خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مششکلل ثبت‌نام دانشگاه

واقعا نمی‌دونستم این مشکل ثبت‌نام رو کجا مطرح کنم و از کی بپرسم مجبور شدم بیام
      شماها تونستین ثبت‌نام کنین؟ چه وضعشه خداییی مملکت ما صاحب نداره؟

دانشگاه من اولش گفت از ۲۲ مهر ثبت‌نام شروع میشه، بعدش شد ۲۳، بعد ۲۵ و حالام ۲۶ مهر گفته شروع میشه ثبت‌نام آنلاین. ثبت‌نام حضوری هم گفته بود از ۲۹ مهر که اونم شد ۳۰ مهر بالاخره چی میشه قرار نیست ثبت‌نام انجام بدن؟
      img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B3%DB%B4%DB%B4%DB%B0%DB%B3.jpg
      img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4%DB%B1%DB%B0%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B3%DB%B4%DB%B4%DB%B1%DB%B7.jpg
      شما تونستین ثبت‌نام کنین؟ چی میشه بالاخره؟
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

2. Top | #2
      MnT
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مال ماهم همینطوره گفتن ثبت نام غیر حضوری شروع بشه داخل سایت اطلاع میددیم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خداروشکر کن تاریخ گفتن بهتون . من هنوز نمیدونم کی شروع میشه این ثبت نام اینترنتی لعنتی

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      حاجی دانشگاه ما اصن زحمت نکشیده همون تاریخ هم بده
      فقط اطلاعیه زده هرموقع اطلاعات دانشجویان جدید الورود از سازمان سنجش به دانشگاه رسید بهتون اعلام میکنیم کی ثبت نام کنین
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وای دقیقا برای ماهم نه خبریه نه هیچی همش میگن اعلام میشه شماره ملی اینامو میزنم میگه همچین شخصی یافت نشد استرس گرفتم ولی کاری نمیشه کرد واقعا حتی شهرای خیلی کوچیکتر دانشگاهاشون ثبت نام کردن مشهد هنوز خبری نیس!!
      من تهی پیمانه بودم سر کشیدم خویش را

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن