خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

میشه راهنماییم کنید برای ریاضی و فیزیک؟

بچها من زیستم رو همیشه بالای ۷۰ میزنم
      شیمی پایه هم بالای ۵۰
      ولی فیزیک و ریاضی رو خودمو بکشم به ۳۰ برسونم😢
      شیمی دوازدهمم دارم تمام تلاشمو میکنم با هادیان فرد پیش میرم ببینم چی میشه
      میشه لطفا برای فیزیک و ریاضی راهنماییم کنید؟ چیکار کنم از کجا شروع کنم و اصلا چقدر برام مهم باشه و کجاهاش مهم تره که اولویت بزارم؟
      من رتبه زیر ۳۰۰۰ هزار میخوام و باید اون دوتارم خوب بزنم 💔
      مرسی که وقت گذاشتید .

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام. مباحث ساده تر فیزیک نوسان, موج, فیزیک اتمی, اندازه گیری, ویژگی ماده, دما و گرما و مغناطیس و مباحث که بیشترین تست ازش میاد حرکت, دینامیک, نوسان, موج, الکتریسته جاری و ساکن
      برای فیزیک و ریاضی باید تست زیاد بزنید حتی وقتی درسنامه یا جزوتون خوندین بلافاصله بعدش تست بزنید اینطوری نباشه که یه فصل کامل بخونید بعد برید سراغ تست. تست های کنکور از 98- 1402 حتما چند بار حل کنید
      حداقل 6 ساعت در هفته برای فیزیک و 6 ساعت برای ریاضی وقت بزارید یعنی روزی یک ساعت برای هر کدوم وقت بزارید و سعی کنید هر روز تست بزنید و اگه وقت نکردید از اون مبحثی که امروز درسنامه اش خوندین تست بزنید اشکال نداره از مباحث قبل چند تا تست حل کنید تا مرور بشه.
      برای ریاضی تجربی به این ترتیب همشو بخونید فقط مباحث هندسه- دنباله- توان‌های گویا مباحث تک تست کنکور هستند و مباحث سخت یک فصل مثل مقاطع مخروطی, معادلات مثلثاتی حذف کنید

در موضوع های زیر بهتره ترتیب مطالعه رو رعایت کنید

تابع و معادله درجه دوم
      معادله، نامعادله و تعیین علامت
      قدر مطلق
      جزء صحیح
      توانهای گویا و عبارتهای جبری
      توابع نمایی و لگاریتیمی
      تابع
      مثلثات
      حد
      مشتق
      کاربرد مشتق
      ------------
      مباحث زیر رو هم هروقت دوست داشتین میتونید جداگانه مطالعه کنید. چون زیاد به بقیه فصل ها مرتبط نیستند.

الگو و دنباله
      مجموعه، شمارش و احتمال
      هندسه یازدهم
      هندسه تحلیلی و هندسه دوازدهم
      آمار
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط PUZZLE نمایش پست ها
      سلام. مباحث ساده تر فیزیک نوسان, موج, فیزیک اتمی, اندازه گیری, ویژگی ماده, دما و گرما و مغناطیس و مباحث که بیشترین تست ازش میاد حرکت, دینامیک, نوسان, موج, الکتریسته جاری و ساکن
      برای فیزیک و ریاضی باید تست زیاد بزنید حتی وقتی درسنامه یا جزوتون خوندین بلافاصله بعدش تست بزنید اینطوری نباشه که یه فصل کامل بخونید بعد برید سراغ تست. تست های کنکور از 98- 1402 حتما چند بار حل کنید
      حداقل 6 ساعت در هفته برای فیزیک و 6 ساعت برای ریاضی وقت بزارید یعنی روزی یک ساعت برای هر کدوم وقت بزارید و سعی کنید هر روز تست بزنید و اگه وقت نکردید از اون مبحثی که امروز درسنامه اش خوندین تست بزنید اشکال نداره از مباحث قبل چند تا تست حل کنید تا مرور بشه.
      برای ریاضی تجربی به این ترتیب همشو بخونید فقط مباحث هندسه- دنباله- توان‌های گویا مباحث تک تست کنکور هستند و مباحث سخت یک فصل مثل مقاطع مخروطی, معادلات مثلثاتی حذف کنید

در موضوع های زیر بهتره ترتیب مطالعه رو رعایت کنید

تابع و معادله درجه دوم
      معادله، نامعادله و تعیین علامت
      قدر مطلق
      جزء صحیح
      توانهای گویا و عبارتهای جبری
      توابع نمایی و لگاریتیمی
      تابع
      مثلثات
      حد
      مشتق
      کاربرد مشتق
      ------------
      مباحث زیر رو هم هروقت دوست داشتین میتونید جداگانه مطالعه کنید. چون زیاد به بقیه فصل ها مرتبط نیستند.

الگو و دنباله
      مجموعه، شمارش و احتمال
      هندسه یازدهم
      هندسه تحلیلی و هندسه دوازدهم
      آمار
      خیلی مچکرم از کمکتون❤
      فقط اینکه من دبیر ها و استاد های زیادی عوض کردم به نظرتون برای ریاضی با توجه به ضعفم و سطحم ، با معین کرمی وردارم مفیده برام؟
      برای فیزیک چطور؟ البته فیزیکو از روی درسنامه میفهمم ولی درسنامه خیلی خوب پیدا نکردم ، میشه بگید کدوم کتاب درسنامش خوبه که پی دی افشو تهیه کنم؟
      مچکرمم

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ayiin نمایش پست ها
      خیلی مچکرم از کمکتون❤
      فقط اینکه من دبیر ها و استاد های زیادی عوض کردم به نظرتون برای ریاضی با توجه به ضعفم و سطحم ، با معین کرمی وردارم مفیده برام؟
      برای فیزیک چطور؟ البته فیزیکو از روی درسنامه میفهمم ولی درسنامه خیلی خوب پیدا نکردم ، میشه بگید کدوم کتاب درسنامش خوبه که پی دی افشو تهیه کنم؟
      مچکرمم
      خواهش میکنم❤ معین کرمی تدریسش ندیدم اما اینجا خیلی از بچه ها رو دیدم باهاش کلاس داشتن و راضی بودن ازش. برای فیزیک من از جزوه معلمم استفاده کردم و درسنامه خیلی سبز بعضی از قسمتاش خوندم خوب بود بنظرم.
      موفق باشی.
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)