X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات

معرفی یک منبع بسیار خوب برای درس زمین شناسی

سلام دوستان

با توجه به جدا نشدن کنکور آزاد از سراسری و تاثیر زیاد درس زمین شناسی بر نمره و رتبه کل و اینکه انتخاب رشته دانشگاه آزاد بر اساس نمره کل آزمون سراسری صورت میگیره واجبه که درس زمین شناسی رو که اغلب دوستان به خاطر ضریب صفرش برای رشته های پزشکی و دندان پزشکی کنار گذاشتنش وارد بازی کنیم ...

به همین دلیل و به خاطر حجم بالای دو کتاب زمین شناسی سوم و پیش , نیاز به یک کتاب کمک آموزشی جامع با حجم معقول شدیدا احساس میشه ...

من کتاب زمین شناسی جامع کنکور تالیف دکتر روزبه اسحاقیان از انتشارات مهروماه رو شدیدا توصیه میکنم که شامل خلاصه درس , نکات مهم و کلیه تست های سراسری , آزاد و سنجش مربوط به هر درس هست که حجمی مناسب داره و قیمتش هم چندان بالا نیست ( ۱۵۰۰۰ تومن )

برای مشاهده بخش هایی از کتاب میتوانید از لینک زیر استفاده کنید :

زمین شناسی جامع کنکور انتشارات مهروماه

پ.ن : صد البته کتاب همایش زمین شناسی نشر دریافت رو هم برای دوستانی که به دنبال زدن درصد بالا در زمین شناسی برای رشته داروسازی هستند توصیه میکنم منتها چاپ جدید این کتاب هنوز منتشر نشده و احتمالا اولیا بهمن ماه وارد بازار میشه ...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      ازادوسراسری جداشدن
      بهترین منبع خیلی سبز
      و اینم بدونید که هر یک سوال درست زمین شناسی1399 تارتبه رو جابه جا میکنه
      باتشکر
      خخخخخخ
      خسته ام از جانی که گرفتار تن است...

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ساحل نمایش پست ها
      ازادوسراسری جداشدن
      بهترین منبع خیلی سبز
      و اینم بدونید که هر یک سوال درست زمین شناسی1399 تارتبه رو جابه جا میکنه
      باتشکر
      خخخخخخ
      دوست عزیز گویا اخبار رو دنبال نمیکنی , آزاد و سراسری جدا نشدن و فقط یک آزمون گرفته میشه اونم توسط سازمان سنجش :

جدایی کنکور آزاد از سراسری منتفی شد

کتاب هفت چیز زمین شناسی خیلی سبز هم دیگه زیادی خلاصه هستش و برای هر درس تعداد خیلی کمی تست گذاشته و اصولا به درد خرداد ماه میخوره که وقت کمه اما الان که زمان کافی وجود داره میشه از منابع جامع تر استفاده کرد

در مورد جابجایی رتبه توسط هر تست زمین ینی من که پارسال رتبم شده ۴۰۰۰ اگه ۴ تا تست زمین رو درست میزدم میشدم نفر اول کنکور ؟!!! ))))‌ یه چی پروندیا !!!
      ویرایش توسط amirofff : 24 آذر 1392 در ساعت 14:12

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      اینم یه لینک دیگه صرفا جهت اطلاع :

الف - دانشگاه آزاد کنکور جداگانه برگزار نمی‌کند

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirofff نمایش پست ها
      دوست عزیز گویا اخبار رو دنبال نمیکنی , آزاد و سراسری جدا نشدن و فقط یک آزمون گرفته میشه اونم توسط سازمان سنجش :

کتاب هفت چیز زمین شناسی خیلی سبز هم دیگه زیادی خلاصه هستش و برای هر درس تعداد خیلی کمی تست گذاشته و اصولا به درد خرداد ماه میخوره که وقت کمه اما الان که زمان کافی وجود داره میشه از منابع جامع تر استفاده کرد

در مورد جابجایی رتبه توسط هر تست زمین ینی من که پارسال رتبم شده ۴۰۰۰ اگه ۴ تا تست زمین رو درست میزدم میشدم نفر اول کنکور ؟!!! ))))‌ یه چی پروندیا !!!
      منظورش یجوری البته درست میشه.
      اگه یکی 80 هزار بیاره بعد 4 تا تست زمین بزنه ممکنه بشه 70 هزار.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirofff نمایش پست ها

از خودم که در نمیارم
      واسه رشته های خاص جداشده.ازمون جداگانه برگزار میشه
      واسه زمین هرکی نظر خودشو داره
      واسه جابه جایی رتبه هم منم شنیدم دوباره میپرسم میام میگم بهتون.
      بهله
      خسته ام از جانی که گرفتار تن است...

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      با سلام
      ی سوال
      به نظر شما اگه کتاب رو فقط بخونیم و به قول دوست عزیزم ، روزی 5 صفحه بخونیم ، چند درصد میشه زد ؟

کتاب گویای زمین تخته سیاه چطوره ؟
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khorsand نمایش پست ها
      با سلام
      ی سوال
      به نظر شما اگه کتاب رو فقط بخونیم و به قول دوست عزیزم ، روزی 5 صفحه بخونیم ، چند درصد میشه زد ؟

کتاب گویای زمین تخته سیاه چطوره ؟

والا اینکه روزی چند صفحه بخونیم از نظر من ملاک درستی واسه چند درصد زدن نیست ... من خودم تغییر رشته ای از ریاضی هستم و تو عمرم تا همین ۱ ماه پیش کتاب زمین شناسی رو لمس نکرده بودم ببینم چیه اما الان ۱ ماهه دارم یه روز درمیون ۱ ساعت زمین میخونم و در ۲ تا آزمون آخر قلمچی به ترتیب ۴۰ و ۵۰ درصد زدم زمین رو ...

البته اینو بگم که اصلا تست زمین کار نمیکردم و فقط از روی خود کتاب روخونی میکردم چون منبعی واسه تست زدن نداشتم , حالا این کتاب جامع مهروماه رو تهیه کردم این ۲ هفته باهاش کار میکنم ببینم زمین شناسی رو در آزمون ۸ دی چند میزنم و همینجا خبرش رو میدم

در مورد این کتاب گویای تخته سیاه هم راستش چون آشنایی باهاش ندارم نظر حاصی هم ندارم ...
      ویرایش توسط amirofff : 24 آذر 1392 در ساعت 16:53

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن