X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: تراز عربی

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

تراز عربی

سلام بچها چطورین . اقا من واسه امتحان نهایی عربی هر مریضی که فکرشو کنید گرفتم و سر جلسه با اینکه بلد بودم سر بی دقتی های احمقانه کلی نمره خراب کردم ....چیزی که حساب کردم تقریبا مییشم 13...میخوام بدونم درصورتی که بقیه رو بالای 17 بدم چه تاپیری میزاره؟ ضریبشم بالا نیست ولی توی تخمین های گوگل حدودا صد ها ترازمو پایین بالا میکنه 13 با 14

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ayiin نمایش پست ها
      سلام بچها چطورین . اقا من واسه امتحان نهایی عربی هر مریضی که فکرشو کنید گرفتم و سر جلسه با اینکه بلد بودم سر بی دقتی های احمقانه کلی نمره خراب کردم ....چیزی که حساب کردم تقریبا مییشم 13...میخوام بدونم درصورتی که بقیه رو بالای 17 بدم چه تاپیری میزاره؟ ضریبشم بالا نیست ولی توی تخمین های گوگل حدودا صد ها ترازمو پایین بالا میکنه 13 با 14
      منم خراب کردم دقیقا سر بی دقتی های خیلی ساده...
      بنظرم بگم چیکار کن؟ ولش کن.
      تراز چقدر میده چقدر نمیده رو ول کن.
      بندازش دور. صفر هم شدی بندازش دور.
      با حال بد بقیه رو هم خراب میکنی.
      تو اگر عربی 20 میشدی، بعدش چیکار میخواستی بکنی؟ مگه سعی نمیکردی شیمی و بقیه رو هم 20 شی؟ خب الان بازم همون مسیرو ادامه بده. انگار نه انگار که اتفاقی افتاده.
      گذشتن از این چیزا ظرفیت میخواد واقعا. آدمو هی میکشه عقب هی حس بد میده. باید فقط بگی چرا خراب شد عربی؟ سرِ چی بی دقتی کردم؟ (مثلا من یه استرس مزخرف گرفتم هی فکر میکردم زمانم الانه که تموم بشه و ساعت هم نداشتم، عجول شده بودم دقتم خیلی کم شده بود...) بعد که اشتباهاتتو شناسایی کردی سریع ازش رَد شی. خودمم این ظرفیتو ندارم هنوز ولی راهش همینه... وگرنه گیر میکنی تو گذشته آیندت هم خراب میشه.

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم‌خراب کردم با اینکه خیلی خونده بودم وقت کم اوردم
      دیروز انقدر حالم بد بود
      مشاورم گفت عربی هفتمین تراز داره کلا هر نمره ۰.۰۷ از معدلت کم‌میکنه بیخیال بشو و بچسب ب بقیه درس هات
      فقط دلم‌میسوزه چقدر خونده بودم نمیدونم سر امتحان چم شد
      یک علتش این بود ورقه ها رو تک تک میدادند من سوالات دیدم پنیک کردم اگر همه ورقه ها داده بودند میرفتم سوال قواعد که فول بودم ترسم‌میریخت نتونستم وقتم رو مدیریت کنم

در هر حال گذشته دیگه فقط خوشحالم دیگه عربی نمیخواد بخونم انشالله بقیه رو عالی میدیم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط he.mo نمایش پست ها
      دیروز انقدر حالم بد بود
      مشاورم گفت عربی هفتمین تراز داره کلا هر نمره ۰.۰۷ از معدلت کم‌میکنه بیخیال بشو و بچسب ب بقیه درس هات
      یک علتش این بود ورقه ها رو تک تک میدادند من سوالات دیدم پنیک کردم اگر همه ورقه ها داده بودند میرفتم سوال قواعد که فول بودم ترسم‌میریخت نتونستم وقتم رو مدیریت کنم

در هر حال گذشته دیگه فقط خوشحالم دیگه عربی نمیخواد بخونم انشالله بقیه رو عالی میدیم
      دقیقا منم میخواستم ترجمهروبزارم اخر که تک تک دادن برگه ها رو وگندزدم..

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط he.mo نمایش پست ها
      دیروز انقدر حالم بد بود

منم انقدر حوزه بهم ریخته بود و من سر و کلم بخاطر حساسیت و سرماخوردگی گرفته بود کهههه خلاصه از دست دادیم .... فقط میخواستم یه ذره خیالم راحت ترر شه ...ایشالا بعدی هارو بترکونیم جدی جدی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bzmind نمایش پست ها
      منم خراب کردم دقیقا سر بی دقتی های خیلی ساده...
      بنظرم بگم چیکار کن؟ ولش کن.
      تراز چقدر میده چقدر نمیده رو ول کن.
      بندازش دور. صفر هم شدی بندازش دور.
      با حال بد بقیه رو هم خراب میکنی.
      تو اگر عربی 20 میشدی، بعدش چیکار میخواستی بکنی؟ مگه سعی نمیکردی شیمی و بقیه رو هم 20 شی؟ خب الان بازم همون مسیرو ادامه بده. انگار نه انگار که اتفاقی افتاده.
      گذشتن از این چیزا ظرفیت میخواد واقعا. آدمو هی میکشه عقب هی حس بد میده. باید فقط بگی چرا خراب شد عربی؟ سرِ چی بی دقتی کردم؟ (مثلا من یه استرس مزخرف گرفتم هی فکر میکردم زمانم الانه که تموم بشه و ساعت هم نداشتم، عجول شده بودم دقتم خیلی کم شده بود...) بعد که اشتباهاتتو شناسایی کردی سریع ازش رَد شی. خودمم این ظرفیتو ندارم هنوز ولی راهش همینه... وگرنه گیر میکنی تو گذشته آیندت هم خراب میشه.
      دقیقا حرفاتون درسته منم میدونستم خوب ندادم ولی اشتباه کردم تصحیح کردم و روانم بهم ریخت...ماهم ساعت اجازه ندادن ببریم یهو گفتن ده دقیقه مونده فقط ...هعی ایشالا بعدی هارو راضی باشیم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن