X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

عقب موندن از بودجه بندی قلمچی

سلام بچه‌ها روزتون بخیر
      من یازدهم ریاضی‌ام
      حدود یک هفته پیش اینا رفتم قلم‌چی ثبت نام کردم که با برنامش پیش برم و آزمون بدم
      ولی متاسفانه هفته قبلی بخاطر امتحانای زیاد مدرسه و قطعا کم‌کاری خودم نرسیدم برای
      ازمون ۱۹ ابان بخونم، الانم یه هفته بیشتر به ازمون نمو‌نده، می‌شه بگید چجوری باید بخونم
      که خودمو برسونم؟ همه می‌گن تا سه‌شنبه باید تموم کنی درسارو و چهارشنبه و پنج شنبه مرور کنی. ( البته از شیمی و حسابان و فیزیک و حتی آمار یه مقدار تست زدم ولی
      خب کافی نیست )
      خیلی استرس دارم ممنون می‌شم کمکم کنید.

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Augustine__ نمایش پست ها
      سلام بچه‌ها روزتون بخیر
      من یازدهم ریاضی‌ام
      ولی متاسفانه هفته قبلی بخاطر امتحانای زیاد مدرسه و قطعا کم‌کاری خودم نرسیدم برای
      ازمون ۱۹ ابان بخونم، الانم یه هفته بیشتر به ازمون نمو‌نده، می‌شه بگید چجوری باید بخونم
      که خودمو برسونم؟ همه می‌گن تا سه‌شنبه باید تموم کنی درسارو و چهارشنبه و پنج شنبه مرور کنی. ( البته از شیمی و حسابان و فیزیک و حتی آمار یه مقدار تست زدم ولی
      خب کافی نیست )
      سلام وقتتون بخیر
      توی وضعیت درسی، کلاس، آزمون و درکل همچی با هم شباهت داریم
      ببین اگه بخوای میتونی برسی، چطوری؟
      از هر مبحث یکم تست میزنی و سریع میری سراغ مبحث بعدی و پنجشنبه هم مرور میکنی
      اما
      واقعا ارزش داره؟ شاید خوندن مبحث کمتر با تست بیشتر خیلی بهتر از این باشه
      که فقط به بودجه رسیده باشی و کم تست زده باشی...
      بهترین حالت اینه که آدم به آزمون برسه و بعد بره خلاصه نویسی انجام بده
      اما توی این شرایط واقعا تصمیم گیری سخته
      چون اگه بخوای مباحث کمتریو با تست بیشتر ببری جلو باز از بقیه آزمونا عقب میمونی...
      و خب البته خودمم نمیدونم باید چیکار کنم(خودمم تقریبا همین وضعیتو دارم)

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کامپ شریف 1404 نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر
      توی وضعیت درسی، کلاس، آزمون و درکل همچی با هم شباهت داریم
      ببین اگه بخوای میتونی برسی، چطوری؟
      از هر مبحث یکم تست میزنی و سریع میری سراغ مبحث بعدی و پنجشنبه هم مرور میکنی
      اما
      واقعا ارزش داره؟ شاید خوندن مبحث کمتر با تست بیشتر خیلی بهتر از این باشه
      که فقط به بودجه رسیده باشی و کم تست زده باشی...
      بهترین حالت اینه که آدم به آزمون برسه و بعد بره خلاصه نویسی انجام بده
      اما توی این شرایط واقعا تصمیم گیری سخته
      چون اگه بخوای مباحث کمتریو با تست بیشتر ببری جلو باز از بقیه آزمونا عقب میمونی...
      و خب البته خودمم نمیدونم باید چیکار کنم(خودمم تقریبا همین وضعیتو دارم)
      سلام وقت شماعم بخیر
      آره کلا شبیه همیم، توی تایپکای قبلی هم شرایطمون مثل هم بود
      ببین بنظرم اگه مباحث کمتری رو بخونی ولی تست بیشتری بزنی خیلی بهتره می‌دونی چرا؟
      چون حداقل توی اون مباحثی که تست بیشتری زدی یه تسلط نسبی‌ای داری ولی اگه بخوای از مباحث
      تست کمی بزنی که صرفا به بودجه بندی برسی چون تسلط نداری اصلا نمی‌تونی خوب جواب بدی.
      من الان خودم برای حسابان مبحث دنباله تقریبا تستاشو زدم و تمومه و برای ازمون بعدی چون وقتم
      کمه میخوام قدر مطلقو کلا نخونم چون نمی‌رسم اگه بخونم سرسری می‌شه و تسلط ندارم می‌دونی؟
      بنظرم تو هم سعی کن مباحث کمتر بخونی ولی عمیق و با تست زیاد بخون اینجوری بهتره
      ببین من کلا وضعیتم خیلی بده از کلاسای کرمی دو سه جلسه عقبم و فیزیکم همین طور عقبم کلا خیلی اوضاعم نابسامانه حس ‌می‌کنم دانشگاه شیرازم نمیارم چه برسه به شریف )))
      راستی شما توی تاپیکای قبلی گفتی با محمد‌امین شیخی مشاوره برداشتی می‌شه بگی راضی بودی یا نه خوب بود؟ بعد برای یه ماهه مدتش؟ هزینه‌ش چقدر بود؟

4. Top | #4
      Bme
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه‌ها روزتون بخیر
      من یازدهم ریاضی‌ام
      خب کافی نیست )
      سلام وقتت بخیر ، همونطور که خودت هم گفتی این ها بهونست برای توجیه بی برنامگی ، منطقی اینه که همچین مواقع (البته فقط برای آزمون های آزمایشی) :

هیچ وقت مباحث رو سریع و گذرا نخون مگر اینکه سرفصلی از درس واقعا ساده باشه ، بگرد مباحثی که لازم به مطالعه پیش نیاز نداره و احتمال تست ترکیبی خیلی کمه ، مطالعه کن و باقی فصل های دشوار تر رو که میدونی نمیرسی از برنامه مطالعه آزمون حذف کن ، چون اگر توی دام سوال بیوفتی و اشتباه پاسخ بدی ، تا مدت ها اشتباه تو ذهنت میمونه ، اشکالی نداره تراز پایین باشه هدف پاسخ صحیح به سوالاتی هست که مطالعه کردی...
      در نهایت یک زمان مشخص داخل برنامه درسی باید در نظر بگیری تا عقب مونده ها رو مطالعه کنی بعدا هم خودت سوالات آزمون رو تحلیل کنی!

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

سلام وقت شماعم بخیر
      آره کلا شبیه همیم، توی تایپکای قبلی هم شرایطمون مثل هم بود
      ببین بنظرم اگه مباحث کمتری رو بخونی ولی تست بیشتری بزنی خیلی بهتره می‌دونی چرا؟
      چون حداقل توی اون مباحثی که تست بیشتری زدی یه تسلط نسبی‌ای داری ولی اگه بخوای از مباحث
      تست کمی بزنی که صرفا به بودجه بندی برسی چون تسلط نداری اصلا نمی‌تونی خوب جواب بدی.
      من الان خودم برای حسابان مبحث دنباله تقریبا تستاشو زدم و تمومه و برای ازمون بعدی چون وقتم
      کمه میخوام قدر مطلقو کلا نخونم چون نمی‌رسم اگه بخونم سرسری می‌شه و تسلط ندارم می‌دونی؟
      بنظرم تو هم سعی کن مباحث کمتر بخونی ولی عمیق و با تست زیاد بخون اینجوری بهتره
      ببین من کلا وضعیتم خیلی بده از کلاسای کرمی دو سه جلسه عقبم و فیزیکم همین طور عقبم کلا خیلی اوضاعم نابسامانه حس ‌می‌کنم دانشگاه شیرازم نمیارم چه برسه به شریف )))
      راستی شما توی تاپیکای قبلی گفتی با محمد‌امین شیخی مشاوره برداشتی می‌شه بگی راضی بودی یا نه خوب بود؟ بعد برای یه ماهه مدتش؟ هزینه‌ش چقدر بود؟
      درسته ولی خب در این صورت بازم از آزمونا عقب میمونیم...
      استاد کرمی یکم بی برنامس بنظرم:/
      منم وضعیتم جالب نیست ولی خب باید درستش کنیم
      من با آقای محمد امین شیخی یه مشاوره تک جلسه داشتم(تلفنی)
      ایشون هیچکدوم از روشای مشاوره ای و تست زنی و برنامه ریزی رو انجام نمیدادن و حتی شاید اگه سبک برنامه ریزیشونو به یه مشاور بگیم بگن که اشتباهه و اگه اینجوری جلو بری پشت کنکوری میشی اما
      ایشون با روش خودشون میرفتن جلو
      فقط و فقط تلاش میکردن
      حتی نمیدونستن تکنیک پومودورو چیه
      فقط میخوندن تا جایی که میتونستن
      و موفق شدن...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bme نمایش پست ها
      سلام وقتت بخیر ، همونطور که خودت هم گفتی این ها بهونست برای توجیه بی برنامگی ، منطقی اینه که همچین مواقع (البته فقط برای آزمون های آزمایشی) :

هیچ وقت مباحث رو سریع و گذرا نخون مگر اینکه سرفصلی از درس واقعا ساده باشه ، بگرد مباحثی که لازم به مطالعه پیش نیاز نداره و احتمال تست ترکیبی خیلی کمه ، مطالعه کن و باقی فصل های دشوار تر رو که میدونی نمیرسی از برنامه مطالعه آزمون حذف کن ، چون اگر توی دام سوال بیوفتی و اشتباه پاسخ بدی ، تا مدت ها اشتباه تو ذهنت میمونه ، اشکالی نداره تراز پایین باشه هدف پاسخ صحیح به سوالاتی هست که مطالعه کردی...
      در نهایت یک زمان مشخص داخل برنامه درسی باید در نظر بگیری تا عقب مونده ها رو مطالعه کنی بعدا هم خودت سوالات آزمون رو تحلیل کنی!
      بله قطعا هفته قبل رو تنبلی کردم و این حرفام توجیحی بیش نیست...
      حتما همین کاری که گفتین رو می‌کنم ممنون.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درسته ولی خب در این صورت بازم از آزمونا عقب میمونیم...
      استاد کرمی یکم بی برنامس بنظرم:/
      منم وضعیتم جالب نیست ولی خب باید درستش کنیم
      من با آقای محمد امین شیخی یه مشاوره تک جلسه داشتم(تلفنی)
      ایشون هیچکدوم از روشای مشاوره ای و تست زنی و برنامه ریزی رو انجام نمیدادن و حتی شاید اگه سبک برنامه ریزیشونو به یه مشاور بگیم بگن که اشتباهه و اگه اینجوری جلو بری پشت کنکوری میشی اما
      ایشون با روش خودشون میرفتن جلو
      فقط و فقط تلاش میکردن
      حتی نمیدونستن تکنیک پومودورو چیه
      فقط میخوندن تا جایی که میتونستن
      و موفق شدن...
      ببین کانون خوبی برنامش اینه که مباحث قبلی رو تو آزمونای بعدیشم میاره مثلا همین قدر مطلق رو منی که برای ۱۹ آبان نمیرسم بخونم توی آزمون اذرشم اورده که یعنی بشه جبران کرد.
      کرمی جدی اوکیه البته من کلاس شروع از تیرش رو رفتم شما شروع از مهرش رو احتمالا رفتین برای همین خیلی فشرده شده، شروع از تیرش رو من راضیم و به بودجه بندی می‌رسونه.
      چه جالب، والا منم خیلی با این اکثر تکنیکای مشاوره‌ای حال نمی‌کنم، بنظرم هرکس هرجور حال می‌کنه باید درس بخونه مهم اینه که در نهایت نتیجه خوب باشه..

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام و وقت بخیر
      بنظرم شما زیادی دارید روی این موضوع حساس میشید
      هدف از ازمون دادن 2 چیز هستش
      1_ سنجش سطح درک و سواد از یک مطلب توی یک زمان مشخص و در یک بازه خاص
      2_ وجود یک برنامه منظم بلند مدت که باعث رفع سردرگمی های برنامه کوتاه مدت ایجاد شده توسط خودتون بشه

در حال حاضر مطمئنم از اونجایی که شما توی ازمون ثبت نام کردی و احتمالا از قوانین مرور مطلب درک درستی به اون صورت ندارید پیشروی با آزمون بهترین گزینه برای شما باشه
      بشخصه توی این شرایط من برای آزمون بعدی پلن میچینم یعنی یک برنامه 21 روزه کاملا دقیق از نظر تعداد تست و ساعت مطالعه خودم و همچنین وجود مواقعی برای جبران توی این 21 روز اونم برا وقتی که بنا به دلایلی به بودجه بندی اون روزم نمیرسیدم
      این روش رو برای افرادی که به اصطلاح تنبل هستند توصیه نمیکنم چون میتونه باعث بشه که شما هر 21 روز با خودتون بگید اشکال نداره پلن رو برا 21 روز بعد میچینم و همینطوری از تمام آزمون ها با اهمال کاری جا میوفتید اما اگه همچین شخصیتی ندارید بنظرم میتونید روی این کار حساب باز کنید و اما اگر نتونستید هم یه توصیه دیگه دارم

تا وقتی که به همین آزمون 19 آبان برسید تست های گلچین شده یا ستاره دار کتابتون رو بزنید و برای مرورتون هم میتونید روز قبل آزمون به هر تعداد که رسیدین آزمون سال های قبل رو کار کنید
      درسته که شما با این کار شاید نرسیده باشید که تمام نکات یه مبحث رو متوجه بشید اما به یه تسلط حدودی میرسید و این یعنی توی حافظه شما یه جایی باز میکنه و برای 14 روز بعدی میتونید کم کم تست های دیگه رو کار کنید و اینطوری به حافظه بلند مدت شما انتقال پیدا میکنه

من همیشه بر این عقیده بودم که رفتن یه مطلب توی حافظه بلند مدت مخصوصا توی سال پایه خیلی مهم تر از اینه که شما با یه عمق زیادی مثل دو منبع زدن اونم به شرط سریع گذشتن و تحلیل نکردن اون مطلب ازش رد بشین و هنوز هم بنظرم تغیری نکرده

مطلب کمی طولانی شد و امیدوارم مفید واقع بشه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zeref نمایش پست ها
      سلام و وقت بخیر
      بنظرم شما زیادی دارید روی این موضوع حساس میشید
      هدف از ازمون دادن 2 چیز هستش
      1_ سنجش سطح درک و سواد از یک مطلب توی یک زمان مشخص و در یک بازه خاص
      2_ وجود یک برنامه منظم بلند مدت که باعث رفع سردرگمی های برنامه کوتاه مدت ایجاد شده توسط خودتون بشه

در حال حاضر مطمئنم از اونجایی که شما توی ازمون ثبت نام کردی و احتمالا از قوانین مرور مطلب درک درستی به اون صورت ندارید پیشروی با آزمون بهترین گزینه برای شما باشه
      بشخصه توی این شرایط من برای آزمون بعدی پلن میچینم یعنی یک برنامه 21 روزه کاملا دقیق از نظر تعداد تست و ساعت مطالعه خودم و همچنین وجود مواقعی برای جبران توی این 21 روز اونم برا وقتی که بنا به دلایلی به بودجه بندی اون روزم نمیرسیدم
      این روش رو برای افرادی که به اصطلاح تنبل هستند توصیه نمیکنم چون میتونه باعث بشه که شما هر 21 روز با خودتون بگید اشکال نداره پلن رو برا 21 روز بعد میچینم و همینطوری از تمام آزمون ها با اهمال کاری جا میوفتید اما اگه همچین شخصیتی ندارید بنظرم میتونید روی این کار حساب باز کنید و اما اگر نتونستید هم یه توصیه دیگه دارم

تا وقتی که به همین آزمون 19 آبان برسید تست های گلچین شده یا ستاره دار کتابتون رو بزنید و برای مرورتون هم میتونید روز قبل آزمون به هر تعداد که رسیدین آزمون سال های قبل رو کار کنید
      درسته که شما با این کار شاید نرسیده باشید که تمام نکات یه مبحث رو متوجه بشید اما به یه تسلط حدودی میرسید و این یعنی توی حافظه شما یه جایی باز میکنه و برای 14 روز بعدی میتونید کم کم تست های دیگه رو کار کنید و اینطوری به حافظه بلند مدت شما انتقال پیدا میکنه

من همیشه بر این عقیده بودم که رفتن یه مطلب توی حافظه بلند مدت مخصوصا توی سال پایه خیلی مهم تر از اینه که شما با یه عمق زیادی مثل دو منبع زدن اونم به شرط سریع گذشتن و تحلیل نکردن اون مطلب ازش رد بشین و هنوز هم بنظرم تغیری نکرده

مطلب کمی طولانی شد و امیدوارم مفید واقع بشه
      سلام خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید حرفاتون مفید بود.
      پس یعنی به نظرتون اینکه بشینم تستای ستاره دار مباحثو بزنم و رد بشم بهتر از
      اینه که روی چند تا مبحث از هر درس تمرکز کنم و تستاشو کامل بزنم؟

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

ببین کانون خوبی برنامش اینه که مباحث قبلی رو تو آزمونای بعدیشم میاره مثلا همین قدر مطلق رو منی که برای ۱۹ آبان نمیرسم بخونم توی آزمون اذرشم اورده که یعنی بشه جبران کرد.
      کرمی جدی اوکیه البته من کلاس شروع از تیرش رو رفتم شما شروع از مهرش رو احتمالا رفتین برای همین خیلی فشرده شده، شروع از تیرش رو من راضیم و به بودجه بندی می‌رسونه.
      چه جالب، والا منم خیلی با این اکثر تکنیکای مشاوره‌ای حال نمی‌کنم، بنظرم هرکس هرجور حال می‌کنه باید درس بخونه مهم اینه که در نهایت نتیجه خوب باشه..
      من اصلا فعلا با کرمی حال نکردم چند بار تاحالا کلاسارو برگزار نکرده و آفلاین تیرو قرار داده, قرار بود طی 3 هفته قدرمطلقو درس بده اما یهو 3 تا ویدیو از گروه تیر گذاشت... من دارم فصل یکو فعلا خودم میخونم چون بدون برنامه پیش میره و فقط بهم استرس میده

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من اصلا فعلا با کرمی حال نکردم چند بار تاحالا کلاسارو برگزار نکرده و آفلاین تیرو قرار داده, قرار بود طی 3 هفته قدرمطلقو درس بده اما یهو 3 تا ویدیو از گروه تیر گذاشت... من دارم فصل یکو فعلا خودم میخونم چون بدون برنامه پیش میره و فقط بهم استرس میده
      آره کرمی کلا یکم بی‌نظم شده حتی برای ما شروع از تیرای ریاضی چند جلسه‌س کلا کلاس برگزار نکرده.
      فقط برای تجربیا برگزار کرده که باهاشون هندسه کار کنه، برای ریاضیا فقط سه تا ویدیو قدر مطلق آپلود کرده. :/

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خواهش میکنم
      ببینید شما قرار نیست ازشون رد بشید شما برای الان یعنی این هفته میرید سراغ این تست ها و از هفته بعد میرید سراغ تست های معمولی و اونارو کم کم میزنید بلاخره آزمون بعدیم یه سوالایی از بودجه بندی آزمونای قبلی داره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن