X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

کتاب درسی ریاضی و فیزیک

سلام بچه ها روزتون بخیر باشه دوستان به نظرتون کتاب درسی ریاضی و فیزیک لازمه؟ بغیر پایه دوازدهم که برای ترمیم میخونیم .

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      سلام بچه ها روزتون بخیر باشه دوستان به نظرتون کتاب درسی ریاضی و فیزیک لازمه؟ بغیر پایه دوازدهم که برای ترمیم میخونیم .
      مشاورای مختلف:
      اولین و بهترین منبع آموزش کتاب درسی ست، اساسی ترین بخش یادگیری هر مبحث حل تمرینات کتاب های درسی است، باید اولین و بنیادی ترین کارهای شما پیرامون کتاب های درسی باشد.
      اما انجام این کار برعهده خودت. هر موقع فرصت شد.

و آیا در واقعیت فرصت میشه؟
      متاسفانه در 99.99% مواقع خیر.
      بعنوان شما حل تمرین کتاب درسی و مطالعه متن کتاب فیزیک رو بعد از مرحله مطالعه جزوه یا درسنامه داخل برنامه ات قرار دادی، اوکی. تا اینجا خیلی هم عالی. ولی به مرحله اجرا که میرسی متوجه میشی همون درسنامه نوشتاری، فیلم و ... هم برای مرحله آموزش زیادی بود و اگر بخوای بیشتره این لفت اش بدی به مرحله اساسی تر " تکمیل یادگیری با تست " نمیرسی.

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

مشاورای مختلف:
      اولین و بهترین منبع آموزش کتاب درسی ست، اساسی ترین بخش یادگیری هر مبحث حل تمرینات کتاب های درسی است، باید اولین و بنیادی ترین کارهای شما پیرامون کتاب های درسی باشد.
      اما انجام این کار برعهده خودت. هر موقع فرصت شد.

و آیا در واقعیت فرصت میشه؟
      متاسفانه در 99.99% مواقع خیر.
      بعنوان شما حل تمرین کتاب درسی و مطالعه متن کتاب فیزیک رو بعد از مرحله مطالعه جزوه یا درسنامه داخل برنامه ات قرار دادی، اوکی. تا اینجا خیلی هم عالی. ولی به مرحله اجرا که میرسی متوجه میشی همون درسنامه نوشتاری، فیلم و ... هم برای مرحله آموزش زیادی بود و اگر بخوای بیشتره این لفت اش بدی به مرحله اساسی تر " تکمیل یادگیری با تست " نمیرسی.
      اتفاقا من همین کارو انجام میدم یعنی درسنامه ای که میخونم برای فیزیک طولانی نیست و حفظیات کتاب رو هم داره و میتونم به حل تستم برسم. فقط بخاطر این پرسیدم که خیلی ها گفتن تمرینات کتاب درسی مهمه و کنکور ازش سوال میدن. زیست و شیمی که خوندن کتاب درسه واجبه تو ریاضی و فیزیک شک داشتم

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اتفاقا من همین کارو انجام میدم یعنی درسنامه ای که میخونم برای فیزیک طولانی نیست و حفظیات کتاب رو هم داره و میتونم به حل تستم برسم. فقط بخاطر این پرسیدم که خیلی ها گفتن تمرینات کتاب درسی مهمه و کنکور ازش سوال میدن. زیست و شیمی که خوندن کتاب درسه واجبه تو ریاضی و فیزیک شک داشتم
      واقعا هم کتاب درسی برای ریاضیو فیزیک چیزی برای گفتن نداره خیلی مسائل پیش و پا افتاده ای رو مطرح کرده

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nadiaa نمایش پست ها
      کلا ما ایرانیا علاقه داریم به بزرگنمایی و اغراق تو هر چیزی
      سوالات کنکور از کتاب درسیه؟ خب پس این کتاب های درسی که دست همه س، چرا میانگین کشور تو ریاضی از چپ به صفر میل میکنه؟!
      ببینید داشتیم تمرین کتاب درسی که مشابهش یا عینا در کنکور مطرح شه و اتفاقا تست شده ی همین تمرین رو حتی در آبی کانون خواهید یافت! جالبه که همین موضوع بستر مناسبی شده برای تبلیغ دبیرا و تا میخوان مطابقت با جزوه بزنن میان سراغ همین تستا. ولی دوست عزیز اینکه میگن عدم حرکت مطابق ساختار و نظم کتاب های درسی، عدم تسلط بر خط به خط کتاب و ... به شکست منتهی میشه خیلی حرف احمقانه و نشون دهنده اینه که طرف حتی یه بارم تو کنکور 10 سال اخیر شرکت نکرده. این شعار مشاورای خیلی قدیمی کنکوره، همونا که فکر می کنند مطالعه از روی pdf درس خواندن محسوب نمیشه.

