X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نمیدونم چیکار کنم

سلام میخواستم یچیزیو با شما در میون بزارم و اگه بتونید به من کمک کنید خیلی ممنون میشم
      من امتحانای سال ۱۰ و ۱۱ امم نهایی نبود اصلا برام مهم نبود که چی بشه و چی نمیشه و معدلمم رو ۱۲ قفل بود و سر جلسه امتحان فقط برا نمره قبولی میرفتم بعد که کارنامه هارو میدادن کلا خانوادم از دستم ناراحت میشد و معلامم که کلی تلاش میکردن و مطالب درسی و خیلی خوب به ما آموزش میدادن، با گرفتن همچین نمره ایی انگار داشتم بهشون فحش میدادم و از تابستون سال کنکورم به طور جدی تصمیم گرفتم فقط درس بخونم و خوندم و نتیجه هم گرفتم هم خانوادم خوشحال شدن هم معلمام و همه چی خیلی خوب داشت پیش میرفت و الانم همینطوره ولی الان که میبینم تنها هدفم از درس خوندن خوشحال کردن خانوادم بود ولی الان کلا گیج شدم از درس خوندن خوشم میاد فقط نمیدونم بعدش چیکار کنم دیگه اصلا به چه رشته ایی علاقه دارم و چی بزنم و ... نمیدونم چیکار کنم دیگه

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      خب متاسفانه اینجا ایرانه و اینجوریه، برای اکثر افراد جامعه علاقه اهمیت نداره بلکه آینده شغلیه که مهمه. واسه همینه که ملت مثل مور و ملخ میان میریزن تجربی و یکی نیس بگه شاید هوا فضا و حقوق و اینا دوس داشته باشن و... فقط واسه پزکشیا و پیراها میان.
      در کل ببین وضع الانت چطوره، اگه مشکل مالی نداری برو دنبال علاقت، ولی درست انتخاب کن که در آینده بیکار نمونی. فقط چون مثلا پزشکی و دندون و دارو و پیراپرشکی و... براشون کار هست بچه ها هجوم میارن به این رشته ها!
      اگهپبازم نتونستی علاقتو پیدا کنی باید بری پیش مشاور، بعد چندتا تست که ازت می‌گیرن بهت میگن چه شغلی مناسبته و اینا. اما خب اکثرا اینجور افراد کلاهبردارن و فقط دنبال پولن :\ ولی خب اگه نتونی علاقت رو پیدا کنی یه آدم دیگه چطور قراره علاقت رو پیدا کنه؟ یه یادی از دبیرستان بکن ببین اصن به چی علاقه داشتی؟ از چیا خوشت می اومد و...
      موفق باشی
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن