نوشته اصلی توسط
Fateme18.
سلام
من سال های دهم و یازدهم و دوازدهم تو دوران مدرسه یعنی نمیخوندم ( دهم فقط نیم سال اول و یازدهم هم کاملا سفید و دوازدهم در حد شب امتحان ) معدل کل من ۱۷ و معدل نهایی دوازدهمم سال ۴۰۱ هست ۱۵
کنکور ۴۰۱ و ۴۰۲ هر دو حدود ۴۰ هزار منطقه یک شدم ، هر سال هم آزمون ثبت نام کردم و سال اول از روی اعتماد به نفس به سوالات زیادی جواب دادم اما سال ۴۰۲ فکر نمیکنم در کل بیشتر از ۱۰ سوال هم جواب داده باشم ( ترمیم هم نرفتم )
امسال از تابستون دوباره همه رو درگیر کردم ، از تیر با مشاور جلو رفتم و تابستون فقط تونستم زیست و شیمی دهم رو بخونم ، از مهر آزمون ثبت نام کردم اما اخرین ازمونم ۴۰۰۰ شد ترازم و خیلی بد ، از دی ماه مشاورم رو هم دیگه تمدید نکردم چون ایشون هم انگار خیلی از من ناامید بودن و ...
همه میگن بسه دیگه ، تو نمیخونی الکی مارو هم درگیر داری هرسال ، اما نمیدونم واقعا ، حالم اصلا خوب نیست ( همه منتظر ی نتیجه ی خوب از من هستن اما من خودم باز گند زدم به فرصتم ، خانوادم حتی به اینکه من بهداشت آزاد هم قبول بشم راضی ان با وضعیت درس خوندنم )و از طرفی خانوادم هم حق دارن اما خب حسرت هم خیلی بده ، میگن برو آزاد رشته های بدون کنکور مثل روانشناسی و ... و دیگه حق پشت کنکور موندن نداری
به نظرتون چیکار کنم ؟ امسال این مدت باقی مونده چیکار کنم که رتبه ی بهتری بیارم ؟ بمونم باز ؟
بچه اول هم هستم ، هیچ راهی هم جز درس خوندن ندارم ( یعنی هر چیزی که من میگم یا میخوام همه چی گره میخوره به کنکور )