خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

لطفا کمکم کنین..

اینا کاملا نظر شخصی بنده است و ممکنه براساس علم ناقصم باشه تروخدا منو ترور نکنید و اگه حرفی هست بیاین با هم مهربون باشیم..
      بینایی سنجی احساس میکنم خیلی محدوده و توانایی گسترش رشته اش وجود نداره
      پرستاری کلی بار بیمارستان روی دوشته و تحلیل رفتن توش احتمالش بالاس
      رادیولوژی مثل یه خط صاف میمونه بدون هیچ خلاقیتی بدون هیچ محیط هیجان انگیزی
      شنوایی سنجی از محیط های کاریش خوشم نمیاد
      کاردرمانی خیلی اسم رشته اش معروف نشده با اینکه رتبه های خوبی میگیره ولی همه جوری تصور میکنن انگار رشته آسونیه و جایگاه اجتماعی نداره..
      مامایی میگن اشباعه طرز فکر راجبش بده
      اتاق عمل خیلی کار محدودی داره دستت باز نیست
      لطفا کمکم کنین
      نشستم بالای فایل انتخاب رشته ام بالا سر چندتا برگه و هی خط میزنم هی خط میزنم هی خط میزنم...
      لطفا اگه اطلاعاتی دارید یا این رشته هارو خوندید کمکم کنین این اخرین روزه انتخاب رشته اس
      پیش خودتون نگید چه بیفکری بوده انداخته روز آخر
      قضاوتم نکنین
      داستان عجیب و خنده داری دارم
      خانوادم سالها منو وادار به فکر فقط راجب رشته پزشکی کردن هیچوقت مستقیم نمیگفتن ولی داغونم کردن سرش واقعا خلاصه بگم گذشت نزدیک سه ساله پشت کنکورم داره میشه ۲۱ سالم
      دیگه آخرسر آب پاکی رو ریختم روی دستشون "ولم کنین"
      داد زدم
      و واقعا یهو ولم کردن
      منی که سالها قلاده دور گردنم بود یهو آزادم کردن
      به جای حس خوب الان داغونم
      ازشون نظر میخوام
      مامان بابا کمکم کنین این رشته چطوره؟
      "هرجور خودت میدونی"
      هم خوشحالم از اینکه آزادم هم ناراحت از اینکه توی تصمیم گیری ناتوانم..
      ای کاش فرصت فکر کردن از قبل تر رو بهم میدادن
      دوتا مشاور گرفتم برای انتخاب رشته ولی چون تکلیفم با خودم مشخص نیس قطعا مشاورا کمک خاصی نتونستن بکنن..
      خوابم نمیبره میترسم از تصمیماتم
      از آینده
      هعی..
      من تهی پیمانه بودم سر کشیدم خویش را
      ویرایش توسط Iamthatmanyou : 20 شهریور 1403 در ساعت 07:21

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Iamthatmanyou نمایش پست ها
      اینا کاملا نظر شخصی بنده است و ممکنه براساس علم ناقصم باشه تروخدا منو ترور نکنید و اگه حرفی هست بیاین با هم مهربون باشیم..
      بینایی سنجی احساس میکنم خیلی محدوده و توانایی گسترش رشته اش وجود نداره
      پرستاری کلی بار بیمارستان روی دوشته و تحلیل رفتن توش احتمالش بالاس
      رادیولوژی مثل یه خط صاف میمونه بدون هیچ خلاقیتی بدون هیچ محیط هیجان انگیزی
      شنوایی سنجی از محیط های کاریش خوشم نمیاد
      کاردرمانی خیلی اسم رشته اش معروف نشده با اینکه رتبه های خوبی میگیره ولی همه جوری تصور میکنن انگار رشته آسونیه و جایگاه اجتماعی نداره..
      مامایی میگن اشباعه طرز فکر راجبش بده
      اتاق عمل خیلی کار محدودی داره دستت باز نیست
      لطفا کمکم کنین
      نشستم بالای فایل انتخاب رشته ام بالا سر چندتا برگه و هی خط میزنم هی خط میزنم هی خط میزنم...
      لطفا اگه اطلاعاتی دارید یا این رشته هارو خوندید کمکم کنین این اخرین روزه انتخاب رشته اس
      پیش خودتون نگید چه بیفکری بوده انداخته روز آخر
      قضاوتم نکنین
      داستان عجیب و خنده داری دارم
      خانوادم سالها منو وادار به فکر فقط راجب رشته پزشکی کردن هیچوقت مستقیم نمیگفتن ولی داغونم کردن سرش واقعا خلاصه بگم گذشت نزدیک سه ساله پشت کنکورم داره میشه ۲۱ سالم
      دیگه آخرسر آب پاکی رو ریختم روی دستشون "ولم کنین"
      داد زدم
      و واقعا یهو ولم کردن
      منی که سالها قلاده دور گردنم بود یهو آزادم کردن
      به جای حس خوب الان داغونم
      ازشون نظر میخوام
      مامان بابا کمکم کنین این رشته چطوره؟
      "هرجور خودت میدونی"
      هم خوشحالم از اینکه آزادم هم ناراحت از اینکه توی تصمیم گیری ناتوانم..
      ای کاش فرصت فکر کردن از قبل تر رو بهم میدادن
      دوتا مشاور گرفتم برای انتخاب رشته ولی چون تکلیفم با خودم مشخص نیس قطعا مشاورا کمک خاصی نتونستن بکنن..
      خوابم نمیبره میترسم از تصمیماتم
      از آینده
      هعی..
      دیدگاه جالبی نسبت به شغل ها دارین ولی هر شغلی معایب و مزایای خودشو داره حالا پزشکی یه جور سختی داره مهندسی یه جور و ...
      اینجوری اگه به زندگی نگاه کنیم که افسردگی میگیریم شما جنبه های مثبت داستان هم نگاه کنید
      همینجوری هم که خودتون گفتین مشاورا نتونستن بهتون کمک کنن اینجا هم کسی نمی دونه زیاد بهتون کمک کنه چون خود شما هستین که باید انتخاب کنید ده سال دیگه برا کسی اهمیت چندانی ندارد که شما چه کاره شدین
      و در کل رشته های پزشکی جذابیت زیادی مثل مهندسی ها و علوم پایه ندارع شما همش باید با مریض و خانوادش سر کله بزنید و خلاقیت زیادی هم نمی تونید ایجاد کنید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام عزیزم مشکلتو خیلی خوب و دقیق گفتی متاسفانه خیلی از خانواده ها نمیدونن که این جور وقتا باید چطور از بچشون حمایت کنن و الان هم همونطور که گفتی خیلی وقت زیادی نداری که بخوای دقیق و زیاد راجع به هر رشته ای اطلاعات بدست بیاری اما به طور موردی شاید بچه ها اینجا بتونن بهت کمک کنن چون مسلما هر کسی که هدفش پزشکی نبوده رو این رشته ها تحقیق کرده مثلا خود من چون به کار بالینی علاقه ندارم یعنی شاید بگم اصلا تواناییش ندارم و دنبال یه کار تمییز بودم که محیطش یکمی هم به مهندسی نزدیک باشه و بعدش هم بتونم تو یه رشته ای مثل مهندسی پزشکی ادامه بدم از این نظرا بینایی سنجی رو مناسب دیدم حتی چارت درسیشو دانلود کردم و دیدم که کمترین دروس تشریح و فیزیولوژی رو داره در عوض درسهایی نزدیک به مهندسی داره در ضمن حتی میشه یه رشته ای که اینتر دیسیپلینری هست مثل نورو ساینس که خیلی جذابه و جای کار داره تو مقاطع بعدی ادامه داد و این کامل با چیزی که میگی منظورم محدودیت رشته هست تناقض داره در ضمن تو ارشد نه فقط بینایی بلکه خیلی از رشته ها الان اونقدر پیشرفت اتفاق افتاده که وقتی وارد دوره ارشد بشی کلی مباحث جذاب هست و اصلا اون افرادی که میان مثل تیربار پشت سرهم و یه جا کلی اطلاعات راجع به همه رشته ها میدن نود درصد حرفاشون درست نیست چون با سرچ تو اینترنت و تکرار نمیشه مطمین شد که حتما این مسایل تو اون رشته صادق باشه و خیلی از این اطلاعات واقعا درست نیست پس خوندن نکات منفی راجع به رشته های مختلف نا امیدت نکنه اگه امسال به قول دوستان صدتو گذاشتی و پزشکی نمیتونی بری فکر نکن دنیا به آخر رسیده و بقیه رشته ها به درد نمیخورن یه راهش هم اینه که چارت درسی رشته های مختلف ببین اینکه کدوم یکی بهت بیشتر احساس مثبت میده و با درساش ارتباط برقرار میکنی و دوره ارشدشون به کدوم رشته ها میشه وارد شد الان تو خیلی از رشته های علوم پایه و مهندسی افرادی که وارد شدن دنبال اونایی هستن که علوم پزشکی خوندن تا با هم مقاله بدن و کار علمی کنن من خودم پایان نامه ارشدم با یه متخصص جراح زیبایی نوشتم باورت میشه مهندسی فوتونیک با متخصص زیبایی . وارد دانشگاه بشی تو دوره ارشد دیدت خیلی بازتر میشه نکته دیگه ای به نظرم نمیرسه امیدوارم کمک کرده باشم
      موفق باشی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      یه نکته بگم
      با این نوع نگاه ، هر رشته ای یه مشکلی داره . مهندس کامپیوتر دائم پشت یه صفحه مانیتوره . مهندس صنایع دایم داخل کارخونه داره سر و کله میزنه . پزشک عمومی باید دائم چرک گلو و معده درد رو دوا کنه . پرستار همش باید آمپول و سرم عوض کنه و ....
      اما ما به همه این آدم ها نیاز داریم . به همشون . اگه ماما نباشه بچه های زیادی تلف میشن . اگه بینایی سنج نباشه هیچکی نمیتونه درست ببینه و ....
      پس به جنبه های مثبت هم فکر کنین و به دلیل اینکه خیلی وقت ندارین در مورد هر رشته فقط اندازه یکی دو صفحه تحقیق کنین و ببینین حال دلتون با کدوم بیشتر میخوره . این نظر منه . شاید براتون مفید باشه .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن