X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

هدف دقیقا چی بود؟

هدف از برداشتن عمومی ها مگه حذف هزینه های گزاف و ارامش روانیه دانش اموز نبود؟پسر چرا الان بخاطر این همه بی عدالتی رتبه ها جا به جا شده معدل بالای نوزده و پنجاه تراز ۸هزار بهش تعلق گرفته...بچه ها از فکر ترمیم معدل دیوونه شدن مث این میمونه فرصت و حق تحصیل رو ازشون بگیرید و خیلی سوسکی هم این کار رو با پشت کنکوری ها کردید
      کاش عمومی ها برگرده خسته شدیم از ین قانون های چرت و مسخره و دردسر ساز
      من دانشگاه رفتم اما روزی نیست ک خبرارو چک نکنم اونم بالای ده مرتبه در روز من هدف داشتم چیکار کردید با ما....
      ویرایش توسط Dr_sinuhe : 30 مهر 1402 در ساعت 22:59

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_sinuhe نمایش پست ها
      هدف از برداشتن عمومی ها مگه حذف هزینه های گزاف و ارامش روانیه دانش اموز نبود؟پسر چرا الان بخاطر این همه بی عدالتی رتبه ها جا به جا شده معدل بالای نوزده و پنجاه تراز ۸هزار بهش تعلق گرفته...بچه ها از فکر ترمیم معدل دیوونه شدن مث این میمونه فرصت و حق تحصیل رو ازشون بگیرید و خیلی سوسکی هم این کار رو با پشت کنکوری ها کردید
      من دانشگاه رفتم اما روزی نیست ک خبرارو چک نکنم اونم بالای ده مرتبه در روز من هدف داشتم چیکار کردید با ما....
      تراز بر اساس نمرات هر درس و میانگین عملکرد کل دانش‌آموزان در همون سال محاسبه می‌شه عزیز جان نه معدل، حذف شدن عمومی‌ها از کنکور تصمیم خوبی بود که باید سال‌ها پیش گرفته می‌شد. ان‌شاءالله موفق باشی در دانشگاه، به نظرم اگر رشته‌ات رو دوست نداری و معدلت رو ترمیم نکردی (اگر نیاز به ترمیم داره) انصراف بده و برای 403 استارت بزن.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برادر من منم مشکلم همینه که نمیتونم کنکور بدم کرا جون فرصت ترمیم معدل نمیذارن برای ما...سالی ک ما نهایی دادیم کرونا بود و مدره ها مجازی و هزار دردسر دیگه....پارسال هم که ترمیم کردم مشاور کلی اشتباه کرد و گذاشت یه روز قبل امتحانات نهایی براش بخونم برای همین نتیجه دلخواه رونگرتم الان تقصیر من چیه که نمیتونم به ارزوهام برسم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بنظر من حذف عمومیا تصمیم خوبی بود اما باید محدودیت ترمیم معدلو بردارن.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات
      هدف گرفتن پول بیشتر از دانش آموز بود اگه قرار بود عمومی برگرده کنکور فقط یه بار در سال برگزار می‌شد اما الان دوبار هست وگرنه کی به فکر سلامت روان کنکوریا و خانوادشونه؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اونم بردارن با بی عدالتی از سمت کسایی ک تصحیح میکنن چیکار کنیم که سلیقه ایه؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همین مشکلات هست دیگه‌...
      وقتی درسا تستی باشه سوال رو یا گزینه درست پر کرده دان اموز یا غلط سلیقه ای دیگه یکی دوتا نمیکنن ک چیکار کنن

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برادر من منم مشکلم همینه که نمیتونم کنکور بدم کرا جون فرصت ترمیم معدل نمیذارن برای ما...سالی ک ما نهایی دادیم کرونا بود و مدره ها مجازی و هزار دردسر دیگه....پارسال هم که ترمیم کردم مشاور کلی اشتباه کرد و گذاشت یه روز قبل امتحانات نهایی براش بخونم برای همین نتیجه دلخواه رونگرتم الان تقصیر من چیه که نمیتونم به ارزوهام برسم
      فعلاً کاری نمی‌شه کرد متأسفانه، اگر معدلتون خیلی پایین نیست باز هم شانس دارین البته، به هر حال 50 درصد خود کنکوره

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Greeny نمایش پست ها
      هدف گرفتن پول بیشتر از دانش آموز بود اگه قرار بود عمومی برگرده کنکور فقط یه بار در سال برگزار می‌شد اما الان دوبار هست وگرنه کی به فکر سلامت روان کنکوریا و خانوادشونه؟
      آخه این چه حرفیه عزیز جان، الآن فرصت جبران برای شما فراهم شده که اگر یک کنکور رو خراب کردین مجبور نشین یک سال عقب بیفتین، جنبه مثبتش رو هم ببینید لطفاً

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اونم بردارن با بی عدالتی از سمت کسایی ک تصحیح میکنن چیکار کنیم که سلیقه ایه؟
      نمره سلیقه‌ای فقط در معنی شعر ادبیات هست حدود 2نمره، ریاضی، فیزیک، شیمی و زیست که دروس اصلی هستند نمره سلیقه‌ای چه تأثیری درش داره؟ شما یا درست جواب می‌دی یا اشتباه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همین مشکلات هست دیگه‌...
      وقتی درسا تستی باشه سوال رو یا گزینه درست پر کرده دان اموز یا غلط سلیقه ای دیگه یکی دوتا نمیکنن ک چیکار کنن
      موافقم که باید سؤالاتی که سلیقه درش دخیل می‌شه رو تستی کنن، حرف شما درسته در این مورد، زمزمه‌هایی هست که نهایی ادبیات رو می‌خوان تغییر بدن

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nakhasteh نمایش پست ها
      سه نفر بررسی میکننن هر کدوم یه نمره متفاوت وقتی اعتراض میزنی یهو نمره پایین تر میاد سوال من اینه اون سه نفر اولی چیکار کردن که فقط این چهارمی سوالات اشتباه رو تشخیص میده و نمره کم میکنه
      می‌دونی برای چیه؟ شما هر پنج انگشت دستت یکیه؟ دکتر می‌ری همه یک تشخيص رو می‌دن؟ قطعاََ نه، کل سؤالات سلیقه‌ای برمی‌گرده به 2 نمره معنی شعر ادبیات، وگرنه دروس تخصصی جوابشون صفر و صدیه، یا درست جواب می‌دی یا غلط، سلیقه در کار نیست

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nakhasteh نمایش پست ها
      واسه چند تا از درس های دوستم که انسانی بود اعتراض زدم (خودش بلد نبود بزنه) اقتصاد و علوم و فنون و ریاضی و دینی هر چهار تا کتاب تجدیدش کرده بودن حالا وقتی جواب اعتراض اومد نمره هاش شد ۱۰ و ۱۱ و ۱۴ و ۹
      چطوری میشه وقتی ۳ نفر اول بررسی کردن نفر آخر که بررسی میکنه متفاوت میشه جواب یه سوال ولی چرا نمره ها تغییر میکنن منظور من اینه یا حتی این واسه ما تجربی ها هم بود نمره ۱۲ داده بودن اعتراض میزدی میشد ۸
      خب انسانی که جواب‌ها خیلی مفهومی و سلیقه‌ای می‌شن عزیز جان، حق با شماست، باید حالت تستی کنن اون دروس رو که برداشت و سلیقه شخصی مصحح درش دخیل نباشه، ریاضی و تجربی اما به جز ادبیات بخش معنی شعر باقی دروس همه یک جواب مشخص دارن و اکثر سؤالات نهایی همون‌طور که می‌دونی جای خالی و صحیح غلطن، دروس ریاضی و فیزیک هم که باید مسئله رو طبق آموزش کتاب با نوشتن فرمول حل کنی و به جواب برسونی و...

14. Top | #14
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima17 نمایش پست ها
      آخه این چه حرفیه عزیز جان، الآن فرصت جبران برای شما فراهم شده که اگر یک کنکور رو خراب کردین مجبور نشین یک سال عقب بیفتین، جنبه مثبتش رو هم ببینید لطفاً
      تو اون فاصله ی یکی دوماهه معجزه ای اتفاق نمی‌افته.

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      این تاثیر معدل وقتی بشه مثبت( با عنایت و کمک خدا متعال)
      همه این بحث ها و درگیری ها تموم میشه-

شما تصور کن موقع تصحیح اوراق امتحانی،یه معلم حال و حوصله نداره و همینجوری نمره میده میره،یکی هم خیلی خشک مقرراتی،نمره نمیده.
      این وسط چه نمراتی که حق بچه ها بوده ولی اعمال نشده چقدر زیبا با تراز سوابق بازی میشه!

بخان،همین فردا کل مصوبه تغییر میکنه و 1403 ها با مثبت بودن سوابق ،امتحان میدن.نه اینکه قطعی باشه و باعث ایجاد تراز منفی بشه!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن