X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

زیست نشر الگو یا آیکیو؟ حاج آقا حاج خانم جواب بده

من خودم آیکیو جامع رو کار میکنم و باهاش اوکیم ولی الان که سوالات موج آزمونو دیدم حس کردم خیلی به نوع سوالات قلمچی شبیه ترن و میگن زیست قلمچی امسال به کنکور این دوسال نزدیک تر بوده

کنار آیکیو برم نشر الگو هم کار کنم؟ کدومش؟ چون پایه داره جامع داره عکس لپ تاپ داره عکس انسان اولیه داره من اصن سر درنمیارم از منطق محصولات انتشارات ( :::::

یا همون موج رو کار کنم کنار آیکیو کافیه؟ مردد شدم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezvan_ نمایش پست ها
      من خودم آیکیو جامع رو کار میکنم و باهاش اوکیم ولی الان که سوالات موج آزمونو دیدم حس کردم خیلی به نوع سوالات قلمچی شبیه ترن و میگن زیست قلمچی امسال به کنکور این دوسال نزدیک تر بوده

کنار آیکیو برم نشر الگو هم کار کنم؟ کدومش؟ چون پایه داره جامع داره عکس لپ تاپ داره عکس انسان اولیه داره من اصن سر درنمیارم از منطق محصولات انتشارات ( :::::

سلام عزیزم من آی کیو گاج کار میکنم زیست خیلی راضیم قلم چی حدود ۶۰ می‌زنم اما خب به متن کتاب مسلط هستم‌

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezvan_ نمایش پست ها

سلام کتاب های سالانه الگو قدیمی اند و کتاب جامعی که الان زده با اینکه کتاب خوبی بنظر میاد اما به اندازه آیکیو جامع بررسی نشده هنوز بنظرم اول آیکیو و بعد آیکیو در کنار موج آزمون یا آزمونهای آزمایشی کاملا کافی باشه
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن