خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

Question لزوم آزمون آزمایشی (برم یا نرم ؟*)

سلام

من الان دوم تجربی هستم درسم هم بد نیست میخوام رتبه 3 رقمی بشم !

طبق برنامه ی ذهنی خودم میخواستم از سال چهارم وارد برنامه قلم چی بشم ولی امسال که رفتم مدرسه دیدم هرچی بچه درسخون داریم از همین الان رفتن کانون !

من احساس کردم که از این افراد خیلی عقبم چون ابنا هم از برنامه ی خوب کانون استفاده میکنن و هم در کنار تشریح تست هم کار میکنن و یه معیاری از خودشون بدست میارن !

حالا خیلی دلم میخواد از الان وارد برنامه کانون بشم

میخوام بپرسم بنظر شما کار درستی انجام میدم یا اینکه بزارم از سال سوم برم ؟؟؟
      ویرایش توسط محمدرضا 95 : 29 آذر 1392 در ساعت 00:14

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دیشب که اینو نوشتم کسی نبود جواب بدهـــــــــ ..... !!!!؟؟؟؟!!!!!!

3. Top | #3

نمایش مشخصات
      بستگی به خودتون داره (سطح علمیتون و وضع مالیتون)
      مثلا من خودم سال سوم رفتم گزینه دو اما دریغ از یه خلده تلاش
      الان میگم کاش تلاش میکردم یا نمیرفتم و پولهام به باد نمیرفت
      تنها کسی که میتونه بگه خوبه یا نه خودتون هستین
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمدرضا 95 نمایش پست ها
      سلام

من الان دوم تجربی هستم درسم هم بد نیست میخوام رتبه 3 رقمی بشم !

طبق برنامه ی ذهنی خودم میخواستم از سال چهارم وارد برنامه قلم چی بشم ولی امسال که رفتم مدرسه دیدم هرچی بچه درسخون داریم از همین الان رفتن کانون !

من احساس کردم که از این افراد خیلی عقبم چون ابنا هم از برنامه ی خوب کانون استفاده میکنن و هم در کنار تشریح تست هم کار میکنن و یه معیاری از خودشون بدست میارن !

حالا خیلی دلم میخواد از الان وارد برنامه کانون بشم

میخوام بپرسم بنظر شما کار درستی انجام میدم یا اینکه بزارم از سال سوم برم ؟؟؟

کلا هدف از آزمون دادن شبیه سازی وضعیت کنکور و خوندن حجم کتاب ها همزمان با یه برنامه منسجمه حالا این آزمون میخواد قلمچی باشه یا مرآت و گزینه 2 و گاج و...

معمولا افرادی که رتبه های خوب قلمچی رو میارن حداقل 2 سال عضو اون موسسه بودن ___ ولی این برا همه صادق نیست مثلا رتبه 1 تجربی سال 91 ((فرزانه رحمانی))اگه اشتباه نکنم فقط 2 تا آزمون قلچی داد و جای دیگه آزمون میداد خیلیا ی دیگه هم اینجور بودن
      ،
      کلا بچه ها ،سال چهارم رو به خاطر برنامه های منسجم قلمچی و دوهفته ای بودن و باکس های مروری متعدد و جامعه آماری بالا قلمچی رو انتخاب میکنن و برا سال دوم و سوم هم به ترتیب بین موسسات پراکنده میشن

اینکه شما تو آزمون های آزمایشی شرکت کنید یا نه کاملا سلیقه ای و این دلیل نمیشه که چون بچه زرنگای کلاستون رفتن شما هم بری___ولی خوب جون این موسسات معمولا یه سری برنامه منظم دارن و بچه هایی هم که مشاور خصوصی ندارن ترجیح میدن تو این موسسات اسم بنویسن و با برنامه اونا پیش برن و درساشون رو با برنامه اینا هماهنگ کنن ....در هر حال اگه نیاز میبینی بری برو ولی بدون همه چی به زحمت خودت بستگی داره !!!

فعلن ...!!!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من خودم دلم میخواد برم ! چون تا حالا تا دلتون بخواد برنامه ریختم ولی اصلا بهشون عمل نکردم ! الان احساس میکنم با داشتن یه برنامه مثل کانون میتونم خودم رو ملزم به اجرای برنامه کنم ! همینطور مزیت دیگه این کار اینه که در کنار تشریح تست هم کار میکنم ولو اینکه معدل رو هم کمی بیاره پایین ! مهمترش هم اینه که میفهمم کجای کارم و چقدر دیگه باید تلاش کرد .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن