X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      sea
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

برم کتابخونه یا همون خونه درس بخونم؟

خونه خودمون اتاق مجزا در طبقه مجزا داره ولی چون بعد چند سال کنکور مجددی هستم نمیخوام کسی بفهمه کنکور میدم...ازیه طرفم چون تازه اسباب کشی کردیم مهمون یه مدت زیاد میاد خونمون....واینکه کتابخونه ای که دوشیفته باشه و.. از صبح تا عصر بتونم برم۱۵/۲۰دقیقه راهش هست. و درجمع۴۰/۳۰دقیقه تو مسیرم .....واینکه روحیم هم زیاد خوب نیست مدااام دلم میگیره.....و نمیدونم بااین اوصاف برم کتابخونه یا همون خونه؟؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خونه که بهتره اما اگه احساس میکنی تو خونه حس خوبی نداری و دچار استرس میشی یا با اعضای خانواده و فامیلات مشکل داری برو سالن مطالعه یا کتابخونه. حال و هوات هم عوض میشه
      تو فکر مسیر هم نباش اگه درس بخونی جبران میشه.چون ممکنه بمونی تو خونه درس هم نخونی.
      هر کس خودشو بهتر میشناسه بشین فکر کن ببسن با کدوم بیشتر درس میخونی.
      میتونی هم یه هفته امتحانی بری کتابخونه ببینی دوس داری یا نه.
      موفق باشی عزیز دلم اصلا هم ناراحتی به دلت راه نده مریض نکن خودتو.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کسی نفهمه یعنی خانواده هم ندونه؟ چند روز برو کتابخونه ببین چطوریه دوست نداشتی بمون خونه دررو قفل کن گوش گیر هم بذار درس بخون.

4. Top | #4
      sea
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      کسی نفهمه یعنی خانواده هم ندونه؟ چند روز برو کتابخونه ببین چطوریه دوست نداشتی بمون خونه دررو قفل کن گوش گیر هم بذار درس بخون.
      نه خانوادم میدونن منظورم فامیل و اشناها بودن..مسیله سرصدا نیست چون طبقه مجزا هستم ..یکم روحیم حساس شده..بیشتر بخاطر حفظ روحیه میگم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _TAN_ نمایش پست ها
      بابا ۲۰ دقیقه که راهی نیست.... اگه پیاده انقدره که پیاده روی کن هم ورزشه هم هوا خنکه کلللییی لذت می بری..... اگرم با ماشین انقدره که همون تایمو کتابی پادکستی چیزی بخون..... انقدر حساس نباش رو این دقیقه ها.... زمان های اصلی رو بچسب در نرن.....
      پیشنهاد می کنم که حتما بری کتابخونه! خیلی برای بهتر شدن روحیه قرار گرفتن تو محیط و افزایش انرژی بهت کمک می کنه!همین که ببینی همه دارن درس می خونن تو هم میخونی و کمتر میری سراغ بقیه چیزها..... حتما استفاده کن...
      طبقه بالای خونتون بعد یه مدت که بری انقدر تنهایی و سکوته که آروم آروم میری تو فاز نشخوار فکری و فاز گذشته و.....نرو اونجا من به شخصه تجربه شو دارم و میدونم اصلا خوب نیست....کتابخونه خییلی بهتره برای شما.....
      با نظرت موافقم.
      خودم تو خونه راحت ترم ولی چون پشت کنکوری ام روحیه ام به تار مویی بنده و دچار اورثینک میشم برای همین میخوام برم سالن مطالعه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بستگی داره به خودت یه هفته برو کتابخانه بببین چطوره برات ، من خودم نزدیک کنکور رفتم کتابخونه یکمی شلوغ بود و دیدن بعضیا که همش دارن میخونن و میزشون پر از خلاصه نویسیه یکمی استرس میگرفتم و حس میکردم عقبم ، از طرفی هم یکمی وسواس دارم و دوست دارم موقع مطالعه همه وسیله هام پیشم باشه ولی تو کتابخونه یه تعداد محدودی کتاب می تونستم ببرم برا همین یکمی سختم بود ،مورد سوم که منو اذیت کرد این بود که من وقتی واقعا درس میخونم و تمرکز میکنم خیلی گشنم میشه اون وسط همش فکر این بودم که حالا واسه نهار چی بخورم یا نتقلات چی ببرم ، مشکل چهارمم این بود که اماده شدنم برا کتابخونه خودش معضلی بود هر روز کلی وسیله بار خودم میکردم و چون با ماشین باید میرفتم صبح زود باید مامانمو بیدار میکردم اسنپ هم خیلی هزینش میشد ، خلاصه برای خودم به این نتیجه رسیدم خونه بخونم بهتره ولی خب کسایی بودن که کتابخونه رفتن خیلی بهشون کمک کرده و براشون مفید بوده تو هم خودت برو امتحان کن

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      با توجه به روحیت کتابخونه رو بهت پیشنهاد میدم چون جو مطالعاتی و اینکه ببینی بقیه هم در حال تلاشن بهت انگیزه میده و سوقت میده سمت درس !

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن