X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

آیا معافیت تحصیلی من در صورت عدم ثبت نام در دانشگاه لغو میشود ؟ خیلی فوری

سلام دوستان وقتتون بخیر. من امسال اولین سال کنکورم بود و دانشگاه روزانه قبول شدم ، ولی میخوام بمونم پشت کنکور و سال بعد دوباره کنکور بدم. ( میدونم که نمیتونم دوباره برای روزانه بخونم و دیگه از دانشگاه روزانه محروم میشم ولی بحثم این نیست. ) اگر امسال دانشگاه رو ثبت نام نکنم و بمونم پشت کنکور ، اون دانشگاه روزانه اسم من رو به عنوان انصرافی از دانشگاه برای نظام وظیفه رد میکنه و باعث میشه که معافیت تحصیلیم باطل بشه ؟ اگر میشه لطفا راهنماییم کنین ، این موضوع خیلی برام فوری هست

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akbari-mashiz نمایش پست ها
      سلام دوستان وقتتون بخیر. من امسال اولین سال کنکورم بود و دانشگاه روزانه قبول شدم ، ولی میخوام بمونم پشت کنکور و سال بعد دوباره کنکور بدم. ( میدونم که نمیتونم دوباره برای روزانه بخونم و دیگه از دانشگاه روزانه محروم میشم ولی بحثم این نیست. ) اگر امسال دانشگاه رو ثبت نام نکنم و بمونم پشت کنکور ، اون دانشگاه روزانه اسم من رو به عنوان انصرافی از دانشگاه برای نظام وظیفه رد میکنه و باعث میشه که معافیت تحصیلیم باطل بشه ؟ اگر میشه لطفا راهنماییم کنین ، این موضوع خیلی برام فوری هست
      سلام اگه دانشگاه ثبت نام نکنی مشکلی برات پیش نمیاد

3. Top | #3
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nebraska نمایش پست ها
      سلام اگه دانشگاه ثبت نام نکنی مشکلی برات پیش نمیاد
      اگه ثبت نام نکنه سال بعد محروم هست و اگه سال بعد نره سربازی اون وقت مشمول میشه و سال بعدش کنکور نمیتونه بده باید به این مورد هم توجه کرد
      یعنی هر جور شده میخوان پشت کنکوری هارو حذف کنن یا با آوردن سوابق یا محرومیت سال بعد کلا اینا بجا اینکه برای این معضل چاره آیی پیدا کنند مثلا ایجاد شغل کنن میان با این قوانین فشار وارد میکنن تا کسی پشت نمونه
      ویرایش توسط Amir2004 : 22 مهر 1403 در ساعت 17:43

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir2004 نمایش پست ها
      اگه ثبت نام نکنه سال بعد محروم هست و اگه سال بعد نره سربازی اون وقت مشمول میشه و سال بعدش کنکور نمیتونه بده باید به این مورد هم توجه کرد
      یعنی هر جور شده میخوان پشت کنکوری هارو حذف کنن یا با آوردن سوابق یا محرومیت سال بعد کلا اینا بجا اینکه برای این معضل چاره آیی پیدا کنند مثلا ایجاد شغل کنن میان با این قوانین فشار وارد میکنن تا کسی پشت نمونه
      سال بعد که میتونه کنکور بده ولی روزانه محرومه. یوقت هم اگه خواست بازم بمونه میتونه پیام نور ثبت نام کنه کنکور بده. درمورد پشت کنکور هم درست میگی بناشون بر اینه ک کسی دیگه پشت نمونه...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن