطعه بسازم و... تا انرژی و انگیزه بگیرم. خواب چیزیو عوض نمیکنه ولی حق داری چون یه دوره مریضی سنگین رو رد کردی بایدم استراحت کنی وگرنه تا خود تیر منگ و خسته میمانی
      نقل قول نوشته اصلی توسط Azad05 نمایش پست ها
      تو این تایم زمستون دیماه و بهمن نمیدونم چه سریه نه تنها کنکوریا کلا همه ی ملت، یکم حالت دپرسیو اضطراب دارن منتها چون کنکوری نیستن میزنن بیرون گشتو گزارو دورهمی از این حالت در میان من خودم بارها تجربه ش کردم متاسفانه آدم محصل و کنکوری چون تو فضای خونه هست استرسو اضطرابش تشدید میشه من پیشنهاد میکنم یکم با کسایی ک حالتو خوب میکنن بیشتر حرف بزنی ویه موقعایی پیاده رویی کنی بهتر میشی کلا دیماه و بهمن اینجوریه میرسی ب اسفند میگی ای دادو بیداد چرا اینجوری کردم امیدوارم حالت خوب باشه.
      من واقعیتش هیچی حالمو خوب نمیکنه وقتی خوب نباشم
      حتی از همه فاصله میگیرم چون نمیتونم کسی رو تحمل کنم
      الانم انقدر سر اینکه نمیتونم برناممو برسونم عصبیو بی حوصله میشم که بازدهیم اومده پایین

8. Top | #8
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      استرس رو همه دارن موقع کنکور
      مدیتیشن برا من جواب داد. یوگا در حد 15 دیقه.گاهیذوقتا نیم ساعت پیاده روی. اون لحظه که خیلی ذهنتو درگیر میکنه ب جای اینکه بخوابی هرکاری که ارومت میکنه انجام بده ولی نخواب. موزیک اگ گوش میدی سعی کن از موزیکایی ک خیلی فاز منفی عجیب غریبی دارن دوری کنی. من با موزیک بی کلام اروم میشدم. یه پیانو و ویولون ملایم بود با پس زمینه صدای بارون خیلی ارامشبخش بود.
      فقط کاری رو بکن که آرومت میکنه بهت ارامش میده. از قرص ضداسترس و اینا دوری کن.
      دوستمون هم گفته قهوه خوبه. ولی قهوه برا من نتیجه عکس داشت. شبای امتحان نهایی ک میخوردم ضربان قلبم و استرسم بیشتر میشد انگار دلشوره داشتم همش ی حال بدی بودم ولی فقط بخاطر کافئینش مجبور بودم بخورم.
      اره خلاصه که به جز خوابیدن، کاری که ارومت میکنه انجام بده.
      واقعا دست خودم نیست همش خوابم میگیره حتی قهوه اینام رو من جواب نیست دیگه و با موزیکم قبلا اوکی بودم ولی الان نه نمیدونم چطور بگم انگار واقعا هیچ راهی نمیتونم پیدا کنم که کنار بیام کل وجودم پر از استرس شده حتی یادم رفته چطور ساعت مطالعم بالا بود یا تست میزدم من حتی دیگه دو ساعت خوندنمم بازدهی نداره چون تمرکز ندارم
      متاسفانه یه عادت بدی دارم اونم اینه که همیشه بدترین چیزارو تصور میکنم و نسبت به همه چیز بدبینم سر همین کل انگیزمو از دست میدم

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من واقعیتش هیچی حالمو خوب نمیکنه وقتی خوب نباشم
      حتی از همه فاصله میگیرم چون نمیتونم کسی رو تحمل کنم
      الانم انقدر سر اینکه نمیتونم برناممو برسونم عصبیو بی حوصله میشم که بازدهیم اومده پایین
      درکت میکنم

چیزی مثله وسواس فکری نداری اذیتت کنه؟ چون فکر زیاد مانع درس خوندن میشه

10. Top | #10
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Azad05 نمایش پست ها
      درکت میکنم

چیزی مثله وسواس فکری نداری اذیتت کنه؟ چون فکر زیاد مانع درس خوندن میشه
      دارم
      قبلش برنامه هامو میرسوندم سعی میکردم خودمو کنترل کنم اما وقتی یه اتفاق بیوفته من ذهنم تا مدت ها درگیر میمونه و این هفته خیلی اتفاقا افتاد و من وسواس فکریمو دیگه نمیتونم کنترل کنم

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دارم
      قبلش برنامه هامو میرسوندم سعی میکردم خودمو کنترل کنم اما وقتی یه اتفاق بیوفته من ذهنم تا مدت ها درگیر میمونه و این هفته خیلی اتفاقا افتاد و من وسواس فکریمو دیگه نمیتونم کنترل کنم
      وسواس فکری چجوریه ک هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر شاخه ازش جدا میشه یکم سخته مدیریت کردنش ولی راه حلش اینه دلیلو منطق براش بیاری ک واقعا واقعیت نداره فقط یه انرژیه منفیه ک آدمو از پیشرفت میندازه باید هندی بازی دربیاری در کنارش کارتو کنی و بپذیریش تا موقعی تو ذهنت کمرنگ میشه

فقط خوابتو تنظیم کن این فکرو استرسا تو خستگیو بیخوابی بیشتر سمت آدم میاد

از چیزایا کسایی ک ذهنتو تحریک میکنن فاصله بگیر

با کسایی مثله خانواده ت درمورد فکرو استرست حرف بزن.
      ویرایش توسط Azad05 : 27 دی 1403 در ساعت 12:10

12. Top | #12
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من یه مدت خیلی طولانی بازه سه چهارساله با استرس شدید درگیر بودم ومیدونم چی میگی .من بهش بی اهمیتی میکردم از اون ور بوم افتادم و تو زیادی خودتو باهاش درگیر کردی و تو ذهنت بزرگش کردی و داری از اون ور بوم میفتی .یادت باشه مغزت راحت هر دروغی و راستی رو باور میکنه بستگی داره خودت چجوری باهاش حرف بزنی .هر چقد بگی هیچ راه حلی برای کنترل استرس ندارم قوی ترش میکنی .استرس چیزی نیست که راه حل نداشته باشه .باید خودت پیداش کنی .به خودت سخت نگیر لازم نیست بهترین باشی کافیه اینو با خودت تکرار کنی .

حقیقتا من نه مشکل برنامه دارم نه مشکلم محیط درس خوندنمه نه مدرسه دارم
      خودتو از موقعیت استرس زا نترسون .کلمه استرس لزوما قرار نیست بار منفی داشته باشه .در خیلی اوقات بازدهیت رو میبره بالا باعث میشه بهتر و لحظه ای تر تصمیم بگیری .وقتی میگی هیچ مشکلی تو برنامه و محیط و مدرسه و..نداری بیشتر ذهنته که بهت پیروز شده بهش پر و بال نده .من مطمینم میتونی راه حلی برای اروم کردن خودت داشته باشی .کاری بکن که فراموش کنی .برای من ورزش و درگیری دیگه ای که باعث فراموشم نسبت به اون موضوع میشد کمک کننده بود .
      ویرایش توسط abcde535 : 27 دی 1403 در ساعت 12:25

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      ریشه استرس و اظطراب در اجتناب هستش
      باید یکم روی باید نباید هایی که برا خودتون تعیین کردید فکر کنید ، پیداشون کنید و ببینید آیا منطقی هستن یا نه
      باید نباید های زیاد ، ناگهانی ، سخت گیرانه در انتها منجر به انفعال میشه

بدونید که هر مقصدی هم در مسیر کنکور انتخاب کرده باشید راهش از تلاش در لحظه میگذره

موضوعی هست به نام چرخه باطل که از دی ماه به بعد خیلی بیشتر میشه
      شما موقع شروع برای خوندنتون برای کنکور یه چهارچوب هایی تعیین کرده بودید که احتمال بسیار زیاد الان داره چیزی به غیر اون اتفاق میفته
      آین موضوع روی روحیه ، انرژی و ... تاثیر میذاره و خودش باعث میشه که تلاش قبلی رو نداشته باشید و دوباره تکرار همین چرخه

اینو بدونید که برا همه این موضوع وجود داره و باید سعی کنید بپذیرید و عبور کنید
      قرار نیست معجزه ای اتفاق بیفته و همچی عوض بشه

برای مثال فردی که از ابتدای سال با ازمونای دو هفته ای جلو اومده باشه و اگر تو دوران جمع بندی که از قبل قصد اینو داشته جمع بندی خوبی داشته باشه ولی نتونه به هر دلیلی اونو انجام بده یه نوع تعارض پیش میاد که چرخه باطل رو شروع میکنه
      از این ماه به بعد این تعارض ها زیادتر میشه
      پس درلحظه کار کنید - بدونید شرایط برا همه یکسانه و هیچ تلاشی بی ثمر باقی نمیمونه
      فإذا صحوت فأنت أول خاطري ...

ویرایش توسط Ali_T : 27 دی 1403 در ساعت 15:42

14. Top | #14
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ftmh07 نمایش پست ها
      من یه مدت خیلی طولانی بازه سه چهارساله با استرس شدید درگیر بودم ومیدونم چی میگی .من بهش بی اهمیتی میکردم از اون ور بوم افتادم و تو زیادی خودتو باهاش درگیر کردی و تو ذهنت بزرگش کردی و داری از اون ور بوم میفتی .یادت باشه مغزت راحت هر دروغی و راستی رو باور میکنه بستگی داره خودت چجوری باهاش حرف بزنی .هر چقد بگی هیچ راه حلی برای کنترل استرس ندارم قوی ترش میکنی .استرس چیزی نیست که راه حل نداشته باشه .باید خودت پیداش کنی .به خودت سخت نگیر لازم نیست بهترین باشی کافیه اینو با خودت تکرار کنی .

خودتو از موقعیت استرس زا نترسون .کلمه استرس لزوما قرار نیست بار منفی داشته باشه .در خیلی اوقات بازدهیت رو میبره بالا باعث میشه بهتر و لحظه ای تر تصمیم بگیری .وقتی میگی هیچ مشکلی تو برنامه و محیط و مدرسه و..نداری بیشتر ذهنته که بهت پیروز شده بهش پر و بال نده .من مطمینم میتونی راه حلی برای اروم کردن خودت داشته باشی .کاری بکن که فراموش کنی .برای من ورزش و درگیری دیگه ای که باعث فراموشم نسبت به اون موضوع میشد کمک کننده بود .
      درست میگید ولی نمیدونم چطور بگم وقتی تو همچین شرایطی قرار بگیرم حتی دیگه بدم میاد کارای روزانمم انجام بدم فقط میخوام روزامو بگذرونم یعنی هیچ تلاشی نمیکنم
      من خودم میخوندم بعد وقتی دیدم به کنکور داره نزدیک میشه دیگه نمیتونستم به خودم اعتماد کنم حدودا سه هفته ای میشه مشاور گرفتم بعد با مشاور خیلی کند پیش میزم درحالی که خودم میخوندم زودتر جمع میشد بعد همش استرس گرفتم که میتونم برسونم یا نه و میدونم مشکلی از طرف برنامه اون نیست فقط من نه به خودم اعتماد دارم نه به عملکردم

15. Top | #15
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_T نمایش پست ها

سلام
      ریشه استرس و اظطراب در اجتناب هستش
      باید یکم روی باید نباید هایی که برا خودتون تعیین کردید فکر کنید ، پیداشون کنید و ببینید آیا منطقی هستن یا نه
      باید نباید های زیاد ، ناگهانی ، سخت گیرانه در انتها منجر به انفعال میشه

بدونید که هر مقصدی هم در مسیر کنکور انتخاب کرده باشید راهش از تلاش در لحظه میگذره

موضوعی هست به نام چرخه باطل که از دی ماه به بعد خیلی بیشتر میشه
      شما موقع شروع برای خوندنتون برای کنکور یه چهارچوب هایی تعیین کرده بودید که احتمال بسیار زیاد الان داره چیزی به غیر اون اتفاق میفته
      آین موضوع روی روحیه ، انرژی و ... تاثیر میذاره و خودش باعث میشه که تلاش قبلی رو نداشته باشید و دوباره تکرار همین چرخه

اینو بدونید که برا همه این موضوع وجود داره و باید سعی کنید بپذیرید و عبور کنید
      قرار نیست معجزه ای اتفاق بیفته و همچی عوض بشه

برای مثال فردی که از ابتدای سال با ازمونای دو هفته ای جلو اومده باشه و اگر تو دوران جمع بندی که از قبل قصد اینو داشته جمع بندی خوبی داشته باشه ولی نتونه به هر دلیلی اونو انجام بده یه نوع تعارض پیش میاد که چرخه باطل رو شروع میکنه
      از این ماه به بعد این تعارض ها زیادتر میشه
      پس درلحظه کار کنید - بدونید شرایط برا همه یکسانه و هیچ تلاشی بی ثمر باقی نمیمونه
      دقیقا
      خیلی کمالگرام و خیلی دوست دارم همچی رو برنامه و دقیق پیش بره بعد این اتفاق نیوفتاد باعث شد خیلی بهم بریزم و هی بدتر بشه
      ذهنم همش درگیر اینه که ببین تو مثلا فلان جا کم گذاشتی اگه اینکارو نمی‌کردی الان اینم جمع شده بود و این افکار مثل خوره میوفتن به جونم
      هربار میگم عادیه این چیزا ولی بعد خودمو شروع میکنم مقایسه میکنم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن