سلام...امسال تابستون میخوام ریاضی و علوم نهم رو بخونم(نه همش...در حد نیمسال اول هم خوبه).پارسال شدیدا تنبلی کردم..کلا بیشتر از ۲ درس علوم و ۴ فصل ریاضی نخوندم که تماما به ضررم تموم شد..امسال نمیزارم دوباره این اتفاق برام بیفته.
عزمم رو جزم کردم و نمیزارم علاقم به موسیقی گوش دادن و فیلم و سریال دیدن منو متوقف کنه..چون هنوز شب های امتحان یادم نرفته که گریه میکرم...از استرس..از اینکه وای فلان درسو نخوندم و وای نمونه سوال حل نکردمو فقط لعنت میفرستادم بر خودم که چرا وقتی تو روز اونهمه وقت داشتم..تنبلی کردم..چرا اینقد تنبل بودم من؟چرا واقعا؟چه مرگم بود که حتی برای ادبیات که ۴ روز وقت داشتیم و قبلنم خونده بودمش...باز همه چی تلنبار شد واسه شبش...هر دفعه که اینجوری استرس میگرفتم ..مامانم یا بابام میگفتن مگه در طول سال نخوندی؟؟؟خونده بودم...کل سال داشتم میخوندم..دروغ چرا..از مدرسه که بر میگشتم همش درس درس درس...همش بنویس همش بخون ..ولی هیچ کدوم از اون درس خوندن ها فایده ای نداشت..هیچ کدومش شب امتحان خیالمو راحت نکرد...
سر همه ی امتحانا..به جز املا که ناموسا چیزی نداشت و انشا هم که هیچ و انگلیسی که کل سال ۲۰ بودم...برا همشون همین داستان بود.حتی ریاضی که توش ادعام میشد..