X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: خواب ظهر

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

خواب ظهر

دوستان از مدرسه که برمیگردم خیلی خوابم میاد
      بعدش من از اونایی هستم که خوابم سنگین و طولانیه و اگه بخوام بخوابم باید یه دو سه ساعتی بخوابم تا بتونم درس بخونم، که این خیلی وقتمو میگیره و اگه کم بخوابم ، کسل میشم و انگار مغزم بیدار نمیشه
      آیا راهی بجز قهوه هست که اصلا ظهرا نخوابم ولی انرژی واسه خوندن داشته باشم؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست من،بهترین راه نخوابیدنه!منم مثل تو هستم با این تفاوت که میرم شیفت بیمارستان سرکار و خب قطعا خستگی بیشتری دارم و وقتی ک میومدم خونه ب شدت خسته بودم میخوابیدم و کمه کم باید دو سه ساعت خواب میزدم،اما یه چند روزی بخاطر اینکه شیفتام گردشی شد مجبور شدم واس اینکه تایم مطالعه رو حفظ کنم تایم خواب بعد شیفت هارو حذف کنم،روز اول یخورده سخت بود و یه خستگی ذهنی جسمی میومد و میرفت هر یک ساعتی اما بعد دو ساعت درس خوندن خود ب خود بدنم موتورش روشن شد و دیگ تا اخر تایم درس خوندن اصلا خستگی حس نمیکردم،و کلا دیگ عادت کردم بلافاصله بعد شیفت بشینم پشت میز و شروع کنم خوندم چون طبق عادت مغزت سعی میکنه بهت بگه الان خسته ای برو دراز بکش نیم ساعت دیگ شروع میکنی و وقتی دراز میکشی میگه الان خسته تری بگیر بخواب دو ساعت دیگ ایشالا میخونی،به هیچوقت وقتی از مدرسه میای بعد خوردن ناهارت نرو رو مبل دراز بکش حتی واسه یا چرت یه ربع زدن!حتی اگه خیلی هم خوابت میومد برو بشین پشت میزت و شروع کن خوندن،اگر وسط درس خوندن واقعا دیگ خواب بهت فشار اورد پیشنهادم بهت اینه تایمر گوشیتو بزار رو ۲۰ دقیقه و همونجا سرتو بزار رو میز سعی کن چرت بزنی،ازونجایی ک من از دوران دبیرستان عادت ب خوابیدن رو نیمکت داشتم بلافاصله خوابم میبره ولی همون چرت بیست دقیقه ای وقتی بیدار میشی قشنگ حکم ده شات قهوا رو داره و موتورت بعد پنج دیقه روشن میشه و دیگ خسته نیستی،من خواب ظهر ندارم ولی شاید پیش بیاد وسط تایم مطالعم در حد بیست دقیقه چرت میزنم و خیلییییی بهتر از دو ساعت خوابیدن تو تخته چون اگه عادت کنی بهش میبینی دیگ کسلی منگی بعد خواب ظهر رو نداری و همون انرژی روزتو حفظ کردی،شاید سخت باشه ولی عادت کن بهش جواب میگیری رفیق

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid abbasi نمایش پست ها
      سلام دوست من،بهترین راه نخوابیدنه!منم مثل تو هستم با این تفاوت که میرم شیفت بیمارستان سرکار و خب قطعا خستگی بیشتری دارم و وقتی ک میومدم خونه ب شدت خسته بودم میخوابیدم و کمه کم باید دو سه ساعت خواب میزدم،اما یه چند روزی بخاطر اینکه شیفتام گردشی شد مجبور شدم واس اینکه تایم مطالعه رو حفظ کنم تایم خواب بعد شیفت هارو حذف کنم،روز اول یخورده سخت بود و یه خستگی ذهنی جسمی میومد و میرفت هر یک ساعتی اما بعد دو ساعت درس خوندن خود ب خود بدنم موتورش روشن شد و دیگ تا اخر تایم درس خوندن اصلا خستگی حس نمیکردم،و کلا دیگ عادت کردم بلافاصله بعد شیفت بشینم پشت میز و شروع کنم خوندم چون طبق عادت مغزت سعی میکنه بهت بگه الان خسته ای برو دراز بکش نیم ساعت دیگ شروع میکنی و وقتی دراز میکشی میگه الان خسته تری بگیر بخواب دو ساعت دیگ ایشالا میخونی،به هیچوقت وقتی از مدرسه میای بعد خوردن ناهارت نرو رو مبل دراز بکش حتی واسه یا چرت یه ربع زدن!حتی اگه خیلی هم خوابت میومد برو بشین پشت میزت و شروع کن خوندن،اگر وسط درس خوندن واقعا دیگ خواب بهت فشار اورد پیشنهادم بهت اینه تایمر گوشیتو بزار رو ۲۰ دقیقه و همونجا سرتو بزار رو میز سعی کن چرت بزنی،ازونجایی ک من از دوران دبیرستان عادت ب خوابیدن رو نیمکت داشتم بلافاصله خوابم میبره������ ولی همون چرت بیست دقیقه ای وقتی بیدار میشی قشنگ حکم ده شات قهوا رو داره و موتورت بعد پنج دیقه روشن میشه و دیگ خسته نیستی،من خواب ظهر ندارم ولی شاید پیش بیاد وسط تایم مطالعم در حد بیست دقیقه چرت میزنم و خیلییییی بهتر از دو ساعت خوابیدن تو تخته چون اگه عادت کنی بهش میبینی دیگ کسلی منگی بعد خواب ظهر رو نداری و همون انرژی روزتو حفظ کردی،شاید سخت باشه ولی عادت کن بهش جواب میگیری رفیق
      سلام، بسیار بسیار ممنون،
      راستی من میتونم از چایی هم براي افزايش انرژی استفاده کنم؟
      اینجوری بهتر هم میشه بنظرم

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگر شبا خوب میخوابی باید ببینی مشکلت از کجاست. شبا کیفیت و کمیت خوابت خوبه؟ صبحها خسته از خواب بیدار میشی؟ اگر مشکلت بیولوژیکی نیست پس باید ببینی چرا اینقدر دوست داری بخوابی.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      تقریبا میشه گفت شبا خوب نمیخوابم
      صبحا هنوز خوابم میاد
      البته این تمایل به خوابیدنه تقریبا هم توی خانواده مادری هم پدری هست و همه عاشق خوابن ، این بد موقع خوابیدنای منم بیشترش میکنه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من میترسم بعد از نیم ساعت درس که خوابیدم
      دیگه تا شی بیدار نشم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن