بچه ها کسی با پایه متوسط زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی ضعیف، چقدر منطقیه خودشو بتونه برسونه ب پرستاری آزاد تا تیر؟ با ساعت مطالعه بالا مثلا ۱۴،۱۵ ساعت،تاالان خیلی دست و پاشکسته خوندم و ساعت مطالعه بسیار پایین،پشت کنکوریم میخوام حتما پزستاریو بیارم
بچه ها کسی با پایه متوسط زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی ضعیف، چقدر منطقیه خودشو بتونه برسونه ب پرستاری آزاد تا تیر؟ با ساعت مطالعه بالا مثلا ۱۴،۱۵ ساعت،تاالان خیلی دست و پاشکسته خوندم و ساعت مطالعه بسیار پایین،پشت کنکوریم میخوام حتما پزستاریو بیارم
سلام اگر علاقتون و هدفتون پرستاریه حرفی ندارم. ولی خیلی غم انگیزه اگر هدفتون پزشکی یا دندانه و از الان خودتون رو باختید! من نمیگم از الان کسی بخونه دو رقمی سه رقمی میاره ولی پزشکی های دانشگاه تیپ 1 و زیر 2000 شدنیه عزیز. زود ناامید نشین. هر درسی رو مشکل دارین کلاس ثبت نام کنین ترجیحا شهر خودتون. موفق باشی دوست عزیز![]()
من ی ماه قبل کنکورتیر با همین اوضاع درسی تو شروع کردم . فقط خوندم درسارو ک بلد باشم ی چیزایی. ریاضیم کلن نخوندم تو کنکورم 0 گذاشتمش
تست هم فقط از زیست زدم 1000 تا
هیچ درس دیگه ای هم تست نزده بودم
پرستاری آزاد یزد اوردم
ولی نرفتم
چون دیدم ب این راحتی تونستم پرستاری بیارم پس اگ ی سال دیگه بشینم بیشتر بخونم میتونم رشته بهتری بیارم
تو اگ از الان داری ب پرستاری ازاد فکر میکنی کار اشتباهی میکنی چون میتونی بهترازاینا باشی. هدفت رو ببر بالا و بیشتر تلاش کن قطعن میتونی حداقل پرستاری دولتی رو بیاری که
اهاااا چ عجیب اخه من تو کارنامه قبولی ها زیر ۳۰ درصد نداشتن البته واسه متطقه دو... تراز سوابقتون احتمالا بالا بوده درسته؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)