X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نمره ۲۰ سال های قبل ( ۱۴۰۱ ) رو میشه ترمیم کرد ؟

سلام بچه ها .. متاسفانه این طور که معلومه باید نمرات بالا رو هم ترمیم کنیم . اصلا امکان ترمیم نمره ۲۰ رو داریم ؟ من یه درس ۲۰ دارم از ۱۴۰۱ .. به نظرتون میشه ترمیمش کرد ؟ بعد اگه بلفرض ترمیم کنم و باز ۲۰ بگیرم الان تکلیف چیه ؟ اون ۲۰ ای که تراز بالاتری داره رو میذارن برام ؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      سلام بچه ها .. متاسفانه این طور که معلومه باید نمرات بالا رو هم ترمیم کنیم . اصلا امکان ترمیم نمره ۲۰ رو داریم ؟ من یه درس ۲۰ دارم از ۱۴۰۱ .. به نظرتون میشه ترمیمش کرد ؟ بعد اگه بلفرض ترمیم کنم و باز ۲۰ بگیرم الان تکلیف چیه ؟ اون ۲۰ ای که تراز بالاتری داره رو میذارن برام ؟
      نه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به نظرم حالا اون یه ۲۰ رو ترمیم نکنید. بقیه رو که میتونید ترمیم کنید تراز خوبی کسب میکنید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arad.m نمایش پست ها
      سلام وقت بخیر
      بله میتونی ترمیم کرد دو سه نفری گفتن ما نمره بیستمون رو ترمیم کردیم:/
      ترازش با قبلی صد درصد فرق خواهد کرد ...
      یک عده دنبال فرصت مجددن ...
      یک عده ۲۰ میخوان ترمیم کنن
      چه روزگاریه
      جناب منم دنبال فرصت مجددم . ولی یه درس ۲۰ داشتم که اونو ترمیم نکردم و جایی رسیدم که میخوام ترمیمش بزنم . یعنی جایی رسوندن مارو
      به هر حال ممنون از لطفت
      کاش بذارن ترمیمش کنم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بقیه هم فقط ۵ تا درس فرصت دارم . عمومی ها که ضریب بالا دادن فرصتم سوخته . این درس ۲۰ ام عربیه که ضریبش کم نیست . اگه بذارن ترمیم کنم و ۲۰ بشم تراز خوبی میده .. ولی کاش بگن فرصت مجدد میدیم از این فکر و خیالا نکنیم دیگه راحت بشیم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GrandArcanist نمایش پست ها
      نه
      شما خبر دارید که نمیشه ؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما خبر دارید که نمیشه ؟
      مدیر مدرسه بزرگسالان گفت بمن

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان
      کسایی که مثل خودم پارسال ترمیم ثبت نام کردن ولی توی آزمون شرکت نکردن حق ترمیمشون همچنان محفوظه حتی اگه درسارو توی لیست دروس مدرسه بزرگسالان حذف نکردن.
      همین الان که دارم این متنو تایپ میکنم جلوی مرکز سنجش و آموزش وزارت آموزش پرورشم و با هزار التماس با مسول مربوطش تونستم صحبت کنم.
      موفق باشید و لطفا نشر بدید تا یه عده ای از نگرانی دران
      بابت فرصت ترمیم مجدد هم ظاهرا فعلا تکلیف روشن نشده .ان شاءالله اونم درست میشه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز ممنون میشم منم از نگرانی دربیاری .. من ۶ تا درسمو غیبت کردم بعد تیر زنگ زدن بهم که کدومارو میخوای دوباره شرکت کنی من ۵ تاشو گفتم . حالام میگن فقط برا اون ۵ تا فرصت داری و یکیش نه . ( نمسدونستم قراره انقدر معدل اثر بذاره و هویتم که ۱۸ گرفته بودم سال ۱۴۰۱ ، گفتم نمیخوام بدم ) الان میشه هویت هم شرکت کرد ؟ بعد شما راجع به ترمیم نمره ۲۰ خبر ندارید ؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=poorege;1893451]سلام به همه دوستان
      کسایی که مثل خودم پارسال ترمیم ثبت نام کردن ولی توی آزمون شرکت نکردن حق ترمیمشون همچنان محفوظه حتی اگه درسارو توی لیست دروس مدرسه بزرگسالان حذف نکردن.
      همین الان که دارم این متنو تایپ میکنم جلوی مرکز سنجش و آموزش وزارت آموزش پرورشم و با هزار التماس با مسول مربوطش تونستم صحبت کنم.
      بابت فرصت ترمیم مجدد هم ظاهرا فعلا تکلیف روشن نشده .ان شاءالله اونم درست میشه[/QUOTE
      شزمنده یادم رفت نقل قول بکنم روی صحبتم با شما بود

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط poorege نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان
      بابت فرصت ترمیم مجدد هم ظاهرا فعلا تکلیف روشن نشده .ان شاءالله اونم درست میشه
      خدا خیرت بده

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید من خیلی سردر نمیارم اما اینجوری که متوجه شدم برای تراز دهی با نمرات همون سالی که امتحان میدی مقاسیه میشی. یعنی تراز کسی که سال 97 توی درسی مثلا 19 بشه با کسی که امسال 19 میشه متفاوته. درست میگم؟ اگه اینطور باشه به نظرتون کسی که نظام قدیم عربی 18.75 شده لازمه امسال ترمیم کنه؟

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من اگر دوازدهمو ترمیم بزنم امسال مثلا همه رو۲۰ شم ۱۴۰۳ اون وقت ۱۴۰۴ مثلا تراز ۲۰ بیشتر میشه؟

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یه سوال به نظرم رسید
      اگه نمره نهایی یه درسی رو قبلا ۲۰ شده باشیم. بعد ترمیم کنیم باز هم ۲۰ بشیم. نمره ها که برابره. کدوم رو در نظر میگیرن؟

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -SmS- نمایش پست ها
      ببخشید من خیلی سردر نمیارم اما اینجوری که متوجه شدم برای تراز دهی با نمرات همون سالی که امتحان میدی مقاسیه میشی. یعنی تراز کسی که سال 97 توی درسی مثلا 19 بشه با کسی که امسال 19 میشه متفاوته. درست میگم؟ اگه اینطور باشه به نظرتون کسی که نظام قدیم عربی 18.75 شده لازمه امسال ترمیم کنه؟
      بله به نظرم صد درصد لازمه ترمیم بشه. چون عربی ۱۹ نظام قدیم تراز ۷۸۰۰ داده

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن