خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

شهریه های علوم پزشکی

سلام
      هزینه های دانشگاه آزاد امسال خیلی افزایش داشته برای رشته پرستاری ۴۵ میلیون تومان شده
      کسی دانشجو آزاد نیست ترمی چقدر پرداخت میکنه؟؟
      داخل دفترچه برای پرستاری ۴۵ میلیون تومان قید شده نمی دونم ترمی ۴۵ تومن گفته یا سالی ۴۵ تومن؟؟
      img_20240904_195146.jpg
      ویرایش توسط Amir2004 : 14 شهریور 1403 در ساعت 20:53

2. Top | #2
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سالی ۴۵ تومن برای تهران. سالی ۴۰ تومن برای شهرهای دیگه. تقریبا میشه ماهی ۴ تومن و به نظرم صرف داره.
      مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      سالی ۴۵ تومن برای تهران. سالی ۴۰ تومن برای شهرهای دیگه. تقریبا میشه ماهی ۴ تومن و به نظرم صرف داره.
      سلام آقای مظاهری خیلی ممنون که جواب دادین
      من رتبه ام یه جورایی لب مرزه بنظرتون پرستاری شهر دور دولتی برم بهتره یا آزاد شهر خودمون بعد یعنی دو ترم میشه ۴۵ تومن درسته؟؟
      شهریه پرداز دولتی ارزون تره یا این آزاد منظورم پردیس نیست
      ویرایش توسط Amir2004 : 14 شهریور 1403 در ساعت 21:45

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شهریه پزشکی آزاد چنده؟
      Fair enough. I will prove my worth to him in this battle!

5. Top | #5
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir2004 نمایش پست ها
      سلام آقای مظاهری خیلی ممنون که جواب دادین
      من رتبه ام یه جورایی لب مرزه بنظرتون پرستاری شهر دور دولتی برم بهتره یا آزاد شهر خودمون بعد یعنی دو ترم میشه ۴۵ تومن درسته؟؟
      شهریه پرداز دولتی ارزون تره یا این آزاد منظورم پردیس نیست
      اگر خودتون توی شهر بزرگید، آزاد شهر خودتون. اگر سطح امکانات شهر خودتون با شهر دور مشابهه، باز هم آزاد شهر خودتون. اگر امکانات شهر دور بهتره یا هیچ جوره توی شهر خودتون قبول نمیشید، روزانه‌ی شهر دور.
      هزینه زندگی و خوراک و رفت‌وآمد و خوابگاه و... به شهرهای دور، معمولا خیلی بیشتر از مجموع زندگی عادی بعلاوه‌ی شهریه دانشگاهه توی شهر خودتون. جدا از اینکه ممکنه با بچه‌های خوابگاه به مشکل بخورید یا بخواین سال دیگه هم کنکور بدید برای بهبود رتبه که قبولی روزانه این مضرات رو هم داره.

پرستاری آزاد تهران ۲ ترم باهم میشه ۴۵ تومن. شهریه‌ی پردیس دولتی پارسال بین ۱۶-۱۸ بوده که امسال تقریبا نزدیک همین شهریه‌ی آزاد میشه.

6. Top | #6
      کاربر فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها
      شهریه پزشکی آزاد چنده؟
      پزشکی آزاد ترمی ۴۰-۴۵ تومن. سالی حدود ۸۰-۹۰.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      پزشکی آزاد ترمی ۴۰-۴۵ تومن. سالی حدود ۸۰-۹۰.
      ای بابا چرا من فکر می کردم ترمی 20 تومنه؟
      امسال گرون شده یعنی؟
      آزاد خودگردان چند شده خبر دارین؟
      Fair enough. I will prove my worth to him in this battle!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Euphobia_ نمایش پست ها
      ای بابا چرا من فکر می کردم ترمی 20 تومنه؟
      امسال گرون شده یعنی؟
      آزاد خودگردان چند شده خبر دارین؟
      سلام
      من خودم دانشجوی پزشکی ورودی 1402 دانشگاه آزادم
      برای ورودی 1402 پزشکی و دندان همه واحد ها شهریه ورودی 1402 : 32 33 تومن اینا بود (25 تومن شهریه ثابت و مابقی متغییر) در واقع همین عدد شهریه ثابت مهمه که برای یک ورودی چقدر تعیین بشه که برای ما 25 تومن بود.
      آزاد خودگردانم برای ورودی 1402 شهریه ثابتش 35 بود با متغییر در ترم های اول میشه حدود 42 43
      ضمنا از پارسال واحد های مختلف دانشگاه آزاد (مثلا تهران، تبریز و اردبیل) همگی شهریه هاشون در یک حد بود و یکسان شدن.

ضمنا اونجور که بوش میاد امسال شهریه های رشته های پزشکی و دندان و دارو دانشگاه آزاد و شهریه پرداز دانشگاه های علوم پزشکی افزایش شدیدی خواهد داشت. (احتمالا خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو میکنین بیشتر خواهد شد)

چون سیاست وزارت بهداشت اینجوری شده روزانه ها رو دیگه مدرک نده بهشون تا یک یا دوبرابر زمان تحصیلشون در ایران بمونن و امکان خرید مدرک رو از دو ماه پیش لغو کرد و این خیلی بد شد برای مدرک روزانه.
      بخش بزرگی از ظرفیت پزشکی هم به اسم تعهدی برای مناطق محروم درنظر گرفته تا اونجوری کمبود پزشکش رو جبران کنه.
      حالا میخواد بگه هرکی میخواد جزء روزانه و تعهدی نباشه و مدرکش بعد فراغت از تحصیل آزاد باشه و امکان مهاجرتم داشته باشه بره پولی(آزاد یا شهریه پردازها) اما شهریه اشم سرسام آور.
      بنابراین به نظر من مثل قبل نیس روزانه از هر نظر خوب باشه الان هر کدوم مزیت و معایبی دارند که باید فرد نسبت به شرایط خود انتخاب کنه.
      ویرایش توسط saeed_dal : 15 شهریور 1403 در ساعت 00:15

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن