من شنیدم این دو تا رشته شباهت خیلی زیادی به مکانیک دارن درسته؟
به نظرتون ارزشش رو داره آدم بره سراغ این رشته ها اگه تو دانشگاه های تاپ مثل شریف و تهران بتونه بخونه شون؟
یا مثلا بره سراغ علم و صنعت و بهشتی؟
من شنیدم این دو تا رشته شباهت خیلی زیادی به مکانیک دارن درسته؟
به نظرتون ارزشش رو داره آدم بره سراغ این رشته ها اگه تو دانشگاه های تاپ مثل شریف و تهران بتونه بخونه شون؟
یا مثلا بره سراغ علم و صنعت و بهشتی؟
سلام
خب بستگی داره، گرایشای پتروشیمی، پالایش و گاز تفاوت زیادی با مهندسی نفت نداره، میشه گفت برابرن. تو جاهایی مثل پالایشگاهها، پتروشیمیها و شرکتهای ارائه دهنده و سازندهی مواد نفتی و... کار میکنند.
ولی مثلا گرایش صنایع غذایی مهندسی شیمی کارش کاملا جدا از بقیست و توی کارخانهها و آزمایشگاهها کار میکنند. در کل مهندسی شیمی بازار کارش خیلی بهتره (تو ایران) فکر کنم. همین وزارت نفت داره نیروهاش رو اخراج میکنه چون ظرفیت مازاده چه برسه به استخدام کردن
خب ببینین بازار کار و درآمد رشته بستگی به تواناییهای شما هم داره، توی هر رشتهای آیندهای هست به شرطی که بتونید توش ماهر باشید. حالا ممکنه بگید توانایی چیه خب مثلا الان کسایی که رشتهی نفت میخونن تو کانادا یا کشورای اروپایی درآمدشون از یه پزشکم خیلی بیشتره، اینطوری در نظر بگیر. توانایی مدیریت وضعیت، توانایی جذب سرمایهگذار، توانایی جذب پروژه و توان علمی و...
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
سلام
بهشتی م.شیمی و نفت نداره
م.شیمی گسترده اس از حوزه های بیوتکنولوژی و نانو و داروسازی بگیر تا حوزه های نفتی و پتروشیمی درکل رشته ایی هست که پر از فیزیک و ریاضیه و از رشته های سخت مهندسی حساب میشه و از لحاظ واحدهای درسی هم تفاوت زیادی با مکانیک نداره که م.شیمی بیشتر بخش سیالات مکانیک رو جلو میبره و نکنه جالب توجه بخش اپلای این رشته اش گرایش محيط زيست ارشد این رشته خوراک اپلای هست و حتی یکی از بچه های مکانیک تغییر رشته داد به م.شیمی که راحت تر اپلای کنه، درکل رشتهی جالبی هست.
.
من خیلی سر این مهندسی نفت تحقیق کردم . اگه به امید دانشگاه تاپ میخوای بری نفت اصلا نرو . نفت رشته ای نیست که بدون علاقه بتونی ادامه بدی . فوق العاده درساش سخته . ترکیبی دردناک از فیزیک و مکانیک سیالات و زمین شناسی . اگر هم بخوای با نفت کار کنی باید بری وسط دریا یا وسط بیابون های سوزان . از آشناهای ما نفت خوند و حتی توی عسلویه هم کار میکرد ولی با وجود توپ بودن وضع مالیس دیگه نمی کشید . استعفا داد و برگشت شهرستان خودمون رفت تو کارخونه سیمان . از افراد دیگه ای هم تحقیق کردم گفتم نفت خیلی خیلی رشته سختیه و اینکه رشته ای نیست که محیط کاری متنوعی داشته باشه ( و این برخلاف مهندسی شیمی هست که دامنه کارش خیلی وسیع تر هست ) . پس اگه می خوای بیای نفت یا تا آخر تو نفت می مونی یا کلا میکشی کنار .
برای خوندن نفت جدا از بحث فنی توصیه میکنم حتما قبلش از داشتن پارتی مناسب اطمینان حاصل کنید
هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)