X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      ZR7
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات

خیلی گیج شدم

بچه ها من دوازدهم انسانی ام
      کلاسای فراز توکلی و آریان حیدری و محمد واعظی رو ثبت نام کردم
      کتابامم خریدم
      ولی آزمون فعلا ثبت نام نکردم
      اصلا انگیزه برای درس خوندن ندارم و هیچی نخوندم تا الان ...نمره های کلاسیم و امتحانام خیلی خوبن ولی باید زور بالا سرم باشه تا درس بخونم

برا همین دنبال مشاورم
      توی تلگرام تمشک و سیب ترش و نوتروفیل و... رو دیدم کانالاشون رو
      کسی تاحالا تجربه مشاوره از اینا رو داشته یا یه جای خوب میشناسه؟
      اگه بگید خیلی ممنونتون میشم .

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام،تو مشاور هم بگیری ته تهش دو روز بخاطر مشاور دو سه ساعت بخونی،مشکل تو با مشاور حل نمیشه،بشین یه مروری رو زندگیت کن ببین میخای دو سال چهار سال دیگ کجا باشی و چه برنامه ای برای خروج از دوران دانش اموزی و ورود به یکی از مهم ترین دوره های زندگیت داری،اونوقت خودت میفهمی که باس چکار کنی،درس خوندن نیاز به یه تعیین تکلیف با خودت خواسته هات هدفات داره،یا واسه هدفات نیاز ب درس خوندن هست یا نیست،بیخودی پول زحمت شب روز پدر مادرتو به مشاور نده،اگر واقعا اون حس نیاز ب پیشرفت تو زندگیت پیدا کردی مطمعن باش میشینی پا کتاب میخونی دوساعت یا ده ساعت و لذت میبری ازین سختی ک میکشی چون در راستای هدفات و خواسته قلبیت هست.

3. Top | #3
      ZR7
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      مشکلم اینجاس که نمیدونم از کجا شروع کنم و چجوری

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واسه شروع طبق ازمون های قلمچی شروع کن ب خوندن مباحث،سعی کن اول مبحث های سال دوازدهم بخونی و بعد مبحثای پایه ازمون رو،هفته اول اموزش هارو ببین و سعی کن به یه تسلط نسبی یا کم برسی،هفته اول که تموم شد میتونی جمعش یه ازمون مشابه ازمون اصلی قلمچی بگیری از خودت و ببینی از مطالبی ک این هفته خوندی کجاهارو یادت رفته و یا غلط زدی،پس برای هفته پیش روت مشخصا باید یسری مطالب خونده شده رو مرور کنی و مابقی تایم رو بزاری رو افزایش تسلط رو مطالبی ک خوب از پسشون براومدی ینی تستای ایده دار و جدید حل کنی،احتمالا تا یک ماه دست پا شکسته ب ازمونا میرسی چون خود انجام اینکارا نیاز ب برنامه ریزی شخصی داره ک اونم خودت رفته رفته متوجه میشی باید چکار کنی برا ازمونا،نگران مابقی مطالب هم نباش سعی کن بخونی و بودجه بندی هارو جمع کنی با تسلط بالا و اگر چیزی جا موندی و نرسیدی میتونی تو بازه عید طلایی بخونیشون،یادت نره مهم تر از هرچیزی استمرارت توی مسیر هست،فکر نکن ک مشاور الان میشینه برا تو یه برنامه فوق حرفه ای میده ک تو میتونی همرو جمع کنی و به بقیه کسایی ک سه ماه زودتر از تو شروع کردن برسی،ن ازین خبرا نیست و مطمعن باش اگه خودت برنامه بریزی و بهش عمل کنی صد در صد بهتر از برنامه ای هست ک بهترین مشاور بهت میده،توی انجمن هم تجربه های خوبی از برنامه ریزی هست میتونی ازشون استفاده کنی،موفق باشی رفیق

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن