مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

آزمون گزینه دو خوبه برم؟

بین گزینه دو و گاج دو دلم
      از مسئول گزینه دو پرسیدم گفتن ۲۲ تا آزمونه که ۱۰ تاش آنلاینه
      قیمتش هم نزدیک ۵ تومن میشه
      از گاج واقعیت خبر ندارم
      اینم بگم که جامعه آماری برام مهم نیست هیچ تاثیری روم نداره پارسال قلمچی بودم خوب نبود یا حداقل به من نساخت
      حالا با این اوصاف و باتوجه به نزدیکی سوالات به کنکور و برنامه ریزی آزمون ها و قیمت کدوم مناسب تره؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط satoruuu نمایش پست ها
      از گاج واقعیت خبر ندارم
      اینم بگم که جامعه آماری برام مهم نیست هیچ تاثیری روم نداره پارسال قلمچی بودم خوب نبود یا حداقل به من نساخت
      حالا با این اوصاف و باتوجه به نزدیکی سوالات به کنکور و برنامه ریزی آزمون ها و قیمت کدوم مناسب تره؟
      من که سنجش میرم. برای من فقط آزمون دادن و با برنامه جلو رفتن مهمه و قیمت سنجش از همه اش مناسب تره.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      من که سنجش میرم. برای من فقط آزمون دادن و با برنامه جلو رفتن مهمه و قیمت سنجش از همه اش مناسب تره.
      چطوره ازموناش ؟
      تهران هستید ؟ محل برگزاری کجاست ؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      فقط گزینه ۲
      با قدرت تمام شرکت کن

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      از گاج واقعیت خبر ندارم
      گزیه دو خیلی بهتره

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از گاج واقعیت خبر ندارم
      ببینید اینکه حتما در شرایط آزمون دادن واقعی شرکت کنید و اطرافتون به مقدار کم سر و صدا باشه خیلی خوبه . گزینه دو بعنوان آزمون اصلی میتونه خوب باشه تا شما رو برای روتین ترین سوالات کنکور آماده کنه ولی بزرگترین اشتباه اینه که فقط روی گزینه ۲ کار کنین و آزمونهای دیگه رو فراموش کنین و کنار بذارین .

در ماههای آخر گزینه آزمونهای جامع زیادی برگزار میکنه که خب بنظرم نکته مثبتیه حدود ۵ تا آزمون جامع برای کنکور اول و ۵ تا برای کنکور دوم در مورد گاج من تا بحال کسی رو ندیدم بره و ی خورده گمنامه .

در مورد سطحسوالات برای نزیدکی به کنکور گزینه رو فقط برای فیزیک پیشنهاد میدم بقیه دروسش واقعا شباهتی به کنکور ندارن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اطلاعات از آزمون گاج ندادی که بتونیم مقایسه کنیم یا خودت مقایسه کنی .
      بگرد دنبالش با اطلاع کامل از شرایط دوتاش تصمیم بگیر . وقتی یکی شون رو نمیشناسی چطور میخوایی بینشون انتخاب کنی .
      من فقط میتونم بگم ۱۰ تا آزمون آنلاین خیلی مسخره است بی تعارف . این ۱۰ تا آزمون رو بنداز دور .
      بعلاوه اگر آنلاین بودنش اجباریه که دیگه واقعا مضحکه ‌ آزمون خوب باید دو حالت رو داشته باشه . تو همیشه حضوری بری اگر یوقت مشکلی پیش اومد که نباید بیاد آنلاین بدی . نه اینکه از اول بگن ۱۰ تاش آنلاینه.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن