X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دفتر برنامه ریزی

سلام دوستان.
      با توجه به اینکه تو قسمت نوشتن درسها 3 قسمت وجود داره من تو هر قسمت 2 تا درس رو مینویسم.اما نمیتونم تا آخر شب همشو بخونم.
      معمولا شما ها چند تا درس مینویسید؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      شما قبل از هر بازه زمانی که میخوای بخونی ، باید بنویسی .
      مثلا
      من میخوام ، صبح تا ظهر ریاضی ، ادبیات و زیست و بعد از ظهر تا شام ، دینی ، شیمی و ادبیات بخونم. و بعد از شام میخوام زمین بخونم.
      خوب.
      صبح میشه ، میام فقط توی بازه ی صبح تا ظهر رو مینویسم.
      و اون بازه که تموم شد باز بعد از ناهار تا شام رو مینویسم

و درضمن
      برعکس خیلی ها که منو مسخره میکنن که چرا تمام ساعت روزت رو مینویسی ، مثلا مینویسی چند ساعت نت میای و اینا ، و چرا تمام جدول رو کامل پر میکنی ، به نظرم شاید یکم وقت بگیره ، ولی توی دراز مدت باعث نظم میشه.
      مخصوصا من که نظم توی کارم نیست
      و خیلی میتونه موثر باشه
      و اون بازه که تموم شد. باز بعد از شام رو مینویسم

این قسمت ها رو توی اول کتاب برنامه ریزی میتونین بخونین. خیلی خوب توضیح داده.

درضمن ، اینکه چند درس رو بذارید ، بستگی به خودتون داره. من اوایل بازه های 1 و نیم ساعتی داشتم که بعد از هر 1 و نیم ساعت ، میرفتم سراغ یک درس دیگه. حالا همون بازه ها رو دارم ولی بجای اینکه برم سراغ یک درس دیگه ، حدود 3 ساعت روی هر درس هستم. و به نظر خودم خیلی بیشتر موثر بوده
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مهم نیس تو دفتر چند درس بنویسید. مهم اینه چقدر بخونید.
      اونم ن هساعت مطالعه و تعداد درس!
      مهم کیفیته!
      تالار کاملا تخصصی شیمی (المپیاد و کنکور)
      http://iroch.ir

iroch.ir/forum

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب من الان که نمیتونم همه ی درسهایی که نوشتم رو بخونم 4 بنویسم بسه یا کمه؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khorsand نمایش پست ها
      شما قبل از هر بازه زمانی که میخوای بخونی ، باید بنویسی .
      مثلا
      من میخوام ، صبح تا ظهر ریاضی ، ادبیات و زیست و بعد از ظهر تا شام ، دینی ، شیمی و ادبیات بخونم. و بعد از شام میخوام زمین بخونم.
      خوب.
      صبح میشه ، میام فقط توی بازه ی صبح تا ظهر رو مینویسم.
      و اون بازه که تموم شد باز بعد از ناهار تا شام رو مینویسم

و درضمن
      برعکس خیلی ها که منو مسخره میکنن که چرا تمام ساعت روزت رو مینویسی ، مثلا مینویسی چند ساعت نت میای و اینا ، و چرا تمام جدول رو کامل پر میکنی ، به نظرم شاید یکم وقت بگیره ، ولی توی دراز مدت باعث نظم میشه.
      مخصوصا من که نظم توی کارم نیست
      و خیلی میتونه موثر باشه
      و اون بازه که تموم شد. باز بعد از شام رو مینویسم

این قسمت ها رو توی اول کتاب برنامه ریزی میتونین بخونین. خیلی خوب توضیح داده.

درضمن ، اینکه چند درس رو بذارید ، بستگی به خودتون داره. من اوایل بازه های 1 و نیم ساعتی داشتم که بعد از هر 1 و نیم ساعت ، میرفتم سراغ یک درس دیگه. حالا همون بازه ها رو دارم ولی بجای اینکه برم سراغ یک درس دیگه ، حدود 3 ساعت روی هر درس هستم. و به نظر خودم خیلی بیشتر موثر بوده
      شما باید بین هر 50 دقیقه 10 مین استراحت کنید!
      حالا جدیدا مشاوارا که اکثرا هم تحصیلات روانشناسی ندارن میگن هر 1.5 ساعت 20 تا 30 مین استراحت کنید!
      شما اگر 3 ساعت میخواید در رزو مثلا زیست بخونید باید حتما بینش برا خودتون استراحت بذارید!
      تالار کاملا تخصصی شیمی (المپیاد و کنکور)
      http://iroch.ir

iroch.ir/forum

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadi نمایش پست ها
      شما باید بین هر 50 دقیقه 10 مین استراحت کنید!
      حالا جدیدا مشاوارا که اکثرا هم تحصیلات روانشناسی ندارن میگن هر 1.5 ساعت 20 تا 30 مین استراحت کنید!
      شما اگر 3 ساعت میخواید در رزو مثلا زیست بخونید باید حتما بینش برا خودتون استراحت بذارید!
      آره دوست عزیز . هر 45 دقیقه که کلا خودم بلند میشم ی استراحت 5 دقیقه ای میکنم. ولی اون هر ا و نیم ساعت ، یه استر ، واسه حالت کلی هس

واسه این هادی سوسول 2 هم به نظرم اگه 4 تا درس توی روزه که کمه. اگه 4 تا درس توی بازه زمانی هست که زیاده
      البته اگه مثه من بچه مدرسه ای هستی ، باید با توجه به مدرسه هم پیش بری. بعنی یک بازه هم برای مرور درس های فردا و روز بذاری....
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن