خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

راهنمایی برای تغییر رشته

سلام دوستان
      الان وسطای سال دوم دبیرستانمه که دارم میگذرونم
      حقیقتش تو سال نهم با معدل 19 وارد رشته انسانی شدم در صورتی که میتونستم هر رشته ای رو انتخاب کنم و بنا به دلایلی و ترس از آینده شغلی اومدم رشته انسانی
      و الان بشدت پشیمونم
      چون علاقم به کامپیوتر بود
      و صرفا بخاطر اینکه از رشته های پزشکی و پرستاری خوشم نمیومد اومدم رشته انسانی و فکر کردم شاید این رشته مناسب من باشه
      ولی از اواخر سال دهم پشیمون شدم ولی متاسفانه برای تغییر رشته دیر بود
      امسال رو هم به زور دارم میگذرونم و به درسایی که میخونم علاقه ای ندارم، میخواستم تغییر رشته بدم به ریاضی فیزیک.
      خیلیا میگن نمیتونی ولی این رشته نمیتونه منو به هدفم برسونه
      به درساشم علاقه دارم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم
      و هر لحظه ترس اینکه نتونم به هدف خودم برسم رو دارم
      چون میگن فیزیک و شیمی سخته
      امکان داره که دوازدهم رو به ریاضی و فیزیک تغییر رشته بدم و رشته مهندسی کامپیوتر بیارم؟
      کسی همچین تجربه ای داشته؟
      ممنون میشم بگید

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      از لحاظ سختی دروس، خود درس ریاضی سخت‌ترین درسه، چه در دبیرستان چه در مهندسی کامپیوتر. فیزیک خیلی چیزی نداره.

برای تغییر رشته، باید با مدرسه هماهنگ کنی که امتحانات سال یازدهمت رو از رشته ریاضی بدی چون برای سوابق مهمه. این کار باعث میشه دروس اختصاصی انسانی رو صفر بشی و بیفتی و باید تابستون امتحانات انسانی بدی که پایه یازدهم رو قبول بشی. بعد باید تغییر رشته بدی برای دوازدهم ریاضی.
      البته میتونی نهایی یازدهم انسانی بدی و تابستون امتحانات تغییر رشته ریاضی ولی اینجوری دیگه جزو سوابق حساب نمیشن.

اگر هدفتون لزوما قبولی کامپیوتر روزانه شهر بزرگ نیست، مهندسی کامپیوتر با سوابق حتی توی شهرهای بزرگ وجود داره که بدون تغییر رشته میتونی انتخاب کنی.

برای آشنایی بیشتر با دروس مهندسی کامپیوتر، میتونی چارت درسی و امتحانات کنکور ارشد رو ببینی تا بفهمی چه چیزایی و تا چه حدی قراره بهتون درس بدن.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      از لحاظ سختی دروس، خود درس ریاضی سخت‌ترین درسه، چه در دبیرستان چه در مهندسی کامپیوتر. فیزیک خیلی چیزی نداره.

برای تغییر رشته، باید با مدرسه هماهنگ کنی که امتحانات سال یازدهمت رو از رشته ریاضی بدی چون برای سوابق مهمه. این کار باعث میشه دروس اختصاصی انسانی رو صفر بشی و بیفتی و باید تابستون امتحانات انسانی بدی که پایه یازدهم رو قبول بشی. بعد باید تغییر رشته بدی برای دوازدهم ریاضی.
      البته میتونی نهایی یازدهم انسانی بدی و تابستون امتحانات تغییر رشته ریاضی ولی اینجوری دیگه جزو سوابق حساب نمیشن.

اگر هدفتون لزوما قبولی کامپیوتر روزانه شهر بزرگ نیست، مهندسی کامپیوتر با سوابق حتی توی شهرهای بزرگ وجود داره که بدون تغییر رشته میتونی انتخاب کنی.

برای آشنایی بیشتر با دروس مهندسی کامپیوتر، میتونی چارت درسی و امتحانات کنکور ارشد رو ببینی تا بفهمی چه چیزایی و تا چه حدی قراره بهتون درس بدن.
      خیلی ممنون از راهنمایی
      فقط یه سوال داشتم
      امکان داره که بجای چنتا تخصصی که انسانی دارم رو ریاضی بدم و فقط امتحانای عمومی انسانی رو بدم؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این انجمن کنکور قحط انسانی و ریاضیه
      قدرشان را بدانیم
      انقده تجربی دیدیم اسال استفراغ x2گرفتیم
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

5. Top | #5
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mobin9 نمایش پست ها
      خیلی ممنون از راهنمایی
      فقط یه سوال داشتم
      امکان داره که بجای چنتا تخصصی که انسانی دارم رو ریاضی بدم و فقط امتحانای عمومی انسانی رو بدم؟
      همه دروس اختصاصی ریاضی باید ایجاد سابقه بشه ولی عمومیای انسانی به جای ریاضی و تجربی محسوب میشه مثلا عربی تخصصی ۲و۳ به جای عربی زبان قرآن ۲و۳ یا تاریخ ۲ به جای تاریخ معاصر و نهایتا جامعه‌شناسی به جای هویت اجتماعی حساب میشه. بقیه ی عمومیا کلا یکسان و از یک کتابن و به جای هم حساب میشن.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

6. Top | #6
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام من الان کامپیوتر میخونم از طریق رشته ی ریاضی
      تو میتونی از رشته ی انسانی یه رشته ی نسبتا راحت قبول شی و در کنارش کامپیوتر هم یاد بگیری بعضی از شرکت ها شاید اصن مدرک نخوان و به مهارت اکتفا کنن
      اما اگه واقعا به کامپیوتر علاه داری و درس های دانشگاهیش برات جذابه یا مدرکشو میخوای برای اپلای تغییر رشته بدی شاید بهتر باشه.فعلا کامپیوتر پر متقاضی ترین رشته ی ریاضی شده و طبیعتا برای قبول شدنش باید ریاضی و فیزیکت خوب باشه اما میتونی از پسش بر بیای.
      شاید بتونی از انسانی با سوابق وارد این رشته شی خودت تحقیق کن.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      همه دروس اختصاصی ریاضی باید ایجاد سابقه بشه ولی عمومیای انسانی به جای ریاضی و تجربی محسوب میشه مثلا عربی تخصصی ۲و۳ به جای عربی زبان قرآن ۲و۳ یا تاریخ ۲ به جای تاریخ معاصر و نهایتا جامعه‌شناسی به جای هویت اجتماعی حساب میشه. بقیه ی عمومیا کلا یکسان و از یک کتابن و به جای هم حساب میشن.
      ممنونم واقعا

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رهااااا نمایش پست ها
      سلام من الان کامپیوتر میخونم از طریق رشته ی ریاضی
      تو میتونی از رشته ی انسانی یه رشته ی نسبتا راحت قبول شی و در کنارش کامپیوتر هم یاد بگیری بعضی از شرکت ها شاید اصن مدرک نخوان و به مهارت اکتفا کنن
      اما اگه واقعا به کامپیوتر علاه داری و درس های دانشگاهیش برات جذابه یا مدرکشو میخوای برای اپلای تغییر رشته بدی شاید بهتر باشه.فعلا کامپیوتر پر متقاضی ترین رشته ی ریاضی شده و طبیعتا برای قبول شدنش باید ریاضی و فیزیکت خوب باشه اما میتونی از پسش بر بیای.
      شاید بتونی از انسانی با سوابق وارد این رشته شی خودت تحقیق کن.
      همینطوره
      تلاشمو میکنم
      و ممنونم از انگیزه و راهنماییت

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)