این همه مهندسی تو تهران هست......
دانشگاه : شریف . تهران. شهید بهشتی . خواجه نصیر . خوارزمی . امیر کبیر . تربیت معلم شهید رجایی .علمی کاربردی . مالک اشتر .علم وصنعت و..... همشونم دارای مهندسی!!! دیگه چی میخوای؟؟ هر رتبه ای بیاری اگه ریاضی باشی قبولی.........
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
نیازی به انتخاب رشته دانشگاه امام صادق نیست ، یعنی اصلا نمی خواد رشته ای اونو در بین 100 رشته ی انتخابی بنویسید همین که ثبت نام بکنید کافیه ، انتخاب رشته هم موقع مصاحبه انجام میشه
مهندسی نداره ، اون دانشگاه جامع امام حسین (مربوط به سپاه) که مهندسی داره
دانشگاه امام صادق دو نوع گزینش داره :
1.شرایط معدل : کسانی که معد بالایی دارنند و در این دانشگاه ثبت نام کنند برای مصاحبه دعوت میشن
2. بر اساس آزمون سراسری که با توجه به رتبه ی منطقه به مصاحبه دعوت میشن مثلا تا 2000 منطقه سه
بالا جواب دادم
شرایط و رشته توی سایت دقیق هست ، یه اردوی هم گذاشتن میرین و بیشتر آشنا میشن و اگر خواستید می مونید و اگر هم نخواستید نمی مونید
در ضمن وقتی ثبت نام کنید یه دفترچه شامل توضیحات تکمیلی براتون ارسال میشه
ایتدایی این رشته معارف هست یعنی علاوه بر رشته ای که درس می خونید باید بعضی دروس حوزوی رو هم بخونید
ویرایش توسط bahar@ : 23 آذر 1392 در ساعت 20:50
ویرایش توسط Bl4Ck_96 : 13 دی 1393 در ساعت 00:36
سلام اونطوری که من در سایت دانشگاه خوندم متولدین 71 وبعد اون میتونن شرکت کنن من لینک دانشگاه رو براتون گذاشتم که تو قسمت گزینش وپذیرش دانشجو میتونین مطالعه کنید،به نظر من اگه شرکت کنید به نفعتونه چون شرایطش خوبه شاید اولا یکم سختی بکشین ولی ارزششو داره البته این نظرمنه،بنا به تجربیاتی که کسب کردم. رشته های مهندسی اینا نداره ولی اقتصادومدیریت داره، پذیرش برا آقایون کارشناسی ارشد پیوسته هستش که خیلی خوبه
www.isu.ac.ir
ویرایش توسط masi69 : 24 آذر 1392 در ساعت 19:48
سلام من رشتم تجربیه....کنکور ثبتنام کردم......نمیدونستم دانشگاه امام صادق چیه....فکر کردم مال فرهنگیانه....تیکش رو زدم و شرکت کردم....میشه بگین دانشگاه امام صادق شرایطش چ جوریه؟؟؟؟
بستگی داره خودت چطوري دوست داشته باشی ... دانشگاه مذهبی با رشته های مرتبط با فقه .... تقریبا مثل حوزه علميس ولي آخوند نميشي آخرش 😂😁
Sent from my HTC One using Tapatalk
این به منزله ی ثبت نام قطعی تون توی امام صادق نیست!بایدبریدتوی سایت دانشگاه امام صادق واونجاهم ثبت نام کنیدو11و500پوووووووووووول بدید تاثبت نامتون قطعی بشه
سعی میکنم خلاصه بگم داداش:تموم رشته هاش بامعارف اسلامی شروع میشه،مثه معارف اسلامی و حقوق معارف اسلامی و اقتصاد،برای برادران کارشناسی ارشد پیوستس البته امتحان داخلی داره برای بانوان ولی کارشناسیه،قوانین خشک و سختی داره،دانشجواش زیر ذره بینن،درصد استخدام فارغ التحصیلاش خیلی بالاس،برای تکمیل ثبت نام باید برید سایتش ثبت نام کنید،(خودم دیشب ثبت نام کردم)در طول تحصیل باید زبان عربی و یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسه رو یاد بگیرید.گزینش پیچیده و سختی داره،رییس دانشگاه سعید مهدوی کنی هستش،(پسر آقای مهدوی کنی خدابیامرز رییس قبلی) توی هیئت امناشم کله گنده هایی مث صادق لاریجانی و علم الهدی هستن رتبه سوم رو بین دانشگاه های علوم انسانی داره هم تحصیل رایگانه هم خوابگاه هم همچی !!!! چندتا از آشنایان هم اونجا درس میخونن که خیلی راضین همین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)