X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات

مشکل مدارک ثبت نام دانشگاه

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من کنکور امسال ثبت نام کرده بودم الانم نتایج اومده میخوام ثبت نام دانشگاه انجام بدم

اما یک مشکلی دارم مدرک نظام وظیفه میخواد تا الان هیچ اقدامی نکردم توی این پست گفته شده اول نیاز به معافیت تحصیلی دانش آموزی دارم که ظاهرا دیگه حضوری دفاتر پلیس +10 انجام نمیدن و باید از طریق سایت انجام داد ولی وقتی میخوام درخواست ثبت کنم میگه خطا در سرور و نمیتونم درخواستمو انجام بدم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام. باید به پلیس +10 مراجعه کنید تا مشکلتون حل شه.

مراحل دریافت معافیت تحصیلی ویژه داوطلبان کنکور 1402
      تمام داوطلبانی که در کنکور پذیرفته شدند باید معافیت تحصیلی خود را دریافت کنند.
      برای دریافت معافیت تحصیلی باید با به همراه داشتن

کپی شناسنامه
      کپی کارت ملی
      کپی صفحه سنجش از قبولی در دانشگاه
      کپی گواهی موقت دیپلم به همراه مهر از طرف آموزش پرورش
      به همراه داشتن پول لازم

به پلیس +10 مراجعه کرده و معافیت تحصیلی خود را دریافت کنید‌.

بعضی از مراکز پلیس +10 نیاز به فرمی از طرف دانشگاه دارند تا معافیت را به شما ارائه کنند. (ولی بعضی از مراکز هستند که بدون داشتن این فرم معافیت تحصیلی را تحویل میدهند)

توجه داشته باشید دوستانی که در طول سال تحصیل معافیت تحصیلی دریافت کردند باید یک بار دیگر از طرف دانشگاه این معافیت را دریافت کنند
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط PUZZLE نمایش پست ها
      سلام. باید به پلیس +10 مراجعه کنید تا مشکلتون حل شه.

مراحل دریافت معافیت تحصیلی ویژه داوطلبان کنکور 1402
      تمام داوطلبانی که در کنکور پذیرفته شدند باید معافیت تحصیلی خود را دریافت کنند.
      برای دریافت معافیت تحصیلی باید با به همراه داشتن

کپی شناسنامه
      کپی کارت ملی
      کپی صفحه سنجش از قبولی در دانشگاه
      کپی گواهی موقت دیپلم به همراه مهر از طرف آموزش پرورش
      به همراه داشتن پول لازم

به پلیس +10 مراجعه کرده و معافیت تحصیلی خود را دریافت کنید‌.

بعضی از مراکز پلیس +10 نیاز به فرمی از طرف دانشگاه دارند تا معافیت را به شما ارائه کنند. (ولی بعضی از مراکز هستند که بدون داشتن این فرم معافیت تحصیلی را تحویل میدهند)

توجه داشته باشید دوستانی که در طول سال تحصیل معافیت تحصیلی دریافت کردند باید یک بار دیگر از طرف دانشگاه این معافیت را دریافت کنند
      سلام مجدد

امروز دوباره از طریق سایتشون اقدام کردم درخواستمو تونستم ثبت کنم
      چون من توی اینترنت خوندم مثل اینکه کارای مربوط به نظام وظیفه میشه از طریق سایت هم انجام داد حالا این کار رو انجام دادم بنظرتون بازم نیاز هست حضوری برم پلیس +10 ؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_ نمایش پست ها
      سلام مجدد

امروز دوباره از طریق سایتشون اقدام کردم درخواستمو تونستم ثبت کنم
      چون من توی اینترنت خوندم مثل اینکه کارای مربوط به نظام وظیفه میشه از طریق سایت هم انجام داد حالا این کار رو انجام دادم بنظرتون بازم نیاز هست حضوری برم پلیس +10 ؟
      اگه طبق این ویدیو انجام دادید و درخواستتون ثبت شده فکر نکنم دیگه نیاز باشه برید پلیس +10.
      https://uupload.ir/view/video_2023-1...2-10_hxs2.mp4/
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      اگه طبق این ویدیو انجام دادید و درخواستتون ثبت شده فکر نکنم دیگه نیاز باشه برید پلیس +10.
      https://uupload.ir/view/video_2023-1...2-10_hxs2.mp4/
      بله طبق همین ویدئو انجام دادم
      ولی الان که دوباره ویدئو نگاه کردم دو تا سوال برام بوجود اومد
      1_اخرین مرحله ثبت درخواست "قسمت تاریخ شروع تحصیل" که توی سایت پلیس +10 هست منظورش تاریخ شروع مقطع تحصیلی دوم هست یا دانشگاه ؟
      چون من 1402/7/1 زدم

یکی دیگه از مدارک ثبت نام دانشگاه گواهی موقت پایان تحصیلات هست برای من تاریخش 6 ماه پیش تموم شده
      تا جایی که فهمیدم برای اینکارم نیازی نیست دوباره برم از مدرسه بگیرم از طریق سایت میشه اقدام کرد ولی اطلاعاتی که سایتش میخواد ندارم
      2_حالا این گواهی موقت پایان تحصیلات دوباره برم مدرسه بهم میدن ؟ یا باید نامه ای از دانشگاه بگیرم یا اساسا نیاز به این گواهی دارم یا خودشون از طریق سایت بهش دسترسی دارن؟
      ویرایش توسط Arash_ : 16 مهر 1402 در ساعت 11:36

6. Top | #6
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نظام قدیم ها که کارت پایان خدمت دارند هم باید معافیت تحصیلی بگیرن؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arash_ نمایش پست ها
      بله طبق همین ویدئو انجام دادم
      ولی الان که دوباره ویدئو نگاه کردم دو تا سوال برام بوجود اومد
      1_اخرین مرحله ثبت درخواست "قسمت تاریخ شروع تحصیل" که توی سایت پلیس +10 هست منظورش تاریخ شروع مقطع تحصیلی دوم هست یا دانشگاه ؟
      چون من 1402/7/1 زدم

یکی دیگه از مدارک ثبت نام دانشگاه گواهی موقت پایان تحصیلات هست برای من تاریخش 6 ماه پیش تموم شده
      تا جایی که فهمیدم برای اینکارم نیازی نیست دوباره برم از مدرسه بگیرم از طریق سایت میشه اقدام کرد ولی اطلاعاتی که سایتش میخواد ندارم
      2_حالا این گواهی موقت پایان تحصیلات دوباره برم مدرسه بهم میدن ؟ یا باید نامه ای از دانشگاه بگیرم یا اساسا نیاز به این گواهی دارم یا خودشون از طریق سایت بهش دسترسی دارن؟
      1- بنظرم تاریخ درست نوشتید.
      2- ببخشید نمیدونم باید از مدرسه بپرسید اطلاعاتی ندارم یا اینکه میتونید صبر کنید اگه موقع ثبت نام حضوری دانشگاه قبول نکرد برید مدرسه دوباره گواهی موقت بگیرید.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      نظام قدیم ها که کارت پایان خدمت دارند هم باید معافیت تحصیلی بگیرن؟
      خیر نیازی نیست یا باید کارت پایان خدمت داشته باشید یا معافیت تحصیلی.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان چندتا سوال دارم ممنون میشم هر کی اطلاع داره جواب بده
      الان از دانشگاهی که قبول شدم تماس گرفتن
      گفتن باید برم داخل سایته گلستان دانشگاه ثبتنام کنم و همون جا مراحل ثبتنام گفته شده
      ولی اصلا از روندش خبر ندارم و هیچ لینکی برای ثبتنام وجود نداره
      از کدوم قسمت باید ثبتنام کنم؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ignore نمایش پست ها
      دوستان چندتا سوال دارم ممنون میشم هر کی اطلاع داره جواب بده
      الان از دانشگاهی که قبول شدم تماس گرفتن
      گفتن باید برم داخل سایته گلستان دانشگاه ثبتنام کنم و همون جا مراحل ثبتنام گفته شده
      ولی اصلا از روندش خبر ندارم و هیچ لینکی برای ثبتنام وجود نداره
      از کدوم قسمت باید ثبتنام کنم؟
      سلام. ثبت نام دانشگاه از ۱۷ مهر شروع میشه، شاید هنوز سامانه گلستان برای ثبت نام جدیدالورود فعال نکردن زنگ بزنید بپرسید.
      مثلا این لینک ثبت نام غیر حضوری در سامانه گلستان فرهنگیان کنکور پارسال ۱۴۰۱ که راهنمای پذیرش غیرحضوری داره اما الان دیگه فعال نیست.
      http://education.cfu.ac.ir/home/Default.htm

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosseyn نمایش پست ها
      دوستان واسه ثبت نام پیام نور میشه غیرحضوری همه ی کاراشو انجام داد یا مرحله ی حضوری هم داره؟
      باید حضوری اصل مدارکتون تحویل بدید.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosseyn نمایش پست ها
      آهان مرسی
      بعد ببخشید یه چند تا سوال دیگه هم دارم
      اول اینکه من امسال سومین کنکورمو قراره به امید خدا بدم. الان درخواست معافیت رو باید قبل از ثبت نام دانشگاه انجام بدم یا بعدش؟ بنظرتون همین امروز انجامش بدم مشکلی پیش نمیاد؟
      دوم اینکه اگه برم دانشگاه، خودشون اون روند غیر حضوری (یعنی همون ثبت نام داخل سامانه گلستان) رو انجام میدن؟ یا اینکه خودم باید انجاش بدم و بعدش برم مدارکمو تحویل بدم؟
      و سوم اینکه من اگه بخوام یه سال مرخصی بگیرم و کلا هیچ کلاسی از دانشگاه رو شرکت نکنم باید چیکار کنم؟ باید چند ترم مرخصی بگیرم؟
      درخواست معافیت باید قبل از ثبت نام بدید. پست های بالا بخونید یه ویدیو هم هست ببینید و امروز درخواست معافیت ثبت کنید. نه مشکلی پیش نمیاد تو پستای بالا هم همین سوال پرسیدن.
      بله باید خودتون ثبت نام غیر حضوری انجام بدید بعد حضوری برید مدارک تحویل بدید و فرم ثبت نام پر کنید.
      راجب مرخصی اطلاعی ندارم همون موقع ثبت نام بپرسید، فقط میدونم پیام نور مرخصی میدن چند ترم نمیدونم.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      باید حضوری اصل مدارکتون تحویل بدید.
      ببخشید چه مدارکی نیازه حضوری تحویل دانشگاه بدیم؟
      میشه کپی بدیم؟

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام. ثبت نام دانشگاه از ۱۷ مهر شروع میشه، شاید هنوز سامانه گلستان برای ثبت نام جدیدالورود فعال نکردن زنگ بزنید بپرسید.
      مثلا این لینک ثبت نام غیر حضوری در سامانه گلستان فرهنگیان کنکور پارسال ۱۴۰۱ که راهنمای پذیرش غیرحضوری داره اما الان دیگه فعال نیست.
      http://education.cfu.ac.ir/home/Default.htm
      ممنونم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ignore نمایش پست ها
      ببخشید چه مدارکی نیازه حضوری تحویل دانشگاه بدیم؟
      میشه کپی بدیم؟
      این مدارک یه کانال مشاوره گفته برای ثبت نام آماده کنید.
      مدارک مورد نیاز برای ثبت نام دانشگاه:

اگر یک عنوان رشته رو پذیرفته شدی و توی نتیجه نهایی یک رشته قبولی برات زده شده، در جریان باش که از دوشنبه ۱۷ مهر ثبت نام آغاز میشه و مدارک زیر رو باید همراه خودت داشته باشی:

1- اصل شناسنامه به انضمام یک نسخه کپی از تمام صفحات آن

2- اصل کارت ملی به انضمام یک برگ کپی پشت و رو و یا رسید درخواست آن (برای افرادی که درخواست کارت ملی داده اند ولی هنوز دریافت نکرده اند)

3- حداقل 6 عکس 4×3 (تهیه شده در سال جاری)

4- دریافت تاییدیه تحصیلی و سوابق فارغ‌التحصیلی (ویدیو آموزشی هر کدوم رو بالا براتون گذاشتم) ، تهیه این دو موردی که گفته شده برای هر رشته ای که قبول شدید ضروری هست

5- تهیه مدرک معافیت تحصیلی (ویژه داوطلبین پسر)

توجه: مدارک بالا از جمله موارد ضروری هست که برای ثبت نام حتما باید به همراه داشته باشید و باقی موارد و مدارک مورد نیاز از تاریخ ۱۷ مهر از طریق سایت هر دانشگاه بصورت مجزا متعاقبا اعلام خواهد شد.

آموزش تاییدیه تحصیلی

اول باید وارد سایت my.medu.ir بشید
      بعد کدملی و شماره سریال شناسنامه رو بزنید و اگر نیومد از گزینه پایین که نوشته از طریق پنجره دولت وارد بشید
      بعد که وارد پنل کاربری شدید روی استعلام مدارک تحصیلی بزنید و طبق مراحل بالا کارا رو انجام بدید.
      https://uupload.ir/view/-7382584544713263350_dkic.mp4/
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
      ویرایش توسط PUZZLE : 16 مهر 1402 در ساعت 16:42

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن