یعنی فقط با سهرشتهی تاپ و فیزیو میشه پولدار شد فقط؟
بله شما در هر رشته ای سرآمد و نامبروان باشید ، به درآمد های بسیار چشمگیر و خوبی میتونید دست پیدا کنید ... حالا میخواد هتلداری باشه یا پرستاری یا مهندسی ها و یا ...
پولدار ترین قشر جامعه دکتر و دندونپزشک و .. نیست. گرچه جز پولدارترین ها هستن
میدونی نمی خوام بگم رشته های تاپ پول نداره.. برای بچه فقیر هایی مثل من خیلی هم خوبه.. بالاخره طبقه اجتماعیم رو تغییر میده
ولی اون چیزی که در نهایت باعث میشه ثروت زیاد کسب کنید اینه که خودتون رو محدود نکنید. تو هیچ شغلی نباید به درآمدت راضی باشی
و خلاقیت و پشتکار هم قطعا موثره.. باید طوری فکر کنی که بقیه فکر نمی کنن. و از همه مهمتر نیاز جامعه رو بشناسی و سعی کنی به روش خودت بهش پاسخ بدی
که بهش میگن کارآفرینی..
تو ایران چون مسیر تجارت و کارآفرینی سختتره و خیلی وقتا هم سرمایه هنگفت می خواد و اغلب رشته ها هم بیکار هستن مردم سوق پیدا کردن سمت پزشکی و دندون و ..
ولی حتی اینجا هم راهش بسته نیست... و با پیشرفت تکنولوژی و اینترنت و .. به نظرم هر روز داره وضعیت بهتر میشه
البته من خودم تجربه ای ندارم و اینا چکیده نظر اطرافیانم هست
If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
Come with me! I promise we will have fun!
ویرایش توسط _Euphobia_ : 26 شهریور 1403 در ساعت 08:45
سلام
نظرتون درباره این درآمدا چیه؟ یعنی جدا این رشته ها درآمدشون تو این بازس یا از این بیشترم میشه پول در آورد؟
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!
هر کدوم از این مشاغل میتونن درآمد های بیشتری هم داشته باشن ، همونطور که دوستمون مثال زدن مثلا کلینیک کاردرمانی بزنی خیلی بیشتر از یک کاردرمانگر معمولی در میاری
اما خب این دیگه مربوط میشه به سرمایه اولیه و خواب سرمایه ات که همون سرمایه رو هم اگر بذاریش صندوق درآمد ثابت ، سالیانه به اندازه یک سومش سود میگیری ...
اینها رو باید محاسبه کنی و از هم کم کنی و ببینی درآمد خالص برای کسی که سرمایه اولیه زیادی آورده و یه شغلی رو استارت زده ، چقدر میشه ...
راه راحت: با یک آدم پولدار ازدواج کن اصلا دانشگاه هم نرو.
راه سخت: محصول یا خدمتی رو بفروش که خیلی ها حاضرن بابتش پول خوب بدن. هزینه ات رو تا جای ممکن کم کن. پس انداز کن و در کنارش سرمایه گذاری یاد بگیر. روی ملک، سهام بورس دلار طلا و...سرمایه گذاری کن.
معلومه که نه. بسته به تیپ شخصیتی ، علاقه ، روحیات و هدف هر فردی راه و روش پولدارشدن متفاوته و صرفا توی رشته های تاپ و فیزیو خلاصه نمیشه. من خودمو مثال میزنم. من در حال حاضر که 20 سال سن دارم ( روی سن تاکید می کنم چون ممکنه با زیاد شدن سن دیدگاهم نسبت یک سری موضوعات تغییر کنه که اونم به عوامل زیادی بستگی داره) کلا آدم قانعیم. از چیزای ساده خیلییی لذت میبرم. ممکنه یک روز املت بزنم و به اندازه ی پاستا چیکن آلفردو بهم حال بده( البته میدونم این دوتا ربطی بهم ندارن از جنبه ی قناعت دارم به موضوع نگاه می کنم و حرف می زنم) یا مثلا آدمیم که امنیت و ثبات شغلی برام خیلی مهمه یعنی اهل ریسک خیلی نیستم و از ورشکست شدن و بدهی بالا آوردن و اینا می ترسم چون توی خانواده خودم این موضوع بوده به خاطر همین دوست ندارم تجربه اش کنم ( البته این میتونه یک عیب هم محسوب بشه). خلاصه اینکه شما اول باید خودتو خوب بشناسی اونوقت میتونی مسیرتو پیدا کنی و جلو بری.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)