بچه ها اون آثار بلندمدت مشروبات بود
دو مورد. سیروز کبدی رو نوشتم سرطان رو یادم رفته بود. بعد تو بیشتر بدانید بود اختلال در حافظه اونو نوشتم، نمرش حساب می کنن به نظرتون یا باید متن کتاب می بود![]()
بچه ها اون آثار بلندمدت مشروبات بود
دو مورد. سیروز کبدی رو نوشتم سرطان رو یادم رفته بود. بعد تو بیشتر بدانید بود اختلال در حافظه اونو نوشتم، نمرش حساب می کنن به نظرتون یا باید متن کتاب می بود![]()
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
جا ماندم
دیر رسیدم حوزهرام ندادن
بدتر از اون سوالارو دیدم
اسون بود
و بد تر از اون من ۱۴ تا درس رو تو یه روز تموم کردم کاری که توی دو سال قبلی نکردم
دارم فشار میخورم
اما
به کتفم
بریم زبون بخونیم
know the difference between being patient
⭐🌱and wasting your time
توی یه گروه دیدم طرف میگفت حوزهشون تا ساعت 9 بچهها رو راه میداده... و منی که یه زمان فکر میکردم تاثیر سوابق خوبه، لازم نیست 3 سال دینیِ گوهو بخونم... اشتباه میکردم :/ کاش همون عمومی ها بود. من کنکورِ با عمومی هم دادم، یادم نمیاد هیچ شبی ساعت 1 قهوه خورده باشم تا صبح درس بخونم... این تاثیر سوابق که پارهمون کرد... :/ اینم از عدالتش...
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
خوش به حال اونا برای ما راس ساعت 7 در رو میبندن و اجازه ورود کسیو نمیدن یه بار اینکارو کردن ما هممون خیلی ترسیدیم به زور راهمون دادن دیگه هیچکس جرعت نداره دیر بیاد
know the difference between being patient
⭐🌱and wasting your time
با من برقص
رو خاک و خون
🩶✨️🕊
? Happy or sad
✟✟✟مشکل از آن جایی شروع شد که هرکس خدایی داشت و او را طرف خود میدانست././!/
درکشورمن ارزش انسان به نقاب است....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)