اگر به من باشه میگم شما نهایت تمرینات آخر فصل فیزیک رو حل کنید و برای ریاضی اگر دانش آموز خیلی ضعیفه بیاد تمرینات کتاب درسی پایه نهم و دهم رو قبل ورود به منبع اصلی حل کنه. درس و توضیح اضاف بر سازمان از نظر من حداقل برای این دو درس اهمیت چندانی نداره و مهم اینه که شما روش حلی داشته باشی بعنوان ابزار دائم و ثابت و با اون ابزار به هیچ تست یا تمرینی رحم نکنی. بنابراین تست تالیفی سبک جدید، سوال کنکور پارسال یا مثال کتاب درسی برای من هیچ کدوم ارزش بالاتری نسبت به اون یکی نداره. به تست ها و تمرینات برچسب های مختلف نزنید، این که از دل کتابه پس ساده اس، اون که برای کنکور پارسال بود پس سخته و ... در نهایت هدف شما اینه که هر مدل سوالی دیده و حل کرده باشید پس کتاب درسی رو تاحدی جدی بگیرید که از حل نکردن یا اشتباه حل کردن تستی که سورس با صفحه و شماره تمرین دقیق کتاب درسی خورده احساس بدی بهت دست بده که چرا این سوال بقول شما ساده رو نتونستم پاسخگو باشم. در غیر این صورت و درصورتیکه در عمل (روی کاغذ و نه نگاه چشمی به پاسخ ها) پاسخگوی سوالات مستقیم کتاب درسی یا تست های شبیه ساز تمریناتش هستی پس نیازی به تخصیص تایم جداگانه در برنامه برای کتاب نیست و واقعا هم برای خیلیا فرصت نمیشه!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ببین تو مرحله آموزش که اصلا نباید این اتفاق رخ بده
      هر فصل کتاب درسی رو که کامل تموم کردی و به تسلط رسیدی(یعنی علاوه بر آموزش کامل، به تعداد مناسبی تست سنجشی هم جواب دادی) بهتره سوالات کتاب درسی رو تو همون فصل هم بذاری جلوت و بررسی کنی
      البته اگه واقعا منبعت رو خوب کار کرده باشی، میبینی که اکثر سوالات رو به درستی جواب میدی
      اما هدف از بررسی کتاب درسی یادگیری چیز های جدید نیست...بلکه هدف این هست که روز های منتهی به کنکور آزمایشی و سراسری تمرکز ذهنت روی محدوده کنکور و کتاب درسی باشه نه سوالات تالیفی ای که ایده هاشون ممکنه تو کنکور نیان( حالا یا خارج از کنکور باشن، یا متفاوت با سبک کنکور)
      در کل بررسی کتاب درسی ریاضی و فیزیک رو یک مرحله اختیاری در نظر بگیرید...اگر فرصت شد قبل آزمون بررسی کنید...یا اگر آزمون نمیدید بعد از هر فصل که تموم کردید...اگر هم فرصت نشد نگرانی نداره چون مطلب جدیدی قرار نبود یاد بگیرید هدف صرفا این بود که ذهن شما به جای انبوه ایده های تالیفی، از سبک کتاب درسی و کنکور ریتم بگیره.
      پ.ن: تو کنکور های نظام جدید هم بارها دیده شده که یکسری سوالات ایده هاشون عینا از کتاب درسی(به خصوص تمرینات پایان فصل فیزیک و شیمی) گرفته شده و صرفا اعداد و ارقام سوال تغییر جزئی کرده. این رو هم میتونید در نظر بگیرید.
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...
      ویرایش توسط Sudi : 02 آذر 1402 در ساعت 14:26

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

سوالات کنکور از کتاب درسیه؟ خب پس این کتاب های درسی که دست همه س، چرا میانگین کشور تو ریاضی از چپ به صفر میل میکنه؟!
      ببینید داشتیم تمرین کتاب درسی که مشابهش یا عینا در کنکور مطرح شه و اتفاقا تست شده ی همین تمرین رو حتی در آبی کانون خواهید یافت! جالبه که همین موضوع بستر مناسبی شده برای تبلیغ دبیرا و تا میخوان مطابقت با جزوه بزنن میان سراغ همین تستا. ولی دوست عزیز اینکه میگن عدم حرکت مطابق ساختار و نظم کتاب های درسی، عدم تسلط بر خط به خط کتاب و ... به شکست منتهی میشه خیلی حرف احمقانه و نشون دهنده اینه که طرف حتی یه بارم تو کنکور 10 سال اخیر شرکت نکرده. این شعار مشاورای خیلی قدیمی کنکوره، همونا که فکر می کنند مطالعه از روی pdf درس خواندن محسوب نمیشه.

