X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نوشتم که اروم شم ...

سال اول دبیرستانم مجازی بود و هیچی نخوندم سال یازدهم خوندم یه مقدار و دوازدهم هیچی هیچی نخوندم . امتحان های نهایی رو به زور مامان بابا میرفتم و حتی میوفتادم چون کتابام سفید بود و در نهایت تراز 3000 خورده ای نهایی و 4000 و خورده ای کنکور و یک رتبه نجومی ...
      هنگ بودم میدونستم میرم سال بعد اما اما یه لحظه یاد چیزی که همیشه میخواستم افتادم. چی شد که اینطوری شد واقعا ؟ من هدفم دندان یا پزشکی بود ولی الان رتبم جوریه که بدترین رشته تو دانشگاه ازاد یه شهر دور افتاده کوچیک هم نمیارم ... روم نشد به هیچکس بگم . فقط یه لحظه شک شدم و برام عجیب بود چون انتظار رتبه خوبی هم نداشتم . به خودم گفتم چرا چرا نخوندی چرا وارد رابطه شدی تو دبیرستان و چرا همش گزارش فیک دادی ؟ تصمیم گرفتم بخونم ولی هه خیال باطل اینم مثل همون ده هزار باری که میخواستم شروع کنم و نکردم بود . گذشت گذشت تا همین الان . ابان من یه رتبه نجومی رو به دوش میکشم با پایه ضعیف و ادمی که انقدر تنبله که حتی نیم ساعت هم سختشه بشینه پای کلاسش . ترازای خراب و وضاع داغون درسی . از طرفی وابسته شدید به یک ادم که عشقم نیست بلکه تنها چیزیه که میتونم بهش پناه ببرم وسط این همه فشار
      امروز داشتیم صحبت میکردیم و من هر دو دقیقه کلاسمو قطع میکردم تا صحبت کنم اما بحث رشته و پزشکی و دندان شد ... بغض کرده بودم چون من میخواستم پزشک بشم اما الان با یک دانش اموز تنبل و ضعیف که از قضا وابسته به یکی دیگس رو به ر شدم . روز داره میگذره و من هر روز حالم بدتر میشه . کاش بگذره این روزا که روزای مسخره ایه ... دعام کنین

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم پایه خوبی ندارم و دوازدهمی هستم و رشتم هم تجربیه یعنی به جورایی مثل منی با این تفاوت که تو یکبار رفتی سر جلسه و تو فشار و استرس و سیک سوالات بودی و من نبودم پس یه قدم از من جلوتری خصوصا اینکه خیلی خیلی انگیزه بیشتری از من داری
      یه ساله وقتتم خیلی زیاده بخون واسه نهایی و کنکور
      الان ما میریم مدرسه و خسته و له برمیگردیم تا حالمون خوب شه میشه ساعت ۴ و تو انرژی بیشتری داری پس فقط میمونه اوضاع روحیت که کمتر از یکساله واقعا تلاش کن منم تازگیا فهمیدم هدفم واقعا بارزش تر از اونیه که فکرشو میکردم

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lMahyal نمایش پست ها
      سال اول دبیرستانم مجازی بود و هیچی نخوندم سال یازدهم خوندم یه مقدار و دوازدهم هیچی هیچی نخوندم . امتحان های نهایی رو به زور مامان بابا میرفتم و حتی میوفتادم چون کتابام سفید بود و در نهایت تراز 3000 خورده ای نهایی و 4000 و خورده ای کنکور و یک رتبه نجومی ...
      هنگ بودم میدونستم میرم سال بعد اما اما یه لحظه یاد چیزی که همیشه میخواستم افتادم. چی شد که اینطوری شد واقعا ؟ من هدفم دندان یا پزشکی بود ولی الان رتبم جوریه که بدترین رشته تو دانشگاه ازاد یه شهر دور افتاده کوچیک هم نمیارم ... روم نشد به هیچکس بگم . فقط یه لحظه شک شدم و برام عجیب بود چون انتظار رتبه خوبی هم نداشتم . به خودم گفتم چرا چرا نخوندی چرا وارد رابطه شدی تو دبیرستان و چرا همش گزارش فیک دادی ؟ تصمیم گرفتم بخونم ولی هه خیال باطل اینم مثل همون ده هزار باری که میخواستم شروع کنم و نکردم بود . گذشت گذشت تا همین الان . ابان من یه رتبه نجومی رو به دوش میکشم با پایه ضعیف و ادمی که انقدر تنبله که حتی نیم ساعت هم سختشه بشینه پای کلاسش . ترازای خراب و وضاع داغون درسی . از طرفی وابسته شدید به یک ادم که عشقم نیست بلکه تنها چیزیه که میتونم بهش پناه ببرم وسط این همه فشار
      امروز داشتیم صحبت میکردیم و من هر دو دقیقه کلاسمو قطع میکردم تا صحبت کنم اما بحث رشته و پزشکی و دندان شد ... بغض کرده بودم چون من میخواستم پزشک بشم اما الان با یک دانش اموز تنبل و ضعیف که از قضا وابسته به یکی دیگس رو به ر شدم . روز داره میگذره و من هر روز حالم بدتر میشه . کاش بگذره این روزا که روزای مسخره ایه ... دعام کنین
      قطعن ی بخشی از این شکست و تنبلیت بخاطر همون رابطه اس ک داری. چون میخای تمام وقتت رو صرف اون کنی و طبیعتن اگ ی روز باشه ک میل ب درس خوندن هم داشته باشی نمیتونی برا خودت وقت بزاری چون همه تایم تو شده مال اون شخص
      این رابطه قطعن سمیه
      اگ اون شخص ب تو اهمیت میداد قطعن باید ب آیندت و سرنوشتت و کنکورت هم اهمیت بده
      اون میتونست بشه برا تو انگیزه و همیشه این فرصت رو بهت بده که برا آیندت بجنگی حتی میتونست تشویقت هم کنه و تو هم کم کم این اوضاع تنبلی رو میزاشتی کنار
      منم دقیقن همین اوضاع رو داشتم مث خودت عزیزم
      ولی ی فرق مهمی ک داشت این بود ک اون شخص دقیقن اومد منو نجات داد از اون افسردگی و تنبلی و ناامیدی ک داشتم منو کشید بیرون و هرروز منو تشویق کرد ک آیندمو بسازم
      تو هم ب نظرم برو با اون شخص صحبت کن بهش بگو ک کمکت کنه بهت انگیزه بده تو این مسیر همراهت باشه. صبحا زنگ بزنه بیدارت کنه هرروز تعداد تست ازت بخاد هرروز ازت بخاد ک پیشرفت کنی . نمیگم کات کن چون میدونم شاید الان کات کردنت چیز خوبی نباشه چون قطعن افسردگی و کلی غصه و ناراحتی ب دنبال داره و باز هم بیشتر از درس عقب میفتی
      پس الان راه چاره اینه ک این رابطه رو ی جوری تبدیلش کن ب انگیزه برا خودت و مطمئن باش اگ اون شخص ازت پیشرفتت رو بخاد، تو به خاطر اون هم ک شده میری دنبال پیشرفت و تنبلی رو میزاری کنار
      نگران اون پایه ضعیف هم نباش
      اگ شروع کنی ب خوندن حتی صفر صفر هم ک باشی تا چهار پنج ماه دیگه میتونی کلییی خودتو از این وضع الانت بندازی جلو و پیشرفت خودتو ب چشم ببینی و قطعن در اخر نتیجه بهتری هم میگیری. خیلیااااااا خیلییییااااا صفرصفرن مث تو پایه ضعیفی دارن ولی همه باید از ی جایی شروع کنن و خودشونو بکشن بالا. نق زدن و غر زدن و چسناله کردن هم نتیجه نمیده . تو فقط و فقط باید شروع کنی از روزی دوسه ساعت شروع کن . نیم ساعت بخون ی ساعت استراحت کن بعد کم کم تایم خوندنت رو زیاد کن و تایم استراحتت رو کم کن . مطمئن باش اگ از همین فردا شروع کنی بخونی ، هفته دیگه میبینی دیگه صفر نیستی حداقل از هر کتاب ده صفحه رو خوندی و مهم اینه بالاخره شروعش کردی . وهمین مسیر رو اگ ادامه بدی تا اخر ماه میبینی از هرکتاب نصفش رو خوندی و تو دیگه هیچ وقت صفر نیستی یا پایه ضعیفی نخواهی داشت. چون شروع کردی ک این پایه رو از نو بسازی و خوب و محکم و قوی هم میسازیش اگه خودت بخوای !

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      شما هنوز هدفتو مشخص نکردی. هنوز کلی وابستگی های روانی داری که باید تموم بشن قبل اینکه حتی فکر کنی به یه رشته خوب.
      اگه هدفتو مشخص کردی، وابستگی هارو از خودت دور کردی، مصمم شدی، اونموقع ما میتونیم راهنماییت کنیم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن