خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation بی دقتی های سمی سر آزمون

سلام بر شما دوسِتان عزیز !

بچه ها من سر آزمون بی دقتی های زیاد و مسخره زیاد دارم واقعا مثلا همین آزمون امروز ( ۲۱ مهر ۴۰۲ ) بی دقتی ها زیادی داشتم . مثلا تو درس شیمی که کاملا مسلط بودم و در بدترین حالت ۷۰ میزدم رو بخاطر یه سری بی دقتی سریالی زدم ۵۳ :/
      ۴ تا سوال رو سر همین بی دقتی الکی الکی غلط زدم ، سوالاتی که بسیار راحت بودن و یک سوال رو هم اصلا ندیدم :/ اومدم خونه دیدم عه این سوالم بود تو آزمون !
      زیست رو هم همینطور بخاطر چندتا بی دقتی و اشتباه مسخره درصدم از ۷۰ و خرده ای شد ۵۲ بازم :/
      همین اتفاق برای درس ریاضی هم افتاد .
      ممنون میشم جواب بدین .
      راستی یه سوال دیگه ، چطور سر آزمون همه درس ها رو بعضی ها بالای ۷۰ میزنن ؟ مثلا درسی مثل فیزیک و ریاضی رو بخوای کامل بزنی کلی طول میکشه و باید کلی محاسبه انجام بدی . چطور بعضی ها زمانشون به همه سوال ها میرسه؟
      آزمون قلمچی میدم و یازدهم تجربی ام

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [color="#0000ff"]سلام. ببینید بی دقتی همیشه هست ولی به خودتون بستگی داره که چجوری تمرین کنین کمش کنین. من خودم تو این آزمون در شرایط به شدت بد آزمون دادم و موقع تحلیل میدیدم که حتی روی سوالم درست نخونده بودم. ولی جدایاز این آزمون که حاله جسمانیم بد بود از سال دهم تمرین کردم و تجربه های خودمو میگم:
      1_برای زیست : سوالو برای ۱ ثانیه میخونی تو همین بین دور قید ها دایره بکش گفته نادرست دورش دایره بکش گفته مورد پ و ب درسته و مورد آ غلطه(البته این بیشتر تو شیمیه) بیا کنار مورد ب و پ علامت نادرست بکش کنار آ درست بکش بعدش برو تو گزینه ها و هر گزینه ای رو میخونی ناخوداگاه توجه ات به قید ها هم هست که در نظر بگیری!
      دروس محاسباتی: راهی جز تست زیاد نداره شما انقدر تست نیزنی که خود به خود محاسبتتون قوی میشه و دفتتون هم کمتر چون شما ماهر شدید و تو ذهنتون بیشترشو انجام میدین اون اغلب ماجرا هم سعی کنید تمیز تو دفترچه بنویسید از انگلیسی نوشتن حروف خودداری کنید(جدی شدم:/) و حتما در آخر به چک ریز یک میکروثانیه ای انجام بدین
      فیزیک: من تو یازدهم سر این خیلی خوردم مثلا بدست میاوردم بعد تو تحلیل میدیدم ای خدا گفته بود بر حسب میکرو یا نماد علمی من توجه نکردم! سو این مورد هم طبق زیست دورش خط بکشین
      سوال آخرتون
      این مورد فقط با تست زمان دار زدن بدست میاد بعد تموم کردن منبع اول از مبحثی برای مرور میاید آزمون های دیگرو زمان دار میزنین و زمانو محدود میکنین و تمرین
      [/COLOR]
      You have to die to get what you want..!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آهان! این رو از تجربه زیرو خان بدست آوردم
      یه دفتر بردارین همه بی دقتی هارو توش بنویسین و هر آزمون خودتونو چک کنین خیلی خوبه
      You have to die to get what you want..!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن