خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات

پزشکی تعهدی لطفا بیاید

دوستان عزیز یک دانشجوی تعهدی بعد از تموم شدن دوران تحصیلش و وارد شدن به دوران تعهدش می‌تونه خارج از اون محل تعهد توی مطب یا بیمارستان دیگران کار کنه ؟ منظورم اینه اگر یه نفر بره پزشکی تعهدی باید تا ۲۵ سالگی درس بخونه بعد تا ۳۵/۵ سالگی تعهدش رو تموم کنه و تازه بره دنبال تخصصش ، یعنی اون فرد تا ۳۶ سالگیش حداکثر درآمدی که داشته یه چیزی ( طبق شنیده های من ) بین ۳۰ تا ۴۰ تومن ماهانه در دوران تعهدش هست خب برای چی نمیره یه رشته دیگه ؟ مثل فیزیوتراپی یا داروسازی یا حتی بینایی سنجی ! اصلا نمیتونم درک کنم ارزش نهفته توی دندون و پزشکی تعهدی چیه لطفا راهنماییم کنید اگر اطلاعات دارید
      قطره قطره جمع گردد وانگهی تبخیر شود

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ظاهرا تو دوره تعهد طرف میتونه تو استان یا شهرای دور و برش دقیق نمیدونم مطب داشته باشه البت اگه قصدتون تعهدی هست حتما سرچ کنین خود دانشجوهای تعهدی تو یوتیوب ویدئو های خوبی گذاشتن اما تو اینستا مشاورا نود درصد چرت و پرت میگن

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      به هر دری زدم متاسفانه دانشجو های پزشکی نم پس نمی‌دن ، مشاورا هم که هر کدوم یه چیز میگن یکی میگه حقوق دوران تعهد کف ۳۰ تومن یکی میگه به زور ۱۸ تومن
      قطره قطره جمع گردد وانگهی تبخیر شود

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Abbas. نمایش پست ها
      دوستان عزیز یک دانشجوی تعهدی بعد از تموم شدن دوران تحصیلش و وارد شدن به دوران تعهدش می‌تونه خارج از اون محل تعهد توی مطب یا بیمارستان دیگران کار کنه ؟ منظورم اینه اگر یه نفر بره پزشکی تعهدی باید تا ۲۵ سالگی درس بخونه بعد تا ۳۵/۵ سالگی تعهدش رو تموم کنه و تازه بره دنبال تخصصش ، یعنی اون فرد تا ۳۶ سالگیش حداکثر درآمدی که داشته یه چیزی ( طبق شنیده های من ) بین ۳۰ تا ۴۰ تومن ماهانه در دوران تعهدش هست خب برای چی نمیره یه رشته دیگه ؟
      البته من تعهدی نبودم ولی یه چیزایی از دوستام شنیدم درموردش.
      اولین ورودیش یعنی 94 تازه بعد سربازی یا طرحشون وارد تعهدشون شدن یا دارن میشن امسال.
      اول درمورد مدت تعهد تفاسیر گوناگونی هست. اگر به تبعیت از قوانین تعهد آموزش رایگان، انترنی رو جز مدت تحصیل محسوب نکنیم (که نظر اکثریت همینه) میمونه ۵/۵ سال و در بعضی دانشگاه‌ها ۵ سال. که ۱/۵ برابرش میشه ۸ سال و ۳ ماه. که بعد از گذشت نصفش میشه ادامه تحصیل داد. یه اختلاف نظر دیگه هم درمورد احتساب مدت طرح یا سربازی یه عنوان بخشی از تعهده و باتوجه به اینکه وزارت، طرح چنین افرادیو تو همون محل تعهد میزاره، اکثراً براین باورند که طرح (و احتمالا سربازی) هم جزو تعهد محسوب میشه. بازم میگم این دو موضوع سرش اختلاف نظر هست ولی اکثر افراد چیزیو که گفتم، باور دارن.
      درمورد کارکردن، تا جایی‌که بدونم فقط تو همون شهر محل تعهد، در ساعات غیر اداری اگه شبکه بهداشت نامه عدم نیاز بده و معاونت درمان اجازه بده، میشه در بخش‌های خصوصی و غیره کار کرد. که خب اخذ این موافقت بگیر نگیر داره. ولی در سال‌های آینده با این جمعیت انبوه پزشکان تعهدی که دارن میگیرن و تعداشون قطعاً از پوزیشنای شغلی برای پزشکان و حتی بهورزان هم بیشتر خواهد بود، عدم نیاز احتمالا بدن و چه بسا حتی مدت تعهد یا طرح رو کمتر کنن چون واقعا نیاز به این حجم از پزشک عمومی وجود نداره و بعداً گند حماقتی که کردن درمیاد.
      درمورد درآمد دوران تعهد، میشه گفت مشابه همون درآمد دوران طرحه
      یعنی درحال حاضر پایه حقوق حدود ۱۶-۱۷ میلیون (بسته به تاهل و تجرد اینا) و کارانه هم اکثراً در حدود ۱۵ تا ۲۵ میلیون (بسته به اینکه اورژانس باشه یا بهداشت و لود کاری و داشتن بیتوته و غیره)
      اونی که میگه به زور ۱۸ باشه منظورش پایه حقوقه و درسته
      اونی که میگه کفش ۳۰ هست منظورش مجموع حقوق+کارانه است و اونم درسته.
      اینکه ارزش داره یا نه هم بستگی به دیدگاه هر شخص داره. من شخصاً میگم نه. اگه وضعیت درآمدهای پزشکی مثل ۸ سال قبل بود میگفتم آره.
      الان کلا کار پزشکی برای دولت چه عمومی چه تخصص، به اون همه بدبختی کشیدناش نمی‌ارزه
      اما در بخش خصوصی کمی وضعیت به نسبت بهتره هرچند اونم باز مثل قبلنا نیست و کلا پزشکی در این چند سال اخیر اوضاعش مناسب نبوده و هی داره بدترم میشه.
      ویرایش توسط revenger : 17 دی 1403 در ساعت 03:39

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به هر دری زدم متاسفانه دانشجو های پزشکی نم پس نمی‌دن ، مشاورا هم که هر کدوم یه چیز میگن یکی میگه حقوق دوران تعهد کف ۳۰ تومن یکی میگه به زور ۱۸ تومن
      یه گندی زدن الان دارن تلاش میکنن بیشتر هم نزنن بوش بدتر بلند بشه
      واقعا تعهدی هچ فایده ای نداره اندازه یه کارمند حقوقته ، فیزیو تراپی به مراتب بهتره حتی بهداشت و تغذیه و بینایی بهترن (کسی که یه درصد به پول پزشکی می اندیشد باید از بیخ قید تعهدی رو بزند ) کار آزاد کردن و بیزینس و .... خیلی بیشتر از پزشکی تعهدی پول داره میگن از پشت کنکور بریم حالا هرچی بادا باد (والله بیشتر کسایی که تعهدی رو زدن از ناچاری زدن و فکر میکنن اون رویای ال دورادو پشتشه اما زهی خیال باطل به زودی می فهمند ولی استخدام شدنم یه چیز خوبیه برای کسی که بدونه تهش پول کمی بهش میدن)
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز یک دانشجوی تعهدی بعد از تموم شدن دوران تحصیلش و وارد شدن به دوران تعهدش می‌تونه خارج از اون محل تعهد توی مطب یا بیمارستان دیگران کار کنه ؟ منظورم اینه اگر یه نفر بره پزشکی تعهدی باید تا ۲۵ سالگی درس بخونه بعد تا ۳۵/۵ سالگی تعهدش رو تموم کنه و تازه بره دنبال تخصصش ، یعنی اون فرد تا ۳۶ سالگیش حداکثر درآمدی که داشته یه چیزی ( طبق شنیده های من ) بین ۳۰ تا ۴۰ تومن ماهانه در دوران تعهدش هست خب برای چی نمیره یه رشته دیگه ؟ مثل فیزیوتراپی یا داروسازی یا حتی بینایی سنجی ! اصلا نمیتونم درک کنم ارزش نهفته توی دندون و پزشکی تعهدی چیه لطفا راهنماییم کنید اگر اطلاعات دارید
      سلام
      کار کردن تو مطب یا بیمارستان خارج محل متعهد ممنوع هست ولی میشه تو مراکز درمانی استان محل تعهد کار کرد و تو شهرستان محل تعهد خودت مطب بزنی بعد از گذروندن نصف تعهد هم می تونی آزمون تخصص بدی

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نمیخوام فاز نصیحت واینا بردارم ولی الان فقط درس بخون.بعد از کنکور کلی وقت داری برای فکر کردن به این موضوعات.اونقدر زیاد که دیوونه میشی تووی تایم ازادی که داری برای انتخاب رشته و ....
      ✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/

درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن