ویرایش توسط Amir2004 : 14 شهریور 1403 در ساعت 20:53
سالی ۴۵ تومن برای تهران. سالی ۴۰ تومن برای شهرهای دیگه. تقریبا میشه ماهی ۴ تومن و به نظرم صرف داره.
مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
ویرایش توسط Amir2004 : 14 شهریور 1403 در ساعت 21:45
اگر خودتون توی شهر بزرگید، آزاد شهر خودتون. اگر سطح امکانات شهر خودتون با شهر دور مشابهه، باز هم آزاد شهر خودتون. اگر امکانات شهر دور بهتره یا هیچ جوره توی شهر خودتون قبول نمیشید، روزانهی شهر دور.
هزینه زندگی و خوراک و رفتوآمد و خوابگاه و... به شهرهای دور، معمولا خیلی بیشتر از مجموع زندگی عادی بعلاوهی شهریه دانشگاهه توی شهر خودتون. جدا از اینکه ممکنه با بچههای خوابگاه به مشکل بخورید یا بخواین سال دیگه هم کنکور بدید برای بهبود رتبه که قبولی روزانه این مضرات رو هم داره.
پرستاری آزاد تهران ۲ ترم باهم میشه ۴۵ تومن. شهریهی پردیس دولتی پارسال بین ۱۶-۱۸ بوده که امسال تقریبا نزدیک همین شهریهی آزاد میشه.
مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
https://t.me/moshavere_pourmazaheri
Fair enough. I will prove my worth to him in this battle!
سلام
من خودم دانشجوی پزشکی ورودی 1402 دانشگاه آزادم
برای ورودی 1402 پزشکی و دندان همه واحد ها شهریه ورودی 1402 : 32 33 تومن اینا بود (25 تومن شهریه ثابت و مابقی متغییر) در واقع همین عدد شهریه ثابت مهمه که برای یک ورودی چقدر تعیین بشه که برای ما 25 تومن بود.
آزاد خودگردانم برای ورودی 1402 شهریه ثابتش 35 بود با متغییر در ترم های اول میشه حدود 42 43
ضمنا از پارسال واحد های مختلف دانشگاه آزاد (مثلا تهران، تبریز و اردبیل) همگی شهریه هاشون در یک حد بود و یکسان شدن.
ضمنا اونجور که بوش میاد امسال شهریه های رشته های پزشکی و دندان و دارو دانشگاه آزاد و شهریه پرداز دانشگاه های علوم پزشکی افزایش شدیدی خواهد داشت. (احتمالا خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو میکنین بیشتر خواهد شد)
چون سیاست وزارت بهداشت اینجوری شده روزانه ها رو دیگه مدرک نده بهشون تا یک یا دوبرابر زمان تحصیلشون در ایران بمونن و امکان خرید مدرک رو از دو ماه پیش لغو کرد و این خیلی بد شد برای مدرک روزانه.
بخش بزرگی از ظرفیت پزشکی هم به اسم تعهدی برای مناطق محروم درنظر گرفته تا اونجوری کمبود پزشکش رو جبران کنه.
حالا میخواد بگه هرکی میخواد جزء روزانه و تعهدی نباشه و مدرکش بعد فراغت از تحصیل آزاد باشه و امکان مهاجرتم داشته باشه بره پولی(آزاد یا شهریه پردازها) اما شهریه اشم سرسام آور.
بنابراین به نظر من مثل قبل نیس روزانه از هر نظر خوب باشه الان هر کدوم مزیت و معایبی دارند که باید فرد نسبت به شرایط خود انتخاب کنه.
ویرایش توسط saeed_dal : 15 شهریور 1403 در ساعت 00:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)