خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question خوش خیالی یا امکان پذیر؟!

سلام خوبین؟
      من فارغ التحصیل ۱۴۰۳ام
      من پایم قویه نمونه بودم یازدهمم خوب تست زدم تا ابان اذر سال کنکورم خیلی خوب بود درصدام و وضعیتم
      ولی بعدش رسما ول کردم مدرسه هم نرفتم کنکور رو شانسی زدم نهایی هم ب لطف خدا پاس شدم تونستم ی نمره ای بگیرم
      رتبه شانسی‌ ک بدست اوردم۰۰۰/ ۸۷بود بااینکه فقط پول خانوادم رو ریختم دور خیلییییییی خرج کردم خیلییییی

شروع کردم ولی میترسم
      میترسم دوباره اشک خانوادمو ببینم
      اخه کی به این رتبه امید دازه دوتا صفر ازش بیوفته

اگر میشه راهنما هارو تگ کنید ممنونم

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lena_85 نمایش پست ها
      سلام خوبین؟
      من فارغ التحصیل ۱۴۰۳ام
      من پایم قویه نمونه بودم یازدهمم خوب تست زدم تا ابان اذر سال کنکورم خیلی خوب بود درصدام و وضعیتم
      ولی بعدش رسما ول کردم مدرسه هم نرفتم کنکور رو شانسی زدم نهایی هم ب لطف خدا پاس شدم تونستم ی نمره ای بگیرم
      رتبه شانسی‌ ک بدست اوردم۰۰۰/ ۸۷بود بااینکه فقط پول خانوادم رو ریختم دور خیلییییییی خرج کردم خیلییییی

شروع کردم ولی میترسم
      میترسم دوباره اشک خانوادمو ببینم
      اخه کی به این رتبه امید دازه دوتا صفر ازش بیوفته

اگر میشه راهنما هارو تگ کنید ممنونم
      اول همه باید شرایط روحی و روانی اوکی داشته باشی با این تفاسیر که میگی پول خانواده رو ریختم دور مطمعنم عذاب وجدان هم داری خب اول این طرز فکر تو درست کن و به خودت ایمان داشته باش بعد برو سراغ چیزای دیگه
      در مورد شدن یا نشدن هم فقط خودت میتونی بهش جواب بدی ولی کسی که تمام خودشو بزاره و نتیجه هم نگیری حداقل خیال خودش در آینده راحته که من تمام تلاشم و کردم و نشد نه اینکه افسوس بخوره اگه می‌خوندم قبول میشدم درکل جوری باید زندگی کرد که وقتی آدم پیر شد با اعتماد به نفس بگه من بازم اگه جون بودم همین مسیر ادامه میدادم نه اینکه افسردگی بگیره
      در ضمن یکی و دوسال و چند میلیون زیاد مهم نیست در ازای رسیدن به هدفی که می‌تونه یه عمر آدم خوشحال کنه البته امیدوارم هدف رو از روی هیجان و حرف مردم انتخاب نکرده باشیم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن