سلاااااامممم
بعد مدتها اومدم یه تاپیک بذارم خیلی دلم واسه انجمن تنگ شدهبود من با اینجا کلی خاطره دارم
دوستای عزیز کنکوری خدا قوت دمتون گرم که تا اینجا اومدین هرچقدر خوندین و تو هرنقطهای که ایستادین جا نزنین
یادمه سال پیش این موقع چقدر استرس داشتم سردرگم بودم نمیدونستم قراره آیندهم چی بشه، الان چی الان استرس ندارم؟ معلومه که دارم هفته پیش خیلی هفته سختی بود برام ۴تا امتحان دادم که نزدیک ۵۰۰ صفحه جزوه و کتاب براش خوندم الانم تو فرجه امتحاناتم و استرس کلی درس نخونده دارم اما جنس این استرس یا استرس پارسال فرق داره الان تکلیفم با خودم روشنه دیگه رفتم تو رشتهای که عاشقشم و این باعث میشه استرسشم برام شیرین باشه
عزیزای دلم قرار نیست زندگی هیچوقت آسون باشه کنکورو که رد کنین تازه کلی دغدغه و سختیای دیگه سد راهتون میشه اما اینو از من بشنوین نذارین حسرت چیزی تو دلتون بمونه تو این یه ماهوخوردهای باقی مونده صد خودتونو بذارین جا نزنین کم نیارین مطمئن باشین تلاشای این ماهتون به شدت روی نتیجهای که میگیرین مؤثره
میدونم خستهاین میدونم ممکنه خیلیا تلاشاتونو ندیده باشن میدونم این مسیر چقدر سخته ولی ارزششو داره و بدونین تهش قشنگه....
امیدوارم لحظه دیدن صفحه اعلام نتایج از شدت خوشحالی گریه کنین تجربهی این حس خیلی عجیبه ایشالا قسمت همتون بشه
با عشق و احترام زیاد برای همتون آرزوی بهترینا رو دارم بازم بابت ارادهتون و رسیدنتون به این نقطه تبریک میگم
بدونین یکی هست که همهی تلاشاتونو دیده و قطعا جوابشو به زیباترین شکل بهتون میده شک نکنید♡

LinkBack URL
About LinkBacks