اگر به من باشه میگم شما نهایت تمرینات آخر فصل فیزیک رو حل کنید و برای ریاضی اگر دانش آموز خیلی ضعیفه بیاد تمرینات کتاب درسی پایه نهم و دهم رو قبل ورود به منبع اصلی حل کنه. درس و توضیح اضاف بر سازمان از نظر من حداقل برای این دو درس اهمیت چندانی نداره و مهم اینه که شما روش حلی داشته باشی بعنوان ابزار دائم و ثابت و با اون ابزار به هیچ تست یا تمرینی رحم نکنی. بنابراین تست تالیفی سبک جدید، سوال کنکور پارسال یا مثال کتاب درسی برای من هیچ کدوم ارزش بالاتری نسبت به اون یکی نداره. به تست ها و تمرینات برچسب های مختلف نزنید، این که از دل کتابه پس ساده اس، اون که برای کنکور پارسال بود پس سخته و ... در نهایت هدف شما اینه که هر مدل سوالی دیده و حل کرده باشید پس کتاب درسی رو تاحدی جدی بگیرید که از حل نکردن یا اشتباه حل کردن تستی که سورس با صفحه و شماره تمرین دقیق کتاب درسی خورده احساس بدی بهت دست بده که چرا این سوال بقول شما ساده رو نتونستم پاسخگو باشم. در غیر این صورت و درصورتیکه در عمل (روی کاغذ و نه نگاه چشمی به پاسخ ها) پاسخگوی سوالات مستقیم کتاب درسی یا تست های شبیه ساز تمریناتش هستی پس نیازی به تخصیص تایم جداگانه در برنامه برای کتاب نیست و واقعا هم برای خیلیا فرصت نمیشه!
      خیلی ممنونم ازتون

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sudi نمایش پست ها
      ببین تو مرحله آموزش که اصلا نباید این اتفاق رخ بده
      هر فصل کتاب درسی رو که کامل تموم کردی و به تسلط رسیدی(یعنی علاوه بر آموزش کامل، به تعداد مناسبی تست سنجشی هم جواب دادی) بهتره سوالات کتاب درسی رو تو همون فصل هم بذاری جلوت و بررسی کنی
      البته اگه واقعا منبعت رو خوب کار کرده باشی، میبینی که اکثر سوالات رو به درستی جواب میدی
      اما هدف از بررسی کتاب درسی یادگیری چیز های جدید نیست...بلکه هدف این هست که روز های منتهی به کنکور آزمایشی و سراسری تمرکز ذهنت روی محدوده کنکور و کتاب درسی باشه نه سوالات تالیفی ای که ایده هاشون ممکنه تو کنکور نیان( حالا یا خارج از کنکور باشن، یا متفاوت با سبک کنکور)
      در کل بررسی کتاب درسی ریاضی و فیزیک رو یک مرحله اختیاری در نظر بگیرید...اگر فرصت شد قبل آزمون بررسی کنید...یا اگر آزمون نمیدید بعد از هر فصل که تموم کردید...اگر هم فرصت نشد نگرانی نداره چون مطلب جدیدی قرار نبود یاد بگیرید هدف صرفا این بود که ذهن شما به جای انبوه ایده های تالیفی، از سبک کتاب درسی و کنکور ریتم بگیره.
      پ.ن: تو کنکور های نظام جدید هم بارها دیده شده که یکسری سوالات ایده هاشون عینا از کتاب درسی(به خصوص تمرینات پایان فصل فیزیک و شیمی) گرفته شده و صرفا اعداد و ارقام سوال تغییر جزئی کرده. این رو هم میتونید در نظر بگیرید.
      خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین درست میگین اگر وقت شد یه نگاه اجمالی میندازم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین درست میگین اگر وقت شد یه نگاه اجمالی میندازم
      خواهش میکنم
      موفق باشین
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

درود جناب آرتور عزیز

آقا من بازم پیام شما رو نقل گرفتم پیرو بحث ترمیم که خدا رو شکر فرصتش دوباره داده شد

با این فرض که در عمومی ها سخت‌ترین امتحان ممکن رو قراره خرداد ببینیم که اصلا بعید نیست!

من نظام قدیمی دور از کنکورم و خب اصلا سالهاست لای کتابای ادبیات و دینی و عربی اینا رو باز نکردم

با این حساب از الان باید بشینم بخونم چون با توجه به تجربه پارسال تو حتی یک ماه جمع نمیشه و خب پنجاه درصد تاثیر واقعا باید از الان خوند

به نظرتون با چه برنامه برای نهایی پیش برم؟ کلاس ترمیم اساتید ببینم؟ پیشنهادی دارید برای دروس عمومی؟

آزمون لازمه؟ چون مؤسساتی هستن که آزمون تشریحی برگزار میکنن

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

درود جناب آرتور عزیز

آقا من بازم پیام شما رو نقل گرفتم پیرو بحث ترمیم که خدا رو شکر فرصتش دوباره داده شد

با این فرض که در عمومی ها سخت‌ترین امتحان ممکن رو قراره خرداد ببینیم که اصلا بعید نیست!

من نظام قدیمی دور از کنکورم و خب اصلا سالهاست لای کتابای ادبیات و دینی و عربی اینا رو باز نکردم

با این حساب از الان باید بشینم بخونم چون با توجه به تجربه پارسال تو حتی یک ماه جمع نمیشه و خب پنجاه درصد تاثیر واقعا باید از الان خوند

به نظرتون با چه برنامه برای نهایی پیش برم؟ کلاس ترمیم اساتید ببینم؟ پیشنهادی دارید برای دروس عمومی؟

آزمون لازمه؟ چون مؤسساتی هستن که آزمون تشریحی برگزار میکنن
      سلام،
      دوست عزیز کی گفته با سخت ترین امتحان ممکن قراره روبرو شید؟! خیر اینطور نیست.
      اما من باب حجم، آره. شما باید از همین الان شروع کنید برای عمومی ها !
      چون سال ها دور بودی از عربی و دینی و ... بهتره یه کلاس ترمیم ببینی اما این که از روی کدوم موسسه و دبیر پیشنهاد خاصی ندارم (چون تقریبا همه شون خوبن و اینم امتحان تشریحیه به هر جهت کنکور نیست که روش خاص و کشف نشده ای باشه که یکی بیاد بهتر از دیگری بگه!) اما از نظر من شما با حل نمونه سوال مطالعه هر درس رو شروع کنید (به شیوه بازیابی ولی این بار با سوالات تشریحی، اول نمونه سوال تشریحی، سپس مطالعه.) این کار بازده مطالعه شما رو بالا می بره بنابراین از نظر من بهتره قبل مطالعه تشریحی ابتدا به ساکن یکی دو کلاس آمادگی نهایی و حل سوالات امتحانات نهایی اخیر برای هر درس ببینی و بعد استارت مطالعه اش رو بزنی تا با دید باز تری شروع کنی یا از سایت ها، منابع نوشتاری و نمونه سوالات سال های قبل بعنوان منبع پیش مطالعاتی استفاده کنی. این قلق های مطالعاتی که گاها بچه های پارسال ارائه دادن از هوا که نیومده، این ها با حل کردن سوال و زحمت به این نتیجه رسیدن که بعنوان مثال شما قبل ورود به بحث فلان، این قسمت رو کار کنی بهتره یا از اون قسمت کتاب سوال بیشتری مطرح شده و ...

آزمون لازمه ولی نقش آزمون بیشتر از اونکه سنجش باشه به نظرم آشنا شدن با نکات جدید، کاهش خطا و دقت به جزئیاته. شما اگر سوال جدید میخواید آزمون شبیه ساز حل میکنی وگرنه با سوالات سال های گذشته میشه به نمره بالای 15 رسید! سوالات آزمون های تشریحی بعنوان نمونه سوال جدید حل کنید در منزل. این به نظرم خوبه. آزمونای تشریحی سنجش به نظرم خوبه البته بازم میگم شما هرچه سوال بیشتری حل کنی خب احتمال اشتباه پایین تر میاد و ضعف های جزئی بهتر برطرف میشن پس بحث کیفیت سوال و منابع رو حداقل در اینجا مطرح نکنیم، کمیت و تکرار در نقش یک معلم برای نمره بالا گرفتن مهم تره.

ویرایش توسط mahdi_artur : 05 آذر 1402 در ساعت 21:14

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنونم دکتر آرتور

دوست عزیز کی گفته با سخت ترین امتحان ممکن قراره روبرو شید؟! خیر اینطور نیست.
      این تعبیر سختترین تحلیل خودم هست ، من پارسال هم چند تا درس رو ترمیم شرکت کردم و دقیقا با این ذهنیت مشاورا رفتم سرجلسه که میگفتن امتحان نهایی اسونه و چیزی نداره و راحت با خوندن کتاب و مرور نمونه سوالات میشه نمره خوب گرفت ولی خب متاسفانه تو دروس عمومی مخصوصا دینی شدیدا سطح سوالات بالا رفته بود و به ریزترین نکات ممکن در کتاب درسی گیر داده بودن

و خب این سختی بالا باعث شد که کلا پارسال یک نفر بتونه معدل 20 نهایی بیاره در حالی که سالهای قبل امار خیلی بالاتر از این بود و به خاطر همین افزایش سطح سوالات تراز نمره ترمیم خرداد 02 تراز بالاتری داد. امسال هم به نظر شخصیم همینه و حتی سختتر چون خب به هر حال باید تفکیک و ترازدهی بهتر انجام بشه و چاره ای جز بالاتر بردن سطح سوالات نیست

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها
      ممنونم دکتر آرتور

این تعبیر سختترین تحلیل خودم هست ، من پارسال هم چند تا درس رو ترمیم شرکت کردم و دقیقا با این ذهنیت مشاورا رفتم سرجلسه که میگفتن امتحان نهایی اسونه و چیزی نداره و راحت با خوندن کتاب و مرور نمونه سوالات میشه نمره خوب گرفت ولی خب متاسفانه تو دروس عمومی مخصوصا دینی شدیدا سطح سوالات بالا رفته بود و به ریزترین نکات ممکن در کتاب درسی گیر داده بودن

و خب این سختی بالا باعث شد که کلا پارسال یک نفر بتونه معدل 20 نهایی بیاره در حالی که سالهای قبل امار خیلی بالاتر از این بود و به خاطر همین افزایش سطح سوالات تراز نمره ترمیم خرداد 02 تراز بالاتری داد. امسال هم به نظر شخصیم همینه و حتی سختتر چون خب به هر حال باید تفکیک و ترازدهی بهتر انجام بشه و چاره ای جز بالاتر بردن سطح سوالات نیست
      خواهش میکنم

والا اونا میگن ساده اس چون زمان خودشون و ما واقعا ساده بود! اما به این نکته اشاره نمیکنن که 20 گرفتن همیشه سخته. دینی کنکور 98 از نظر ساده بودن نظیر نداشت اما تو کل کشور چندتا صد داشتیم؟! آیا همه 100 زدن؟ همه بالای 90 زدن؟! قاعدتا خیر.
      دوست عزیز من باور نمیکنم کسی که
      1-امتحان نهایی رو دست کم نگرفته
      2-از الان با برنامه براش خونده
      3-و فرمت (شب امتحانی) روی هر درس پیاده نکرده
      بره نمره اش بالای 19 نشه تو امتحان نهایی.

اما باور میکنم کسی هزاران تست ریاضی زده باشه، با ده ها منبع مختلف، آزمون و 500 ساعت ویدیو تدریس و ... بیاد بگه ریاضی کنکور 402 رو نتونستم بالای 20 درصد پاسخگو باشم.

سخت بودنی که من ازش حرف میزنم از جنس سختی های کنکور و بالاتره. شما و بقیه دوستان روی نهایی برچسب سخت نزنید اما دست کم هم نگیرید.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درمورد خوندن کتاب درسی باید بگم اگر اشتباه نکنم فیزیک کنکور ۱۴۰۰ یه سوال مستقیم از کتاب درسی دهم فصل ۱ داشت ( تمرینات دوره ای ، شکل ریز سنج )
      من خودم متوجه شدم که وقتی کتاب درسی تو ریاضی یا فیزیک میخونم ، جواب دادن به سوالا برام آسون تره
      و منبع اصلی طراح هم کتاب درسیه نه درسنامه یا تست آی کیو ، خیلی سبز و .. درسته ک واقعا قیافه سوالای کتاب ، به سوالای کنکور نمیخورن ولی واقعا سوالارو از ته دل کتاب میکشن بیرون
      خلاصه به نظر من بعد خوندن درسنامه و تست زدن ، بهتره تمرینات کتاب هم حل بشن دیگ حدقل فیزیک باید خونده شه
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن