X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      نمیشه که شما یه تهمتی بزنی بعد بگی لطفا ریپلای نزن پس اگر حرفای منو واقعا خونده باشی من حتی تو این تاپیک هم به صراحت گفتم با کارا و رفتار سبطی مخالفم اما این دلیل نمیشه وقتی داره یه کار درستی هم میکنه کار درستشم ببرم زیر سوال منم به سهم خودم تا جایی که از دستم بر میومده برای مخالفت با مصوبه اقدام کردم ولی هیچ وقت ندیدم امثال شما حتی یکبار بیان از ماز و گاج و ... بد بگن یا نظری بذارن پس یکم درباره خودتون هم قضاوت کنید
      اولا من تهمت نزدم. گویا شما معنی تهمت رو متوجه نیستید.خوبه همین بالا گفتم ماز زده جاده خاکی. ببینید من نیازی ندارم خودمو به دیگران اثبات کنم. شما حتی دایی طرف رو هم میدونید چه کاره هست. مشخصه چقدر پیگیر نیستین. به نظرم اگه همینقدر پیگیر درسامون باشیم وضعمون این نمیشه. با مخالفت من از سبطی و ماز و گاج و... بساط اینا برچیده نمیشه. وقتم رو گران بها تر از این میدونم که صرف این کارای بیهوده کنم. دوستانه توصیه میکنم زودتر از این جو بیاید بیرون چون به جایی نمیرسید با این وضع. حواشی برای یه کنکوری مثل سمه. اما اگه دوست دارین سبطی و کارزار رو دنبال کنید مشکلی نیست. زندگی خودتونه . 24 ساعته در کارزار ها شرکت کنید و به این نماینده و اون نماینده پیام بدید ، در توییتر فعال باشید و اینجا در انجمن با من جر و بحث کنید و از فلان دبیر دفاع کنید . ایرادی نداره
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

هرکسی از این دنیا چیزی بر می دارد و من دست برداشتم

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خسروپناه: اگر اصلاحاتی در مصوبه کنکوری صورت گیرد برای سال ۱۴۰۵ خواهد بود.
      رئیس مجلس و برخی از نمایندگان با آن موافق‌اند اما برخی نماینده ها هم مخالفند. می‌گوییم پیشنهاد شما چیست؟ پیشنهادی ندارند.
      .
      .
      .
      وی ادامه داد: من با قاطعیت عرض می‌کنم اعضای شورا هیچ نفعی نسبت به این مصوبات ندارند که مثلاً فرض کنید مدرسه غیرانتفاعی دارند یا مثلاً مؤسسه آموزشی کنکور،
      ابداً چنین چیزی نیست.
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
      Come with me! I promise we will have fun!

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نفعی ندارند فقط خیلی بیکار و بی عارند مشکل می‌تراشند و تو چیزی که هیچ تخصصی ندارن سرک میکشن گندکاری بالا می آورند خاک بر سرشون

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن